2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Hayırlısı olsun inşallah bol yumişler
Aminn canım inşallah
kızlar iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz gerçekten ve nereden yapıyorsunuz? Benim ilk tedavim olacak adet olmayı bekliyorum. Doktor reçeteye yazdı iğneleri ama daha almadım. Ben kendime yapamam yaw çok korkunç :skandal:
İş başa düşünce yaparsın canım merak etme . O kadar da korkunç değil. İnsan bu yolda herşeye katlanıyor
Bugün kontrolüm vardı 5 yumurta oluşmuş yarın tekrar gidecekmişim cumartesi toplama olacak inşallah.transfer için yumurtaların döllenme durumuna göre karar vereceklermiş havuz yapabiliriz dedi doktor dualarınızı eksik etmeyinkün fe yekün
Hayırlı olsun canım kaliteli yumoşlar olsun inşallah
Kızlar 3. Günden selam
Hıcbır sey hıssetmıyorum.. tedırgın bır bekleyısım devam edıyor sizler nasılsınız
Canım inşallah pozitif haberlerini alalım ilk günler belirti olmaması normal
Selam herkese.benimde dün yapıldı transfer.1 adet ngs 5. Gün.hakkımızda hayırlısı olsun.
Transferin hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah
hayırlı olsun bir tanem Saye- Saye-
allah emeklerini boşa çıkarmasın hiçbirimizin
benimde mart adeti ile dondurulmuş transferim olacak
Teşekkürler canım hoşgeldin. Benimde taze transfere karar verilirse sanırım en geç 25 Mart’ta olacak

19-22 mart arası transfer olacak arkadaşlar varmı

Benim 15- mart gibi olur herşey yolunda giderse diye düşünuyorum

benim de 15-16 mart gibi olur.. yarın adetimin 11. günü. 10 gündür iğne oluyorum. yarın kontrolüm var ve muhtemelen yumurta toplama gününü söylerler. çünkü 4 gündür cetrotide vuruluyorum..bakalım hayırlısı..

benim de 15-16 mart gibi olur.. yarın adetimin 11. günü. 10 gündür iğne oluyorum. yarın kontrolüm var ve muhtemelen yumurta toplama gününü söylerler. çünkü 4 gündür cetrotide vuruluyorum..bakalım hayırlısı..
Bana cumartesi sabahına opu tarihi verdiler az önce çatlama iğnesi vurdum bakalım

İğneden dolayı oluyor canım
Su iç bol bol stresten uzak dur
İnşallah olumlu sonuçlar alırız
Inşallah alırız benim ilk denemem zaten.1 evlilikten 2 tane çocuğum var istemezsin üst üste gelir ceket atsam misali :) 2.evliligim bu ve eşimin çocuğu yok sevdiğin adamdan da yana yana ararsin olmaz kısmet işi bu rabbim ol derse olcak insallah

Inşallah alırız benim ilk denemem zaten.1 evlilikten 2 tane çocuğum var istemezsin üst üste gelir ceket atsam misali :) 2.evliligim bu ve eşimin çocuğu yok sevdiğin adamdan da yana yana ararsin olmaz kısmet işi bu rabbim ol derse olcak insallah

İnşallah olacak inanıyorum

Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah yüzünüz güler

Back
X