Hayırlı olsunn canimm kafana hiç takma sakın rahat olmaya çalış rabbim oldursun kucağini doldursun insallahBende transferden geldim 2.gun 4 ve 3 hucreli grade 2 embriyo tarnsfer edildi 2 adet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunn canimm kafana hiç takma sakın rahat olmaya çalış rabbim oldursun kucağini doldursun insallahBende transferden geldim 2.gun 4 ve 3 hucreli grade 2 embriyo tarnsfer edildi 2 adet
Aminnn insallahhHayırlı olsun kızlar rabbimiz muhafaza eylesin![]()
Canim genelde 5.gun embriyoları daha kaliteli olduğunu ve tutunma şansının daha yüksek olduğunu söylüyor doktorlar bence hiç korkmaKızlar eşinde ileri hızlı sperm sayısı sıfır olup beşinci gün iyi kalite emriyosu oluşan var mı? Bana doktor 2 veya 3.gün transferi yapmayacağını 5.günü bekleyeceğini söylüyor. Ben de sperm kalitemiz düşük olduğu için korkuyorum ya 5.güne dayanan emriyom kalmazsa diye![]()
Tüp bebekte düşük riski daha fazla diye biliyorum bence normal gebe kalıp ıyi bor hekimde tedaviye devam etmelisinkızlar bende 3 tüp bebek denedim 2 si tutmadı 1 i tuttu onuda 8 haftada kaybettim. 8 kez aşılama oldum 1 i tuttu onuda 6.5 haftada kaybettim. 11 kez klomen+çatlatma iğnesi hiçbiri tutmadı hatta kist oluştu bu ay ilk defa femara kullandım ama 3 gün önce kan verdim negatif : ( bu arada 4 kezde doğal yolla gebe kaldım hepsi 8 haftayı bulmadan beni terk ettiler : ( eşiminde benimde hiçbi testimiz kötü çıkmıyor. sadece benim rahim kalınlaşması daha doğrusu kalınlaşamaması problemim var, onun içinde estrofem kullanıyorum ama obile kalınlaştırmıyor.son kez yine tüp bebek denesekmi kızlar ama ben hemen olmasada uğraşarak doğal yollada gebe kalabiliyorum ama kucağıma almak nasip olmuyor.
Uzun ve meşakkatli bir süreç yasamissin iyi bir Dr bulup bu kayıpların illaki bir nedeni olmalı bu bulunsa anne olabilirsiniz inşallahkızlar bende 3 tüp bebek denedim 2 si tutmadı 1 i tuttu onuda 8 haftada kaybettim. 8 kez aşılama oldum 1 i tuttu onuda 6.5 haftada kaybettim. 11 kez klomen+çatlatma iğnesi hiçbiri tutmadı hatta kist oluştu bu ay ilk defa femara kullandım ama 3 gün önce kan verdim negatif : ( bu arada 4 kezde doğal yolla gebe kaldım hepsi 8 haftayı bulmadan beni terk ettiler : ( eşiminde benimde hiçbi testimiz kötü çıkmıyor. sadece benim rahim kalınlaşması daha doğrusu kalınlaşamaması problemim var, onun içinde estrofem kullanıyorum ama obile kalınlaştırmıyor.son kez yine tüp bebek denesekmi kızlar ama ben hemen olmasada uğraşarak doğal yollada gebe kalabiliyorum ama kucağıma almak nasip olmuyor.
kızlar bende 3 tüp bebek denedim 2 si tutmadı 1 i tuttu onuda 8 haftada kaybettim. 8 kez aşılama oldum 1 i tuttu onuda 6.5 haftada kaybettim. 11 kez klomen+çatlatma iğnesi hiçbiri tutmadı hatta kist oluştu bu ay ilk defa femara kullandım ama 3 gün önce kan verdim negatif : ( bu arada 4 kezde doğal yolla gebe kaldım hepsi 8 haftayı bulmadan beni terk ettiler : ( eşiminde benimde hiçbi testimiz kötü çıkmıyor. sadece benim rahim kalınlaşması daha doğrusu kalınlaşamaması problemim var, onun içinde estrofem kullanıyorum ama obile kalınlaştırmıyor.son kez yine tüp bebek denesekmi kızlar ama ben hemen olmasada uğraşarak doğal yollada gebe kalabiliyorum ama kucağıma almak nasip olmuyor.
kızlar bende 3 tüp bebek denedim 2 si tutmadı 1 i tuttu onuda 8 haftada kaybettim. 8 kez aşılama oldum 1 i tuttu onuda 6.5 haftada kaybettim. 11 kez klomen+çatlatma iğnesi hiçbiri tutmadı hatta kist oluştu bu ay ilk defa femara kullandım ama 3 gün önce kan verdim negatif : ( bu arada 4 kezde doğal yolla gebe kaldım hepsi 8 haftayı bulmadan beni terk ettiler : ( eşiminde benimde hiçbi testimiz kötü çıkmıyor. sadece benim rahim kalınlaşması daha doğrusu kalınlaşamaması problemim var, onun içinde estrofem kullanıyorum ama obile kalınlaştırmıyor.son kez yine tüp bebek denesekmi kızlar ama ben hemen olmasada uğraşarak doğal yollada gebe kalabiliyorum ama kucağıma almak nasip olmuyor.
Hayırlı olsun tedavin canım Allah yüzünü güldürsünHayırlı akşamlar kızlar
Ben de bugün iğnelerden birine lucrine başladım (adetimin 21.günündeyim)
Femara türevi hap a başladım
Yarın da menagon eklenecek 15 Mart kontrol
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah yumurtaların hepsi kaliteli olurKızlar opu bitti 5 adet yumurta toplandı inşallah ıyi kalitede olurlar.opu çok rahat geçti sonrasıda çok rahatım şükürler olsun.ancak dün geceki ağrılarım sistit imiş gece acile geldim çok fazla kanlı idrar durumu yaşadım kendinize çok dikkat edin hepinize duacıyım sizde dualarınızı eksik etmeyin
Transferin hayırlı olsun canım inşallah Allah kucağını doldursunBende transferden geldim 2.gun 4 ve 3 hucreli grade 2 embriyo tarnsfer edildi 2 adet
Canım bence öyle karamsar olma. Bizde erkekte problem Yok ama arkadaşımın eşinde problem vardı sperm azdı onlarda da beklendi ve şu an hamile. Allah büyük drda şansını artırmak istemişKızlar eşinde ileri hızlı sperm sayısı sıfır olup beşinci gün iyi kalite emriyosu oluşan var mı? Bana doktor 2 veya 3.gün transferi yapmayacağını 5.günü bekleyeceğini söylüyor. Ben de sperm kalitemiz düşük olduğu için korkuyorum ya 5.güne dayanan emriyom kalmazsa diye![]()
Geçmiş olsun kayıplarınız için üzüldüm inşallah tekrar sağlıkla nasip etsin rabbim. Bence kendinize iyi bir Dr bulun. Histereskopi yapıldı mı size ve genetik testler. Rahim kalınlaşması bende de problem. Nar suyu için ben bir nebze olsun faydasını gördümkızlar bende 3 tüp bebek denedim 2 si tutmadı 1 i tuttu onuda 8 haftada kaybettim. 8 kez aşılama oldum 1 i tuttu onuda 6.5 haftada kaybettim. 11 kez klomen+çatlatma iğnesi hiçbiri tutmadı hatta kist oluştu bu ay ilk defa femara kullandım ama 3 gün önce kan verdim negatif : ( bu arada 4 kezde doğal yolla gebe kaldım hepsi 8 haftayı bulmadan beni terk ettiler : ( eşiminde benimde hiçbi testimiz kötü çıkmıyor. sadece benim rahim kalınlaşması daha doğrusu kalınlaşamaması problemim var, onun içinde estrofem kullanıyorum ama obile kalınlaştırmıyor.son kez yine tüp bebek denesekmi kızlar ama ben hemen olmasada uğraşarak doğal yollada gebe kalabiliyorum ama kucağıma almak nasip olmuyor.
Bana ilk denememde ertesi gün haber vermişlerdi canım şu kadarı döllendi falan diyeKızlar yumurta toplandıktan sonra ertesi gün mü veriliyor ilk bilgi benim kafam dumanliydi hatirlamiyorum![]()
Canim genelde 5.gun embriyoları daha kaliteli olduğunu ve tutunma şansının daha yüksek olduğunu söylüyor doktorlar bence hiç korkma
teşekkürederim canım. denedim ama işe yaramadı bende. yinede içiyorum en azından vitamini alıyım diye.CAnım kalınlaşma içün Saraçoğlu nar suyu içmeyi öneriyor bi baksan YouTube de günde 2 seferdi galiba
Hayırlısı olsun canimmBende bu gün cetrotide yapmaya başladım. Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlısı olsun canimm
teşekkürederim canım. denedim ama işe yaramadı bende. yinede içiyorum en azından vitamini alıyım diye.