2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Aminn canım inşallah

İş başa düşünce yaparsın canım merak etme . O kadar da korkunç değil. İnsan bu yolda herşeye katlanıyor

Hayırlı olsun canım kaliteli yumoşlar olsun inşallah

Canım inşallah pozitif haberlerini alalım ilk günler belirti olmaması normal

Transferin hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah

Teşekkürler canım hoşgeldin. Benimde taze transfere karar verilirse sanırım en geç 25 Mart’ta olacak

o zaman aramızda birkaç gün olacak inşallah hayırlısı ile

benim de 15-16 mart gibi olur.. yarın adetimin 11. günü. 10 gündür iğne oluyorum. yarın kontrolüm var ve muhtemelen yumurta toplama gününü söylerler. çünkü 4 gündür cetrotide vuruluyorum..bakalım hayırlısı..

hayırlısı olsun tedavin inşallah

Arkadaşlar yarın opu var ama bugün sistit olmuş gibiyim idrar kesemde bir baskı bu baskı yumurtaliklardan mi kaynaklanıyor acaba

Arkadaşlar yarın opu var ama bugün sistit olmuş gibiyim idrar kesemde bir baskı bu baskı yumurtaliklardan mi kaynaklanıyor acaba
yumurtalar biraz fazla olunca oluyor opudan önce sürekli tuvaletin varmis hissi. insallah kaliteli bol yumurtalar olur

Ya şimdide hafif leke gibi kanama başladı neler olur anlamadim öss mi olsunki hastaneye gitsemmi bilemedim

Hayırlı akşamlar kızlar ;)
Ben de bugün iğnelerden birine lucrine başladım (adetimin 21.günündeyim)
Femara türevi hap a başladım
Yarın da menagon eklenecek 15 Mart kontrol

Kızlar opu bitti 5 adet yumurta toplandı inşallah ıyi kalitede olurlar.opu çok rahat geçti sonrasıda çok rahatım şükürler olsun.ancak dün geceki ağrılarım sistit imiş gece acile geldim çok fazla kanlı idrar durumu yaşadım kendinize çok dikkat edin hepinize duacıyım sizde dualarınızı eksik etmeyin

Bende transferden geldim 2.gun 4 ve 3 hucreli grade 2 embriyo tarnsfer edildi 2 adet
Kızlar opu bitti 5 adet yumurta toplandı inşallah ıyi kalitede olurlar.opu çok rahat geçti sonrasıda çok rahatım şükürler olsun.ancak dün geceki ağrılarım sistit imiş gece acile geldim çok fazla kanlı idrar durumu yaşadım kendinize çok dikkat edin hepinize duacıyım sizde dualarınızı eksik etmeyin

Hayırlı olsun kızlar rabbimiz muhafaza eylesin;)

Back
X