Canım 3 bardak su içmen yeterli kendini çok sıkıştırma su 20 dk aşağı iniyor buna göre hareket et benimde haftaya transfer bu metodu okudum öyle yapacağımYarın transferim var , çok stresliyim . İdrara sıkışık gitmek beni şuan çok geriyor , normalde de çok sık tuvalete giderim ve uzun süre tutamam. Toplamada bile işlem öncesi girmeme rağmen ayıldıktan hemen sonra daha gözümü açamadan tutuna tutuna tuvalete gitmiştim. Sırf bu yüzden bişey olursa diye korkumdan daha da stres yapıyorum. Umarım her şey yolunda gider(
canim ben bu gün opu oldum korkacak bir sey yok. islem sonrasi hafif kanama ve agri olabilir normal. insallah güzel kaliteli yumurtalarin oluramin çok teşekkürler. şuan iğne kullanım aşamasındayım. cmt günü yumurta toplama için gün söyleyecek doktor . bunu yaptırmış olan arkadaşlar çok ağrı kanama vs oluyor mu ? biraz bu operasyondan korkuyorum açıkcası
benim igne tedavisi 9 gün sürdü 11. günde toplama yapildi canim. tedavin hayirli olsun.Hayırlı akşamlar kızlar Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri hayırla sağlıkla versin,biz de bu ay başladık ilk tüp bebek tedavisi nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyım üç gündür iğne vuruyorum yarın kontrole gidecem ,kaç gün sürer nasıl olur hiç bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun
canim opu güzel gecti. simdi evdeyim dinleniyorum. 11 yumurta toplandi embriyolog yarin arayacakmis. insallah hersey yolunda giderse benimde ya 19 yada 21 transfer var. birlikte bekleyecegiz. Allah yüzümüzü güdürsünSaye- canım nasıl geçti opu kaç yumatra toplandı
Benim transfer 20-21 Mart'ta olacak Allah'ın izniyle
zeynebim Allah razi olsun hersey yolunda gitti kuzum. 11 yumurta toplandi
Hiç korkma zaten transfer giriş çıkış 10 dakika sürüyor çok sıkışık olmak gerekmiyor zaten heleki zayıfsan göbek bölgende fazla yağın yoksa dahada kolay görebiliyor doktor rahimi inşallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz.bende teste gün sayıyorum tam 7 gün kaldı an itibari ileYarın transferim var , çok stresliyim . İdrara sıkışık gitmek beni şuan çok geriyor , normalde de çok sık tuvalete giderim ve uzun süre tutamam. Toplamada bile işlem öncesi girmeme rağmen ayıldıktan hemen sonra daha gözümü açamadan tutuna tutuna tuvalete gitmiştim. Sırf bu yüzden bişey olursa diye korkumdan daha da stres yapıyorum. Umarım her şey yolunda gider(
Çok iyi bir haber canimmkizlar benim 7 yumurta gelisimine devam ediyormus. besinci gün transferi olacak carsamba günü saat birde yapilacak transfer
canim inslalah bende gpzel haberler verebilirim. sizlerden de hayirli haberler bekliyoruz. senin test gününe az kadi insallahÇok iyi bir haber canimm
CAnım çok sevindim hayırlı olsun benim iğnelerde 9 gün sürecek büyümüş yumurtalar Çarşamba toplayacak inşaAllah bende çok heyecanlıyımcanim ben bu gün opu oldum korkacak bir sey yok. islem sonrasi hafif kanama ve agri olabilir normal. insallah güzel kaliteli yumurtalarin olur
benim igne tedavisi 9 gün sürdü 11. günde toplama yapildi canim. tedavin hayirli olsun.
canim opu güzel gecti. simdi evdeyim dinleniyorum. 11 yumurta toplandi embriyolog yarin arayacakmis. insallah hersey yolunda giderse benimde ya 19 yada 21 transfer var. birlikte bekleyecegiz. Allah yüzümüzü güdürsün
zeynebim Allah razi olsun hersey yolunda gitti kuzum. 11 yumurta toplandi
Hayırlı olsun canım inşallah kaliteli yumurtalar olsun. Eşinin en fazla üç günlük perhizi olmalı. Ona göre ayarlarsınız.CAnım çok sevindim hayırlı olsun benim iğnelerde 9 gün sürecek büyümüş yumurtalar Çarşamba toplayacak inşaAllah bende çok heyecanlıyımİnşaAllah tutunur bebeklerimiz
Transferin hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sanaAn itibariyle suan bende Mart ayi transferindenim. 2 5. Gun embriyosu transferim oldu 3 nu.dondurdukHayirlisi insallah
Allah yüzünü güldürsün canım inşallahDondurulmuş embriyo için tedavi görüyorum Mart 30 da adetin 16. Günü transfer olacağımı söyledi Dr 5. Tüp bebek denemem olacak inşallah hayırlısıyla bu son olur ve bebeklerime kavuşurum .Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin kızlar inşallah
Dedektif gaget gibiyim sürekli belirti bekliyorumcanim inslalah bende gpzel haberler verebilirim. sizlerden de hayirli haberler bekliyoruz. senin test gününe az kadi insallah
Bize tedavinin 6. Günü ilişkiye girmeden boşalması gerekiyor demişti.Kızlar benim opu Çarşamba olacak ya eşim de o gün sperm verecek değil mi
Asıl sorum sperm vermek için 3-4 gün öncesinden masrurbasyon yapması gerekiyor muydu Bilgi vermediler de
Daha önce başvuru için spermiogram verdiğimizde 3-4 gün önceden masturbasyonla boşalması gerekiyor denilmişti
Rabbim yardımcın olsun,inşallah hayırlı güzel haberler verirsinAn itibariyle suan bende Mart ayi transferindenim. 2 5. Gun embriyosu transferim oldu 3 nu.dondurdukHayirlisi insallah
:) arama canım hiç belirtisi olanda da olmayanda da pozitif olabiliyor yeter ki nasip olsun. Benim iki transferde pozitifti ama belirti olmadı hiçDedektif gaget gibiyim sürekli belirti bekliyorum
Amin. Cok tesekkur ederim. Hep beraber insallah ..Rabbim yardımcın olsun,inşallah hayırlı güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?