- 31 Mart 2017
- 345
- 319
- 53
- 34
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım inşallah kaliteli yumurtalar olsun. Eşinin en fazla üç günlük perhizi olmalı. Ona göre ayarlarsınız.
Transferin hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana
Allah yüzünü güldürsün canım inşallah
Hiç korkma zaten transfer giriş çıkış 10 dakika sürüyor çok sıkışık olmak gerekmiyor zaten heleki zayıfsan göbek bölgende fazla yağın yoksa dahada kolay görebiliyor doktor rahimi inşallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz.bende teste gün sayıyorum tam 7 gün kaldı an itibari ile
Canım 3 bardak su içmen yeterli kendini çok sıkıştırma su 20 dk aşağı iniyor buna göre hareket et benimde haftaya transfer bu metodu okudum öyle yapacağım
Ben de heycanlanınca tuvalete çok gidiyorumValla 1 küçük şişe su içtim öncesinde , sanırım heyecandan o kadar sıkıştım ki 5 kere falan tuvalete gittim , hemşireler az az yapmak şartıyla müsade etti neyse ki :) öyle böyle atlattım çok şükür, teşekkür ederim. Artık sıra geri sayımda
Allah razı olsun canımBize tedavinin 6. Günü ilişkiye girmeden boşalması gerekiyor demişti.
Arkadaşlar ya bugün gonal f vurdum kan aktı biraz ağrıyor eşim de evde yok
:) arama canım hiç belirtisi olanda da olmayanda da pozitif olabiliyor yeter ki nasip olsun. Benim iki transferde pozitifti ama belirti olmadı hiç
Tsk ederim canım.İlk defa oldu 4. gün 6. İğne biraz ağrıyor.Göbekten mi CAnım kan alabiliyor biraz korkma
Hadi hayırlısıyla inşallah ben de ikiz istiyorum üçüz de olabilirikizler gelicek inşallah bu sefer ! =)
İğneleri bir kaç gün yaptıktan sonra olabiliyor canım korkma normalArkadaşlar ya bugün gonal f vurdum kan aktı biraz ağrıyor eşim de evde yok
İnşallah zeynebim aminnikizler gelicek inşallah bu sefer ! =)
Allah nasip etsin inşallah gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla sağlıklaHadi hayırlısıyla inşallah ben de ikiz istiyorum üçüz de olabilir
Geri sayım başlasın :) artık stres yapmadan bekleme vaktiValla 1 küçük şişe su içtim öncesinde , sanırım heyecandan o kadar sıkıştım ki 5 kere falan tuvalete gittim , hemşireler az az yapmak şartıyla müsade etti neyse ki :) öyle böyle atlattım çok şükür, teşekkür ederim. Artık sıra geri sayımda
Hadi hayırlısıyla inşallah ben de ikiz istiyorum üçüz de olabilir
İğneleri bir kaç gün yaptıktan sonra olabiliyor canım korkma normal
İnşallah zeynebim aminn
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallahAn itibariyle suan bende Mart ayi transferindenim. 2 5. Gun embriyosu transferim oldu 3 nu.dondurdukHayirlisi insallah
İnşallah canım aminn:)Kutlama da yapıcaz burada =)
inşallah canım benim..
Canım sen nasılsın günün belli oldu muHayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah
Salı veya çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyleİnşallah canım aminn:)
Canım sen nasılsın günün belli oldu mu
İnşallah canım hayırlısıyla güzel olur hepimiz için sonuçSalı veya çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyle
Beraber bekleyeceğiz inşallah test gününü
Ben çalışıyorum canım. Transfer sonrası test gününe kadar rapor alacağımArkadaşlar çalışan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?