2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Kızlarr transferin 4. Günündeyim kalp çarpıntısı çok fazlaa oluyo bende daha öncelerden bişey yoktu sizdedd oldu mu

Merhaba , ocak ayında transferim saglanmisti. Fakat sonrasında artış olmadığı için kimyasal gebelik yaşadım.Allah in izniyle bu ay tekrar tedaviye başladım .2 gündür menogon 75 iğne kullanmaya başladım. Inşallah bu topic her birimize şans getiririr.Birbirimize dua ederek buranin enerjisini yükseltip hamiş haberlerini almaya nasip olur.herkese selamlar :)))

Evet canım yeterki tevekkül edelim sabır edelim. Allqh büyük inşallah herşey yolunda gider hepimiz için. Yol zorlu ama sabredeceğiz bu da bizim imtihanımız.
Evet yol arkadasim aynen oyle.. sabir tevekkul yolun basi
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Bugün opu oldum. Sadece 2 yumurtam toplandı. Amhım düşük. Zaten düşük olan rezervim kürtajdan sonra iyice azalmış. Hayırlısı bakalım

Bugün opu oldum. Sadece 2 yumurtam toplandı. Amhım düşük. Zaten düşük olan rezervim kürtajdan sonra iyice azalmış. Hayırlısı bakalım
Hayirlisi olir inşallah sanki nickiniz hatirladim gibi 2017 tüp bebeğe başlayanlar sayfasından bi kaç kez bütün sayfaları okudumda belkide yanlış hatirladim ama hamilelik vardı sanki

Hayirlisi olir inşallah sanki nickiniz hatirladim gibi 2017 tüp bebeğe başlayanlar sayfasından bi kaç kez bütün sayfaları okudumda belkide yanlış hatirladim ama hamilelik vardı sanki
Geçen sefer 2 embriyo konmuştu ikiside tutmuştu. Biri 6.hafta kendiliğinden düştü diğerinin 11.haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik bi sıkıntı cıkmadı kan pıhtılaşmam yok patolojik bi sıkıntın yok eşimde bi sıkıntı yok cd56 cd19 vs onlarca bağışıklık testinde bi sıkıntı yok. Bebeklerin neden yaşayamadığı da bulunamadı. Yumurta rezervim az benim malesef onla savaşıyorum

CAnım 0.5 in altı köyü kabul ediliyor ve o değerlerde hamile olan var üzülme

Allah yardımcın olsun. Inşallah bu sefer sağlıkla sıkıntısız geçer ben tedaviye başlamadan önce sayfaları okurken dikkat etmiştim gogsen beye gidiyrm bende salı günü transfer sonuç öğreneceğim inşallah . Incir birde kızlar egricayirin balpolen probolis karışımını yiyorlar rezerv az olanlar inşallah sende de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…