- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Az yumurta daha kaliteli oluyor ama çok yumurta olup dondurmak istiyodum ben. Sen nerde tedavi görüyosun canımCanım benimde sadece 2 yumurta toplantı bende de amh düşük. Çok şükür ikiside olgun çıktı ve ikiside ddollendi ve perşembe ikisini de transfer ettiler su an bekliyorum bakalim
bende de durum ayni geceleri özellikle cok oluyor ates basiyor.Yaa ben de sürekli bir soyunup bir giyiniyorum, yanaklarım kızarıyor sürekli. Ankara soğuğunda gece askılıyla yatıyorum. Heralde yaşadıgım stresten pırpırlanıyorum diyordum, progestandan olabilirmis demek.
transferin hayirli olsun canim test tarihin ne zaman oluyorCanım benimde sadece 2 yumurta toplantı bende de amh düşük. Çok şükür ikiside olgun çıktı ve ikiside ddollendi ve perşembe ikisini de transfer ettiler su an bekliyorum bakalim
hadi güclü olsun yumurtalar saglikla besinci güne gitsinlerTransferler hayirli olsun inşallah güzel haberler alırız
Benimde embriyolar cözduruldü 5. Güne gitmesini bekliyorlar
İnşallah güzel devam ederler canım hayırlısı olsunTransferler hayirli olsun inşallah güzel haberler alırız
Benimde embriyolar cözduruldü 5. Güne gitmesini bekliyorlar
Hacettepe de görüyorum . Bende fazla yumurtam olsaydı donduracaktim ama olmadiAz yumurta daha kaliteli oluyor ama çok yumurta olup dondurmak istiyodum ben. Sen nerde tedavi görüyosun canım
Teşekkürler canım bana verilen kağıtta test tarihin 26 mart.. transfer 15 mart ta oldu. 3. Gün embriyosu konuldu. 2 tanebende de durum ayni geceleri özellikle cok oluyor ates basiyor.
transferin hayirli olsun canim test tarihin ne zaman oluyor
hadi güclü olsun yumurtalar saglikla besinci güne gitsinler
benim carsamba olucak insallah test tarihim 31 mart Allah yüzümüzü güldürsün canim hepimizinTeşekkürler canım bana verilen kağıtta test tarihin 26 mart.. transfer 15 mart ta oldu. 3. Gün embriyosu konuldu. 2 tane
Amin canım inşallahbenim carsamba olucak insallah test tarihim 31 mart Allah yüzümüzü güldürsün canim hepimizin
Rabbim tutunmayı bebislerimiz hayırlı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar suan hazirim Opu icin.. 30 dakika sonra alacaklar yumoslari...
Hakkimizda hayirlisi olsun
carsamba duruma göre catlatma igneni verir canim. ben dokuzuncu günde catlatma ignesini yaptim 11. günde opu olduKızlar tedavinin 7. Günündeyim acaba ne zaman yumurta alırlar bugün gittim Çarşamba günü de gidecem hayırlısı olsun inşallah
Cok normal. Degısen hormonal durumlar sebebıyle bagırsak ıslevlerınde bu tıp sorunlar olabılıyr. Esneme payı da az oluyor. Bendede aynı durum oluyorYa kızlar sorun bende mi? Transfer sonrası 3. günüm ama büyük tuvaletime çıkmada problem yaşıyorum. Hayır kabız değilim ama azıcık da olsa ıkınmaya korktugum için tuvaletimi yapamıyorum. Yani ıkınmak değil de ittirmeye bile çekiniyorum. Bi de toplamadan kalan hafif bir ağrım var. Otururken sorun yok da ayaga kalkınca hissediyorum. Sizde de benzer bir ağrı var mı?
Allah razi olsun canim..Rabbim tutunmayı bebislerimiz hayırlı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tamam simdi gordum tedavinin neresinde oldugunu... hersey istedikleri gibi giderse bence bu hafta sonuna falan olabilir opu.. tabii sadece benim tahminim bence sen yinede carsamba gunu sor doktoruna...Kızlar tedavinin 7. Günündeyim acaba ne zaman yumurta alırlar bugün gittim Çarşamba günü de gidecem hayırlısı olsun inşallah
Canim vardir bundada bir hayir ,kolay degil senin icin hayal kirikligina ugruyor insan.. ama iyi yonunden bakmaya calis..merhaba arkadaşlar.
cumartesi kontrole gittim ancak hormon değerlerim çok yükseldiği için taze değil dondurulmuş transfer yapılacak. bu çarşamba toplama işlemi var. transfer nisan a kaldı
Ben de öyle düşünüyorum merak ediyorum heycanlıyımcarsamba duruma göre catlatma igneni verir canim. ben dokuzuncu günde catlatma ignesini yaptim 11. günde opu oldu
canim kolay degil biliyorum ama hayirlisi ne ise öyle olsun diyelim. hormonlar dengesizken zaten sans olmayacaktir vücudun kendini toplasin bebegin sana sikica tutunsun insallahmerhaba arkadaşlar.
cumartesi kontrole gittim ancak hormon değerlerim çok yükseldiği için taze değil dondurulmuş transfer yapılacak. bu çarşamba toplama işlemi var. transfer nisan a kaldı
canim bir bakmissin olmus bitmis. heyecanlanman cok normal. bende cok heyecanliydim opudaBen de öyle düşünüyorum merak ediyorum heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?