Artık iğneler canımı acıtıyorcanim kolay degil biliyorum ama hayirlisi ne ise öyle olsun diyelim. hormonlar dengesizken zaten sans olmayacaktir vücudun kendini toplasin bebegin sana sikica tutunsun insallah
canim bir bakmissin olmus bitmis. heyecanlanman cok normal. bende cok heyecanliydim opuda
Teşekkürler canım bana verilen kağıtta test tarihin 26 mart.. transfer 15 mart ta oldu. 3. Gün embriyosu konuldu. 2 tane
Ben kullanıyorum canım opudan beri. Beta hcg bakılana kadar kullanacağım ondan sonra da devam et derse Dr edeceğim. Sen nerede tedavi oluyorsunLeucostim kullanan var mı kızlar
Sabredeceğiz canım inşallah mükafatı büyük olacakArtık iğneler canımı acıtıyor
Başkentte tedavi görüyorum. Bu iğne tam olarak ne işe yarıyor bi şey dediler mi size? Bir de nasıl kullanıyorsun 5e bölerek miBen kullanıyorum canım opudan beri. Beta hcg bakılana kadar kullanacağım ondan sonra da devam et derse Dr edeceğim. Sen nerede tedavi oluyorsun
Sabredeceğiz canım inşallah mükafatı büyük olacak
Canimmm nasıl geçti opuu rahatmisinKizlar suan hazirim Opu icin.. 30 dakika sonra alacaklar yumoslari...
Hakkimizda hayirlisi olsun
Evet 35 yaş üstü iki embriyo konuluyor. Benim ilk tüp denememCAnım devlette 2 tane koyuyorlar mı bende İstanbul Süleymaniye de tedavi oluyorum da hiç bahsi geçmedi onun
Rabbim sağlıkla ve hayırla tutunmayı ve bebişi kucağına almayı nasip etsinEvet 35 yaş üstü iki embriyo konuluyor. Benim ilk tüp denemem
Ben de fakülte de yaptırıyorum istesem iki tane konuluyor muEvet 35 yaş üstü iki embriyo konuluyor. Benim ilk tüp denemem
Canım isteğe bağlı değil her halükarda 35 yaş ustuysen 2 tane konuluyor. Yani ben raporlu hastayım ve yönetmelik 35 yaş üstüne 2 embriyo konulur diyorBen de fakülte de yaptırıyorum istesem iki tane konuluyor mu
Ben de fakülte de yaptırıyorum istesem iki tane konuluyor mu
gögsen beyde mi yoksa bende baskentte gögsen beye gidiyorum. bir enjekterö bese bölüp kullaniyorum canim göbekten. bu igne beyaz kan hücrelerini artirip embriyonun tutunmasini kolaylastiriyormus.Başkentte tedavi görüyorum. Bu iğne tam olarak ne işe yarıyor bi şey dediler mi size? Bir de nasıl kullanıyorsun 5e bölerek mi
Canim 5 yumoşum vardı benim amh düşük fsh yüksekti benim yaşım 35. 5 yumoşun 3 döllendi 2 si transfer edildi 13.şubatta ve bugün dayanamadım test yaptırdım hcg değerim 12Benim gibi 4 yumurtası planlar yumurtlama toplamadan önce estradiol ve progesteron değeriniz neydi
Canim 5 yumoşum vardı benim amh düşük fsh yüksekti benim yaşım 35. 5 yumoşun 3 döllendi 2 si transfer edildi 13.şubatta ve bugün dayanamadım test yaptırdım hcg değerim 12
Hayırlı olsun canım. Tebrik ederim Transferin kaçıncı gunundesin. Kaçıncı gün embriyosuKızlar hamileyimmmmm tutundu bebişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?