2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Merabalr.opudan sonra ki ikinci adetimde transfer hazirliklarina basliyacagiz.ama henuz adet olmadim .merak ettigim opudan sonraki ilk adet tarihiyle ayni mi oluyor ikinci adet yoksa ilkine gore biraz gecikiyor mu yardimci olursaniz sevinirim.

Artık iğneler canımı acıtıyor

Teşekkürler canım bana verilen kağıtta test tarihin 26 mart.. transfer 15 mart ta oldu. 3. Gün embriyosu konuldu. 2 tane

CAnım devlette 2 tane koyuyorlar mı bende İstanbul Süleymaniye de tedavi oluyorum da hiç bahsi geçmedi onun

Ben kullanıyorum canım opudan beri. Beta hcg bakılana kadar kullanacağım ondan sonra da devam et derse Dr edeceğim. Sen nerede tedavi oluyorsun

Sabredeceğiz canım inşallah mükafatı büyük olacak
Başkentte tedavi görüyorum. Bu iğne tam olarak ne işe yarıyor bi şey dediler mi size? Bir de nasıl kullanıyorsun 5e bölerek mi

Benim gibi 4 yumurtası planlar yumurtlama toplamadan önce estradiol ve progesteron değeriniz neydi

Ben de fakülte de yaptırıyorum istesem iki tane konuluyor mu

Canım devlet dışında yaptırınca genelde yaşa bakmadan şansı arttırmak için 2 koyuyorlar. Ben de 32 yaşındayım. Sadece 2 yumurta döllendi, 2si de transfer edildi. Benimle birlikte transfere giren 4 kişiye de çift embriyo transferi yapıldı, 2 si benden küçüktü.

Başkentte tedavi görüyorum. Bu iğne tam olarak ne işe yarıyor bi şey dediler mi size? Bir de nasıl kullanıyorsun 5e bölerek mi
gögsen beyde mi yoksa bende baskentte gögsen beye gidiyorum. bir enjekterö bese bölüp kullaniyorum canim göbekten. bu igne beyaz kan hücrelerini artirip embriyonun tutunmasini kolaylastiriyormus.

Canim 5 yumoşum vardı benim amh düşük fsh yüksekti benim yaşım 35. 5 yumoşun 3 döllendi 2 si transfer edildi 13.şubatta ve bugün dayanamadım test yaptırdım hcg değerim 12

Ay canım çok sevindim tebrik ederim rabbim muhafaza eylesin

Peki opudan önceki estradiol ve progesteron değerini biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…