Canim çok teşekkür ettim hatırladığım kadarı ile opu dan 1Ay canım çok sevindim tebrik ederim rabbim muhafaza eylesin
Peki opudan önceki estradiol ve progesteron değerini biliyor musun
Canim galiba 867 idi değer ama rapor açılmadı tam bakamadım.tek tavsiyem herşeyi akışına bırak ne yattım ne taktım kafaya rabbim ol dediAy canım çok sevindim tebrik ederim rabbim muhafaza eylesin
Peki opudan önceki estradiol ve progesteron değerini biliyor musun
Canim 3.gün 7 hücreli ve 2 hücreli transfer yapıldı ve bugün 8.gün transfer sonrası.iyi bir örnek değilim ama kuzenim doktor ısrarı ile yaptım hcg testini pozitif çıktıHayırlı olsun canım. Tebrik ederim Transferin kaçıncı gunundesin. Kaçıncı gün embriyosu
Slm canim..Canimmm nasıl geçti opuu rahatmisin
Ay tebrik ederim masaallah.. gerci erken yapmissiniz testinizi :)Canim 3.gün 7 hücreli ve 2 hücreli transfer yapıldı ve bugün 8.gün transfer sonrası.iyi bir örnek değilim ama kuzenim doktor ısrarı ile yaptım hcg testini pozitif çıktı
Kızlar hamileyimmmmm tutundu bebişş
Ben bugün uçuyorum sevinçten darısı başınıza .testim pozitif çıktıSlm canim..
Opum guzel gecti ama sadece 2 yumurtam vardi bakalim bugun ariyacaklar dollendilermi diye...
dun butun az az agrilarim vardi bugunde biraz var ama kotu degilim cok sukur..
sen ne durumdasin?
Kuzenim doktor o yaptırttı yoksa ben cesaret edemezdim çok şükür olumluAy tebrik ederim masaallah.. gerci erken yapmissiniz testinizi :)
Coooook sevindim saglikla kucaginiza alin insallah :)))
aaaa gercektenmii :)) cok sevindimmmm rabbim tamamina erdirsin ne olur bizlerede dua edinBen bugün uçuyorum sevinçten darısı başınıza .testim pozitif çıktı
Amiiinnn canim darısı başına bu topikte hamile kalmayan olmasın inşallahCoooook sevindim saglikla kucaginiza alin insallah :)))
Hepimize meryem suresi okutacağım kızlar sözzzaaaa gercektenmii :)) cok sevindimmmm rabbim tamamina erdirsin ne olur bizlerede dua edin
Cok sevindim canimKuzenim doktor o yaptırttı yoksa ben cesaret edemezdim çok şükür olumlu
Allah razi olsun bitanem.. kime okutacaksin canim?Hepimize meryem suresi okutacağım kızlar sözzz
Canim ben tanıdığım hocaya okutmuştum sende okut yine yeryüzünde bebek isteyen herkeze allah hayırlı evlatlar nasip etsin insallahAllah razi olsun bitanem.. kime okutacaksin canim?
Bende okuyabilirim arkadaslarimizin niyetine.. kuran okumayi bilenler birbirimizin niyetine okusun insaallah
Hadi gözün aydın canım inşallah sımsıkı tutunurrrr 12 gün sonra güzel haberlerini alırızzzAz önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlemize de nasip etsinKızlar hamileyimmmmm tutundu bebişş
İnşaallah her şey çok güzel olurAz önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Anladim canim ..Canim ben tanıdığım hocaya okutmuştum sende okut yine yeryüzünde bebek isteyen herkeze allah hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Hadi bakalim heyecanli bekleyis basliyor :) rabbim hayirli evlatlar nasip etsinAz önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?