2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Rabbim gönlümüzden geçen dualarımızı hayırla kabul etsin insallin bu mübarek günde dua edelim birbirimize ,
Aminn inşallah canım dualara unutmayalım tüm evlat isteyenleri

Canım tekrar beta bçg ye baktirdin mi ? Değerlerin nasıl ilerliyor merak ettim.

Bana gonapeptilden hariç choriomon da verdiler. Geçen sefer de vermişlerdi gerçi. Hulusi hoca veriyor göğşen hoca vermiyor sanırım bunu. Leucostim vuruyomusun peki

Bana gonapeptilden hariç choriomon da verdiler. Geçen sefer de vermişlerdi gerçi. Hulusi hoca veriyor göğşen hoca vermiyor sanırım bunu. Leucostim vuruyomusun peki
Evet canım ona hala devam ediyorum. Senin kaçıncı günün. Choriomon be işe yarıyormuş

Çatlatma iğnesi diye biliyorum ama neden vurulduğumu bilmiyorum:)
Bende bilmiyorum :) transfer günü aklımda bir sürü soru vardı hepsini unuttum. Yedi embriyodan dondurulacak olan Yok denildi onun sebebini bile sormayı unuttum sen düşün birde bana opudan sonra dört gün enerji içeceği verdiler şaşkınım:)

Başkentte yumurta dondurabilen az kişi gördüm ben. Nedense ne embriyolog ne de doktorlar sanki pek yanaşmıyo gibi dondurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…