Aminn inşallah canım dualara unutmayalım tüm evlat isteyenleriRabbim gönlümüzden geçen dualarımızı hayırla kabul etsin insallin bu mübarek günde dua edelim birbirimize ,
Ağrı oluyor canım benim ki çok şiddetli değildi amaÇatlatma iğnesinden sonra karın ağrısı normal mi çok ağrıyor
Ağrı maalesef sürekli oluyor benim hala kasık ağrılarım devam ediyor.size en büyük tavsiyem günlük hayatınızdan çok bişey değiştirmeyin günde bir tam ananas ve avakado yedim ben çok faydalı idi benceÇatlatma iğnesinden sonra karın ağrısı normal mi çok ağrıyor
Canım tekrar beta bçg ye baktirdin mi ? Değerlerin nasıl ilerliyor merak ettim.Ağrı maalesef sürekli oluyor benim hala kasık ağrılarım devam ediyor.size en büyük tavsiyem günlük hayatınızdan çok bişey değiştirmeyin günde bir tam ananas ve avakado yedim ben çok faydalı idi bence
Hayırlı olsun saglikla döllenirler İnşallahCumanız mübarek olsun, 10 tüm toplandı nasıl bilmiyorum inşallah döllenir dua ile
EvetHayırlı olsun saglikla döllenirler İnşallah
Taze tranfer mi olacak
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlerler inşallahCumanız mübarek olsun, 10 yum. toplandı nasıl bilmiyorum inşallah döllenir dua ile
İyiyim canım evde pinekliyorum böylede zor insan sıkılıyor. Sen nasılsınSaye- nasılsın canım
Canım bana gonapeptyl verdiler transferin üçüncü günü yani yarın yapacağım. Sana onu mu verdilerSaye- choriomon verdiler mi canım sana
Evet canım ona hala devam ediyorum. Senin kaçıncı günün. Choriomon be işe yarıyormuşBana gonapeptilden hariç choriomon da verdiler. Geçen sefer de vermişlerdi gerçi. Hulusi hoca veriyor göğşen hoca vermiyor sanırım bunu. Leucostim vuruyomusun peki
Çatlatma iğnesi diye biliyorum ama neden vurulduğumu bilmiyorum:)Evet canım ona hala devam ediyorum. Senin kaçıncı günün. Choriomon be işe yarıyormuş
Bende bilmiyorum :) transfer günü aklımda bir sürü soru vardı hepsini unuttum. Yedi embriyodan dondurulacak olan Yok denildi onun sebebini bile sormayı unuttum sen düşünÇatlatma iğnesi diye biliyorum ama neden vurulduğumu bilmiyorum:)
Başkentte yumurta dondurabilen az kişi gördüm ben. Nedense ne embriyolog ne de doktorlar sanki pek yanaşmıyo gibi dondurmayaBende bilmiyorum :) transfer günü aklımda bir sürü soru vardı hepsini unuttum. Yedi embriyodan dondurulacak olan Yok denildi onun sebebini bile sormayı unuttum sen düşünbirde bana opudan sonra dört gün enerji içeceği verdiler şaşkınım:)
Yaa bunu bilmiyordum neden acaba.Başkentte yumurta dondurabilen az kişi gördüm ben. Nedense ne embriyolog ne de doktorlar sanki pek yanaşmıyo gibi dondurmaya
Bilmiyorum ama öyle bi hava var.Yaa bunu bilmiyordum neden acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?