Baktirdim cnm 7.gün 12 8.gün 36 idi gerçek test tarihim yarın yarın sabah tekrar baktircam yazarım yineCanım tekrar beta bçg ye baktirdin mi ? Değerlerin nasıl ilerliyor merak ettim.
Aynen canım bende evde dinleniyorum beklemek çok zormuş bu süreç ağır geçiyor iyiyim şükür eşim nette ne okusa bir bakıyorum çıkmış almış gelmiş bunuda ye diyorİyiyim canım evde pinekliyorum böylede zor insan sıkılıyor. Sen nasılsın
Ne iğnesi o canımCanım bana gonapeptyl verdiler transferin üçüncü günü yani yarın yapacağım. Sana onu mu verdiler
Bir sorsam mı acaba neden donduranadığımıBilmiyorum ama öyle bi hava var.
Kat kat artsın canım inşallahBaktirdim cnm 7.gün 12 8.gün 36 idi gerçek test tarihim yarın yarın sabah tekrar baktircam yazarım yine
:) bende bu defa biraz salıvermiştir var sanırım. İyi beslenmeye çalışıyorum ama bu denemede çikolata vs de yedim :)Aynen canım bende evde dinleniyorum beklemek çok zormuş bu süreç ağır geçiyor iyiyim şükür eşim nette ne okusa bir bakıyorum çıkmış almış gelmiş bunuda ye diyor
Hayatımın hiçbir döneminde böyle dengeli ve vitaminli beslenmemistim
Canım yumurtalar erken çatlamasın diye yapıldığını biliyorum ama transfer sonrası neden yapacağım bilmiyorum. Birde pH’da riskini azaltmak için veriliyormuş. Progesteron ampüle bende başladım canım aynı senin gibiNe iğnesi o canım
Ben transfer 5 gün öncesi progesteron iğne başladım hergun iki ampul 100 mg vurguluyorum
Katlanarak sağlıkla güzel haberler alırız inşallahBaktirdim cnm 7.gün 12 8.gün 36 idi gerçek test tarihim yarın yarın sabah tekrar baktircam yazarım yine
Ben dondurulmuş transfer öncesi estrofem kullanmıştım birde aspirin. Hayırlı olsun inşallah tedavinMerhaba arkadaşlar benimde dondurulmuşlarım var opu sonrası ikinci adetim yarın muayeneye gidicem transfer öncesi hangi ilaçları veriyolar yardımcı olursanız
Maşallah canim. Gayet güzel artmış. Benimde transferden sonraki 8. Günüm hala test yapmadım. İnatla paArtesiye kadar bekliyorumBaktirdim cnm 7.gün 12 8.gün 36 idi gerçek test tarihim yarın yarın sabah tekrar baktircam yazarım yine
Ben estrofem ve corasprin kullandım transfer oldu halen kullanıyorum transfere 5 gün kala progesteron iğne başladık halen devam ediyor birde 5 gün kala prednol hap verildi transfer günü dahil içtim bıraktım onuMerhaba arkadaşlar benimde dondurulmuşlarım var opu sonrası ikinci adetim yarın muayeneye gidicem transfer öncesi hangi ilaçları veriyolar yardımcı olursanız
Aslında sabretmek en güzeli canım. İnşallah bizde pozitifiMaşallah canim. Gayet güzel artmış. Benimde transferden sonraki 8. Günüm hala test yapmadım. İnatla paArtesiye kadar bekliyorum
Yanlış hatırlamıyorsam adetimin 19. Günü transfer olmuştum. Tabii bunda Rahim kalınlığının yeterli olması da önemliTeşekkür ederim sevda süreç ne kadar sürüyor acaba ohss oldugum için ertelendi bu kadar
kesinlikle. Dayanamam diyordum ama erken baktirip çıkmazsa kendimi de eşimi de uzmeyeyim diyorumAslında sabretmek en güzeli canım. İnşallah bizde pozitifi
Nasıl kaçıncı gün yani beş gün takibi yapıldı 5. Gün donduruldu sözleşme flan o zaman oldu çok karışık işler kafa doluyo bi süre sonraBen estrofem ve corasprin kullandım transfer oldu halen kullanıyorum transfere 5 gün kala progesteron iğne başladık halen devam ediyor birde 5 gün kala prednol hap verildi transfer günü dahil içtim bıraktım onu
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu olacak transfer
Erken yapınca çöküyor insan gerçekten. Basende yanlış oluyor sonuç üzüldüğümüzle kalıyoruzkesinlikle. Dayanamam diyordum ama erken baktirip çıkmazsa kendimi de eşimi de uzmeyeyim diyorum
Hayırlısı olsunda o kadar bekledim onu da beklerim en basından baslarken hemen olcak bitcek sandık sandığımızdan çok farklı süreçmişYanlış hatırlamıyorsam adetimin 19. Günü transfer olmuştum. Tabii bunda Rahim kalınlığının yeterli olması da önemli
Adetin 14. Günü kontrol oluyor rahim kalınlığı ve hormon testleri iyi ise transfer günü belli olurNasıl kaçıncı gün yani beş gün takibi yapıldı 5. Gün donduruldu sözleşme flan o zaman oldu çok karışık işler kafa doluyo bi süre sonra
Yani seninki beşinci gün embriyosu transferi olacak canım. Onu sordu A anneveoglusuNasıl kaçıncı gün yani beş gün takibi yapıldı 5. Gün donduruldu sözleşme flan o zaman oldu çok karışık işler kafa doluyo bi süre sonra
Bu sürecin geneli beklemekle geçiyor zaten Allah sabır versin hepimize inşallahHayırlısı olsunda o kadar bekledim onu da beklerim en basından baslarken hemen olcak bitcek sandık sandığımızdan çok farklı süreçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?