Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırla geçsin inşallah bu süreçTeşekkür ederim arkadaşlar sağolun hepimiz için hayırlısı ne ise allah neyi nasip ettiyse o olsun yarın gidip bende detaylı öğrenicem inşallah ilk denememiz hayorlısıyla sonuçlansın inşallah
Tedavin hayırlı olsun canım bende üçüncü denememdeyim transferim oldu bekliyorumSlm kizlar Insallah bu mübarek cuma gunude hepimiz anne oluruz bende dun igne tedavisine basladim insallah 3 denemede anne olurum
Bende transferin 3.günü vurdum o iğneyi.Canım bana gonapeptyl verdiler transferin üçüncü günü yani yarın yapacağım. Sana onu mu verdiler
Yaa bunu bilmiyordum neden acaba.
Bu benimde aklıma takıldı. 6 gün iğneyi tedavisi oldum 150ml. Gonal ile yumurtalar istenilen duzeye geldi ve 8.gun toplama oldu.7 yumurta toplandı 5 dolleendi çok iyi durumda dediler. Sonra 3.günü transfer yapılırken 2 adet koyuldu ve ben diğerlerini dondurmayi düşünüyoruz tekrar iğneyi ilaç hem mesakatli hemde maddi acıdan aynı düzeye geliyor dedim. Net bisey demedi embriyolog iyi durumda değil falan dedi ama ben inanmadım.yanasmiyorlar diye düşündüm öle bir his kapladı içimi o anBilmiyorum ama öyle bi hava var.
Leucositim 3 adet enjektor bitirdim 5 e bolup herbirini. Transfer sonucu öğrendiğim gün tek doz kalmıştı yazdım özlem hemşireye 1 enjektör daha kullanacaksın dedi. Aynı şekilde 5 e bolupBana gonapeptilden hariç choriomon da verdiler. Geçen sefer de vermişlerdi gerçi. Hulusi hoca veriyor göğşen hoca vermiyor sanırım bunu. Leucostim vuruyomusun peki
Ayy insallah tutulur bu seferki dozum biraz yuksekti sanki 375 lik doz kulaniyorumTedavin hayırlı olsun canım bende üçüncü denememdeyim transferim oldu bekliyorum
Canım neden yapıyoruz biliyor musunBende transferin 3.günü vurdum o iğneyi.
Bende neden embriyoloğa sormadım dedim kendi kendime. Transfer sonrası odada dinlenirken hemşire geldi ona sordum artık dondurularak gibi bir şey söyledi bu benim de içime sinmedi işin açığıBu benimde aklıma takıldı. 6 gün iğneyi tedavisi oldum 150ml. Gonal ile yumurtalar istenilen duzeye geldi ve 8.gun toplama oldu.7 yumurta toplandı 5 dolleendi çok iyi durumda dediler. Sonra 3.günü transfer yapılırken 2 adet koyuldu ve ben diğerlerini dondurmayi düşünüyoruz tekrar iğneyi ilaç hem mesakatli hemde maddi acıdan aynı düzeye geliyor dedim. Net bisey demedi embriyolog iyi durumda değil falan dedi ama ben inanmadım.yanasmiyorlar diye düşündüm öle bir his kapladı içimi o an
Canım drun en iyisini bilir senin yumurta durumuna göre ayarlamıştır dozunu. Beklemek zor ama sonu güzel oldun inşallahAyy insallah tutulur bu seferki dozum biraz yuksekti sanki 375 lik doz kulaniyorum
Hayırlı olsun canım ne vitaminler verdi drunuzKizlar bu seferki doktorum 3 çeşit vitamin ilaci yazdi hepside d vitamini daha önceki doktorum hic vitamin ilaci vermemisti bakalim pazartesi yumurtalarima bakilacak insallah oluşmuştur ya tup bebek basli basina bi surec ilk once yumurta olusmus mu diye strese giriyon oluşunca bu seferde büyüme olusuyormu diye merek ediyon yumurta toplaniyor acaba donlenme oldumu olduysa kac tane oliyor acaba kaliteli mi olacak bitiyor sonra transferde 12 gun boyunca tutundu mu tutuyor acaba kese görünecek mi sonra kalp atisi sonrada düşük korkusu rabbim ne olur sen yardimcimiz ol
Canım ben evde her işimi kendim yapıyorum.senin yanında biri var mı nasıl yapıyorsunHayırlı olsun canım ne vitaminler verdi drunuz
Kullanıyorum ben canım 400 mcg folidoce ismiTransferi olanlar folik asit kullanıyomusunuz? Dozu ne kadar
Transfer öncesi evi temizledim utuleri yaptım 3 günlük yemek yaptım ama yinede devamlı yatmak egilmemek mümkün değil oğlan çağırıyor onlarda ilgilenmek gerekiyor kimse yok eşim bu hafta izin aldı o ilgileniyorCanım ben evde her işimi kendim yapıyorum.senin yanında biri var mı nasıl yapıyorsun
Bende aynı canım transfer öncesi temizliği ütüyü yapmıştım. Benim yanımda kimse Yok yemek kahvaltı vs hazırlıyorum. Oturarak da olsa namaz kılıyorum. Sürekli yatmıyorum bende mecbur ayaklanıyorum nasip dediğin gibiTransfer öncesi evi temizledim utuleri yaptım 3 günlük yemek yaptım ama yinede devamlı yatmak egilmemek mümkün değil oğlan çağırıyor onlarda ilgilenmek gerekiyor kimse yok eşim bu hafta izin aldı o ilgileniyor
Bu gün çamaşır topladım katladim yerleştirdim
Kahvaltı ve yemek hazırladım nasip artık
Kalan yumurtalar catlasın diye kullanılıyor .Canım neden yapıyoruz biliyor musun
Bende neden embriyoloğa sormadım dedim kendi kendime. Transfer sonrası odada dinlenirken hemşire geldi ona sordum artık dondurularak gibi bir şey söyledi bu benim de içime sinmedi işin açığı
Canım drun en iyisini bilir senin yumurta durumuna göre ayarlamıştır dozunu. Beklemek zor ama sonu güzel oldun inşallah
Sağol canım bilgi içinKalan yumurtalar catlasın diye kullanılıyor .
Evet folbiol yüksek mantıklı öyle kullanmak. Benim kullandığım günlük alınması gereken dozBana folbiol 5mg vermişti doktor folikasit. 5Mg baya yüksek o yüzden haftada 2 yada 3 kez kullanıyorum bilmiyorum doğru yapıyorumdur inşallah:)
Ben tek folic asit kullanmiyorumTransferi olanlar folik asit kullanıyomusunuz? Dozu ne kadar