- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimm omepa_q10 ve folbiol bide Devit-3 böyle canimHayırlı olsun canım ne vitaminler verdi drunuz
Ben bahcecide tedavi oldum Dr bana omepa Q10 verdi d3 vitamini d vitamin depom düşük olduğundan Dr bilgisi ile kullanıyorumSağol canimm omepa_q10 ve folbiol bide Devit-3 böyle canim
Hepinizin güzel sonuçları olsun canimKatlanarak sağlıkla güzel haberler alırız inşallah
Canım benim dondurulmuş transfer opudan altı ay kadar sonra oldu korunmadım o yüzden. Senin aralık kısa olunca bilemedimKızlar merhaba şubat 22 de opu oldum dondurulmuş transfer olacak Nisa’nda Allah’ın izniyle 2 ay dinlendirme uygun gördü doktor .. bekleme aşamasında korundunuz mu ya çok merak ediyorum![]()
Hiç endişelenme rahat ol bence.ben çok rahat davrandım işyerinde sürekli merdiven indim çıktım yürüdüm sabah 10 akşam 7 çalıştım haftanın 6 günüTransfer öncesi evi temizledim utuleri yaptım 3 günlük yemek yaptım ama yinede devamlı yatmak egilmemek mümkün değil oğlan çağırıyor onlarda ilgilenmek gerekiyor kimse yok eşim bu hafta izin aldı o ilgileniyor
Bu gün çamaşır topladım katladim yerleştirdim
Kahvaltı ve yemek hazırladım nasip artık
Peki şimdi çalışacak mısın merdiven çıkar mısın sordum belkiHiç endişelenme rahat ol bence.ben çok rahat davrandım işyerinde sürekli merdiven indim çıktım yürüdüm sabah 10 akşam 7 çalıştım haftanın 6 günü
Yok canım ben yatmıyorum en azından drum ağır iş ve spor dışında bir şeyi kısıtlamadı. Ben yan yatıyorum sırt üstü sürekli insanın beli ağrıyorKizlar peki simdi tup bebekte surekli sirt ustu mu yatıyorsunuz merak ettim transfer olanlar
Bende karın üstü dışında hesekikde yatıyorum canimKizlar peki simdi tup bebekte surekli sirt ustu mu yatıyorsunuz merak ettim transfer olanlar
Bende bi sizden fikir alayım dedim canım doktor korunmayın dedi gerçiCanım benim dondurulmuş transfer opudan altı ay kadar sonra oldu korunmadım o yüzden. Senin aralık kısa olunca bilemedim
Evet canim calişmaya devam ayni tempo ile transferden 1 gün sonra döndüm işimePeki şimdi çalışacak mısın merdiven çıkar mısın sordum belki![]()
Belki ilaçların etkisiyle kendiliğinden olur canım Allah hayırlısını versinBende bi sizden fikir alayım dedim canım doktor korunmayın dedi gerçi
Çok güzel canım Allah sağlıkla kucağına almak da nasip etsin. Darısı biz bekleyenlere inşallah:)Kizlar bugün gerçek test tarihimdi ve sonuç 178 güzel yükseliyor değerim çok şükür şimdi dr.dan devam edecegim ilaclar gelicek bakalim
Bugün normal test günündu dimi maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahKizlar bugün gerçek test tarihimdi ve sonuç 178 güzel yükseliyor değerim çok şükür şimdi dr.dan devam edecegim ilaclar gelicek bakalim
Maşallah çok sevindim.. allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahKizlar bugün gerçek test tarihimdi ve sonuç 178 güzel yükseliyor değerim çok şükür şimdi dr.dan devam edecegim ilaclar gelicek bakalim
Evet ya şaka gibi geliyor :) cok şükür allah hepinize iyi sonuçlar nasip etsinBugün normal test günündu dimi maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
Ammiiiinnnn canim insallaahh allah isteyen herkeze nasip etsinÇok güzel canım Allah sağlıkla kucağına almak da nasip etsin. Darısı biz bekleyenlere inşallah:)