2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Kızlar merhaba şubat 22 de opu oldum dondurulmuş transfer olacak Nisa’nda Allah’ın izniyle 2 ay dinlendirme uygun gördü doktor .. bekleme aşamasında korundunuz mu ya çok merak ediyorum ☺️

Sağol canimm omepa_q10 ve folbiol bide Devit-3 böyle canim
Ben bahcecide tedavi oldum Dr bana omepa Q10 verdi d3 vitamini d vitamin depom düşük olduğundan Dr bilgisi ile kullanıyorum

Birde folic asit te içeren vitamin decavit kullanıyorum

Kızlar merhaba şubat 22 de opu oldum dondurulmuş transfer olacak Nisa’nda Allah’ın izniyle 2 ay dinlendirme uygun gördü doktor .. bekleme aşamasında korundunuz mu ya çok merak ediyorum ☺️
Canım benim dondurulmuş transfer opudan altı ay kadar sonra oldu korunmadım o yüzden. Senin aralık kısa olunca bilemedim

Transfer öncesi evi temizledim utuleri yaptım 3 günlük yemek yaptım ama yinede devamlı yatmak egilmemek mümkün değil oğlan çağırıyor onlarda ilgilenmek gerekiyor kimse yok eşim bu hafta izin aldı o ilgileniyor
Bu gün çamaşır topladım katladim yerleştirdim
Kahvaltı ve yemek hazırladım nasip artık
Hiç endişelenme rahat ol bence.ben çok rahat davrandım işyerinde sürekli merdiven indim çıktım yürüdüm sabah 10 akşam 7 çalıştım haftanın 6 günü

Kizlar bugün gerçek test tarihimdi ve sonuç 178 güzel yükseliyor değerim çok şükür şimdi dr.dan devam edecegim ilaclar gelicek bakalim
Çok güzel canım Allah sağlıkla kucağına almak da nasip etsin. Darısı biz bekleyenlere inşallah:)

Back
X