2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Çok üzüldüm canım hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Ama burda bitmiyor yeniden toparlanıp tekrar deneyeceksin inşallah ve hayırlısıyla nasip olacak
Teşekkürler canım hayırlısı haziranda tekrar başlayacağım insallah

Çok üzüldüm arkadaşım dondurulmuş embriyon varmi

Sakın vazgeçme topla kendini yeniden dene
Sağol canım bende çok üzüldüm. Dondurulmusum yok. Zaten sadece 2 yumurta toplanmıştı ikisi de transfer edilmişti. Her şey sil baştan olacak yani

hayirli sabahlr kizlar nasil gidiyor beklemekler

Çok zor gidiyor ne zormuş en zoru bu dönem miş
Sen nasılsın bende cok Ender kasık ağrısı var o kadar
evet canim bu en zor dönem beklemek insani yoruyor. bende hic bir sey yok diyebilirim. hatta öyle saldim ki dün neredeyse 5 km yürümüsüm. önceden olsa even disari binbir korkuyla cikardim. su an cok rahatim bilmem neden.

evet canim bu en zor dönem beklemek insani yoruyor. bende hic bir sey yok diyebilirim. hatta öyle saldim ki dün neredeyse 5 km yürümüsüm. önceden olsa even disari binbir korkuyla cikardim. su an cok rahatim bilmem neden.
Bende öyleyim iyi yürümussun bende ev işlerine döndüm 3 gün daha dikkatli idim çok yormadan ağır kaldırmadan egiliyorum dikkatli

Bende öyleyim iyi yürümussun bende ev işlerine döndüm 3 gün daha dikkatli idim çok yormadan ağır kaldırmadan egiliyorum dikkatli
ben süpürge disinda yapiyorum canim ev islerini de. Allah insallah iyi güzel sonuclar almamizi nasip eder. sen cuma mi cumartesi mi test yapacaksin

ben süpürge disinda yapiyorum canim ev islerini de. Allah insallah iyi güzel sonuclar almamizi nasip eder. sen cuma mi cumartesi mi test yapacaksin
Cumartesi yapacağım belki bugün önce idrar testi yaparım kan testinde duvara toslamamak için

Sen ne zaman yapacaksin

Cumartesi yapacağım belki bugün önce idrar testi yaparım kan testinde duvara toslamamak için

Sen ne zaman yapacaksin
canim benimde cumartesi yapmam lazim ama cumartsei köye gidelim diyorduk. belki cumadan yaparim elki cumartesi sabah erkenden yapar öyle giderim. idrar testine karar veremedim ama

Benim bugun iğnede 10.gunum 5 adet yumurtadan 1 tanesi 19mm olmus digerleri 10 ve altı.doktor bu tek yumurtayı feda edelim kalani için iğneye devam dedi.obların da içi boş nu haliteli mi belli degil.Sansımın cok düşük oldugunu düşünüyorum sizle de paylaşmak istedim

canimumudunu kesme ilk tedavimde sag taraftaki yumurtalarim benimde cok gerideydi 3 gün daha uzattik tedaviyi onlardan da 4 tanesi yetisti. Allah büyük. kac gün daha devam edeceksin ilaclara
Ağrım var kızlar
canim kötüye yorma insallah hersey yolundadir.

seni cok iyi anliyorum canim insallah 3 gün icinde toparlar hepsi. elimizden geleni yapiyoruz igneler ilaclar yipraniyoruz. Allah emeklerimizin karsiligini versin insalalh C crosword

merhaba arkadaslar nasilsinz. var mi güzel haberler alan.

Selam kızlar. .
Rabbim inşallalh bekleyişlerinizi bebeklerinizle taçlandırsın..
Bebekleriniz diyorum, çünkü hep ikiz aklıma geliyor..
Rabbim ol desin olsun inşallah..

Ramazan Bayramından sonra ben de tedavi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…