Teşekkürler canım hayırlısı haziranda tekrar başlayacağım insallahÇok üzüldüm canımhayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Ama burda bitmiyor yeniden toparlanıp tekrar deneyeceksin inşallah ve hayırlısıyla nasip olacak
Hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olurTeşekkürler canım hayırlısı haziranda tekrar başlayacağım insallah
Sağol canım bende çok üzüldüm. Dondurulmusum yok. Zaten sadece 2 yumurta toplanmıştı ikisi de transfer edilmişti. Her şey sil baştan olacak yaniÇok üzüldüm arkadaşım dondurulmuş embriyon varmi
Sakın vazgeçme topla kendini yeniden dene
Çok zor gidiyor ne zormuş en zoru bu dönem mişhayirli sabahlr kizlar nasil gidiyor beklemekler
evet canim bu en zor dönem beklemek insani yoruyor. bende hic bir sey yok diyebilirim. hatta öyle saldim ki dün neredeyse 5 km yürümüsüm. önceden olsa even disari binbir korkuyla cikardim. su an cok rahatim bilmem neden.Çok zor gidiyor ne zormuş en zoru bu dönem miş
Sen nasılsın bende cok Ender kasık ağrısı var o kadar
Bende öyleyim iyi yürümussun bende ev işlerine döndüm 3 gün daha dikkatli idim çok yormadan ağır kaldırmadan egiliyorum dikkatlievet canim bu en zor dönem beklemek insani yoruyor. bende hic bir sey yok diyebilirim. hatta öyle saldim ki dün neredeyse 5 km yürümüsüm. önceden olsa even disari binbir korkuyla cikardim. su an cok rahatim bilmem neden.
ben süpürge disinda yapiyorum canim ev islerini de. Allah insallah iyi güzel sonuclar almamizi nasip eder. sen cuma mi cumartesi mi test yapacaksinBende öyleyim iyi yürümussun bende ev işlerine döndüm 3 gün daha dikkatli idim çok yormadan ağır kaldırmadan egiliyorum dikkatli
Cumartesi yapacağım belki bugün önce idrar testi yaparım kan testinde duvara toslamamak içinben süpürge disinda yapiyorum canim ev islerini de. Allah insallah iyi güzel sonuclar almamizi nasip eder. sen cuma mi cumartesi mi test yapacaksin
canim benimde cumartesi yapmam lazim ama cumartsei köye gidelim diyorduk. belki cumadan yaparim elki cumartesi sabah erkenden yapar öyle giderim. idrar testine karar veremedim amaCumartesi yapacağım belki bugün önce idrar testi yaparım kan testinde duvara toslamamak için
Sen ne zaman yapacaksin
canimumudunu kesme ilk tedavimde sag taraftaki yumurtalarim benimde cok gerideydi 3 gün daha uzattik tedaviyi onlardan da 4 tanesi yetisti. Allah büyük. kac gün daha devam edeceksin ilaclaraBenim bugun iğnede 10.gunum 5 adet yumurtadan 1 tanesi 19mm olmus digerleri 10 ve altı.doktor bu tek yumurtayı feda edelim kalani için iğneye devam dedi.obların da içi boş nu haliteli mi belli degil.Sansımın cok düşük oldugunu düşünüyorum sizle de paylaşmak istedim
canim kötüye yorma insallah hersey yolundadir.Ağrım var kızlar
canimumudunu kesme ilk tedavimde sag taraftaki yumurtalarim benimde cok gerideydi 3 gün daha uzattik tedaviyi onlardan da 4 tanesi yetisti. Allah büyük. kac gün daha devam edeceksin ilaclara
3 gun daha dedi ama 5mm olan da var 8mm olanda 9mm olanda. Persembeye kadar yeyerli büyüklüğe ulasır mı bilmiyorum.sadece hıckıra hıckıra agşamak istiyorum.calısıyorum aglayamıyorum esime pozitif gorunmek istiyorum evde aglayamıyorum offff neyse
ama cogu gitti azi kaldi canim ya persembe cuma iki güncük. cumartesi erkenden hastaneyi boylarim ben o günü saymiyorum o sebeptenKurbanlık koyun gibi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?