aminn insalah zeynebim rabbim sana da hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah. tedavin hayra ciksinSelam kızlar. .
Rabbim inşallalh bekleyişlerinizi bebeklerinizle taçlandırsın..
Bebekleriniz diyorum, çünkü hep ikiz aklıma geliyor..
Rabbim ol desin olsun inşallah..
Ramazan Bayramından sonra ben de tedavi düşünüyorum..
Ilık su ile yıkanır canım kendine eziyet etmeSelam kızlar transfer üçüncü günü bugün biraz soğuk ayakta duş aldım ,su biraz soğuk irkilir ya insan öyle biraz korktum
Canım ılık banyo suyu olsun bu seferde üşütür hasta olursun Allah muhafaza. Ben bugün duş aldımSelam kızlar transfer üçüncü günü bugün biraz soğuk ayakta duş aldım ,su biraz soğuk irkilir ya insan öyle biraz korktum
Kaçıncı günün senin benimde hep ağrim oldu ama iyi haber olur insallahAğrım var kızlar
7.günüm kasık ağrılarım geçti şimdi de boğazım şişti hasta oldum nezle gibi. Geçen sefer de diş ağrımdan kendimi öldürecektim :)Kaçıncı günün senin benimde hep ağrim oldu ama iyi haber olur insallah
Hay allah çok geçmiş olsun7.günüm kasık ağrılarım geçti şimdi de boğazım şişti hasta oldum nezle gibi. Geçen sefer de diş ağrımdan kendimi öldürecektim :)
Sağol canım sen napıyosun nasıl geçiyorHay allah çok geçmiş olsun
Benimde bugün yedinci günümdü canım inşallah sonucumuz hayırlısıyla pozitif olur7.günüm kasık ağrılarım geçti şimdi de boğazım şişti hasta oldum nezle gibi. Geçen sefer de diş ağrımdan kendimi öldürecektim :)
cnm merhaba seni takip ediyorum az kalmışGünaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
Oyyy maşallah 11 haftalık olmuş kuzucnm merhaba seni takip ediyorum az kalmış
zaten tutsa da adet belirtileri gibi oluyor
ben normal günümden 1 gün önce test yaptırdım, çünkü gögüslerim ve uçları çok hassastı ve o gün değerim 219 çıktı... senden de güzel haberler bekliyoruz cnm
Amin cnmOyyy maşallah 11 haftalık olmuş kuzu
Allah tamamına erdirsin
Bakalım cumartesi sonuç ne olacak sabahtan kan vereceğim hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin
Benim oğlumda beni hiç uzmedi gebelikte maşallah maşallahAmin cnm
bebeğim ve ben iyiyz şükürler olsun beni hiç üzmüyor teyzesi çok rahat hamilelik geçiriyorum :)
Benim iyi geciyor cok şükür hibor iğne ve crinone jel kabusum oldu sadece 10.haftaya bir gelsem hayirlisiylaSağol canım sen napıyosun nasıl geçiyor
Hayirli haberlerini bekliyouz canimmmGünaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
büyük güne az kaldi canim. bende sabahtan verecegim cumartesi günü. ya nasip. bende ne agri ne baska bir belirti yok.Günaydın hanımlar
hosgeldin canim. tzransferin hayirli olsun. bende evde kendi isimi kendim görüyorum ilk günden beri test tarihim yarindan sonra. bende pihtilasma problemi oldugu icin kan sulandirici igne yapiyorum ekstra. adet günün zaten ilac kullandigin icin gececektir. mutlaka test gününü bekle erken yapip kendini strese sokma. 3. gün embriyosu sanirim senin ki. benim herhangi bir belirtim yok. ilk iki transferimde de belirtim yoktu devam etmese de iksi de pozitifti.Kızlar merhaba. Benim de bugün 4. günüm. Haftaya cuma test günüm. Hepimiz için pozitif sonuçlar gelir inşallah. Ilk tedavim benim de. Zaman nasıl gececek bilmiyorum. Gerçi cumartesi gün boyu dışarda olacağim ve haftaya sali da işe işe baslayacagim. Bu hafta raporluyum. Sürekli yatamiyorum. Uzaniyorum ara ara ve dinleniyorum. İş yapmiyorum kahvaltimi ve yemeğimi kendim hazirliyorum sadece :)) Dün belim ağriyordu. Bugün çok ağrimiyor. Ben ilaç olarak Crinone jel, bebek aspirini, vitamin ve folik asit kullaniyorum. Sizler baska ilaç kullaniyor musunuz? Bir de ben 22 günde bir adet oluyordum son dört aydir. Yani bu hesaba göre cumartesi veya pazar gibi adet olmam gerekiyor. Ama test günüm haftaya cuma. Yani adet olmazsam haftasonu (ki inşallah olmam) test yapsam çikar mi? Yoksa 12 günün dolmasiyla beraber mi belli olur? Ben test günümü beklemeye karar vermistim ve cok sabirsizlanmazsam da bekleyecegimi düşunuyorum ama adet tarihimde bir değişiklik olur mu diye de düsunmeden edemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Bu arada sizin test süresini beklerkenki belirtileriniz nelerdi? Şimdiden teşekkürler...
Canim oncelikle cevabin icin tesekkur ederim. Umarim bu sefer tutar güzel haberini bekliyorum. Kayiplarin kaç haftalikti benim de bir kaybim var 20 haftalik. Ama benimki dogal yoldan hamilelikti. Adetim gecikir mi diye düsünuyordum. Cunku tedavi sirasinda çok fazla ilaç kullaniyoruz. Benimki 3.gun embriyosu. Seninki kaçinci gün? Ben tedavimi de bu ay odum. Hakkimizda hayirlisi canim.hosgeldin canim. tzransferin hayirli olsun. bende evde kendi isimi kendim görüyorum ilk günden beri test tarihim yarindan sonra. bende pihtilasma problemi oldugu icin kan sulandirici igne yapiyorum ekstra. adet günün zaten ilac kullandigin icin gececektir. mutlaka test gününü bekle erken yapip kendini strese sokma. 3. gün embriyosu sanirim senin ki. benim herhangi bir belirtim yok. ilk iki transferimde de belirtim yoktu devam etmese de iksi de pozitifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?