- 29 Mart 2018
- 9
- 5
- 1
- 46
Benim de transfer de 4. günüm ve ben de salı günü işe gidecemKızlar merhaba. Benim de bugün 4. günüm. Haftaya cuma test günüm. Hepimiz için pozitif sonuçlar gelir inşallah. Ilk tedavim benim de. Zaman nasıl gececek bilmiyorum. Gerçi cumartesi gün boyu dışarda olacağim ve haftaya sali da işe işe baslayacagim. Bu hafta raporluyum. Sürekli yatamiyorum. Uzaniyorum ara ara ve dinleniyorum. İş yapmiyorum kahvaltimi ve yemeğimi kendim hazirliyorum sadece :)) Dün belim ağriyordu. Bugün çok ağrimiyor. Ben ilaç olarak Crinone jel, bebek aspirini, vitamin ve folik asit kullaniyorum. Sizler baska ilaç kullaniyor musunuz? Bir de ben 22 günde bir adet oluyordum son dört aydir. Yani bu hesaba göre cumartesi veya pazar gibi adet olmam gerekiyor. Ama test günüm haftaya cuma. Yani adet olmazsam haftasonu (ki inşallah olmam) test yapsam çikar mi? Yoksa 12 günün dolmasiyla beraber mi belli olur? Ben test günümü beklemeye karar vermistim ve cok sabirsizlanmazsam da bekleyecegimi düşunuyorum ama adet tarihimde bir değişiklik olur mu diye de düsunmeden edemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Bu arada sizin test süresini beklerkenki belirtileriniz nelerdi? Şimdiden teşekkürler...
insallah bu sefer hepimizin hayirli haberleri gelir canim sagolain. ben bes gebelik yasadim ikisi dis gebelik ,ikisi kimyasal, birde 12 hafta da kaybim var. kendiliginden bir defa hamile kaldim oda dis gebelikti. sol tüpüm tamamen yapisikmis histereskopide ögrendik. adetin kullandigin ilaclardan dolayi illa ki gecikir ama gününden önce test yapma derim. benim de tedavim bu ay oldu taze transfer 5. gün embriyosu 2 tane. insallah hakkimizda hayirlisi olsunCanim oncelikle cevabin icin tesekkur ederim. Umarim bu sefer tutar güzel haberini bekliyorum. Kayiplarin kaç haftalikti benim de bir kaybim var 20 haftalik. Ama benimki dogal yoldan hamilelikti. Adetim gecikir mi diye düsünuyordum. Cunku tedavi sirasinda çok fazla ilaç kullaniyoruz. Benimki 3.gun embriyosu. Seninki kaçinci gün? Ben tedavimi de bu ay odum. Hakkimizda hayirlisi canim.
Allah kolaylik versin canim sakaryada degilim maalesef elimde yokMerhaba kızlar Ben de tedavinin 6. Günündeyim Sakarya'da yaşıyorum Ücretli yaptırıyorum Malum çok pahalı bir tedavi Elinde gonal f ve cetroide olup uygun fiyata verebilecek var mı Sakarya'da olması lazım Yarın almam gerekiyor
Normal canim bel ağrisi kasik ağrilari bazen kasiklarda kramp gayet normal şeyler okadar iğne ilac ve işlem görüyoruz umarim iyi sonuclar alirsinKizlar benim belim çok agriyor endişelenmeye başladim. Sizde de var mi? Transfer sonrası normal mi acaba?
Canım bende Yok ama ilaçlar da çok etkiliyor. İnşallah hayırlısı olurKizlar benim belim çok agriyor endişelenmeye başladim. Sizde de var mi? Transfer sonrası normal mi acaba?
Heyecan var kalbim güm güm atıyor hayırlısıyla bir gün kaldı yarın bu saatlerde kan vermis oluruz Sanırım sen nasılsın dün benim sağ kasığımda seyirme vardı tık tık tık attı sanki göğüslerimde dolgunluk var bekliyorumA anneveoglusu canım nasılsın nasıl gidiyor
Bende bir belirti Yok canım inşallah yatın bu saatlerde sonucumuz çıkmış olur. Bende merakla bekliyorumHeyecan var kalbim güm güm atıyor hayırlısıyla bir gün kaldı yarın bu saatlerde kan vermis oluruz Sanırım sen nasılsın dün benim sağ kasığımda seyirme vardı tık tık tık attı sanki göğüslerimde dolgunluk var bekliyorum
Bende cok heycanlandim şimdi sizin adiniza güzel haberlerin olur insallahhhh.yazmak istediğim cok sey var ama sizin sonuçlari bekliyorum sizin sonuclari pozitif görünce yazicam sevgiyle kalinHeyecan var kalbim güm güm atıyor hayırlısıyla bir gün kaldı yarın bu saatlerde kan vermis oluruz Sanırım sen nasılsın dün benim sağ kasığımda seyirme vardı tık tık tık attı sanki göğüslerimde dolgunluk var bekliyorum
Güzel haberler veririz birbirimize inşallah
Gayet normal canim akinti crinone jel de kullaniyorsan zaten onun ile birliktede geliyor akıntıSlm kızlar bugün transferin 5. Günü arada sarı akıntım oluyor normal mi
Yo ben Progestan kullanıyorum vajinadan, cok gelmedi akıntı ,iki ya da üç defa peceteyle silerken görünce biraz korktumGayet normal canim akinti crinone jel de kullaniyorsan zaten onun ile birliktede geliyor akıntı
Yaptım canım 11. Gün 58 çıktı çok şükür insallah sağlıkla yükselirCanim yaptinmi test A anneveoglusu
Yaptım canım 11. Gün 58 çıktı çok şükür insallah sağlıkla yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?