2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Merhaba kızlar Ben de tedavinin 6. Günündeyim Sakarya'da yaşıyorum Ücretli yaptırıyorum Malum çok pahalı bir tedavi Elinde gonal f ve cetroide olup uygun fiyata verebilecek var mı Sakarya'da olması lazım Yarın almam gerekiyor

Benim de transfer de 4. günüm ve ben de salı günü işe gidecem

insallah bu sefer hepimizin hayirli haberleri gelir canim sagolain. ben bes gebelik yasadim ikisi dis gebelik ,ikisi kimyasal, birde 12 hafta da kaybim var. kendiliginden bir defa hamile kaldim oda dis gebelikti. sol tüpüm tamamen yapisikmis histereskopide ögrendik. adetin kullandigin ilaclardan dolayi illa ki gecikir ama gününden önce test yapma derim. benim de tedavim bu ay oldu taze transfer 5. gün embriyosu 2 tane. insallah hakkimizda hayirlisi olsun
Allah kolaylik versin canim sakaryada degilim maalesef elimde yok

Kizlar benim belim çok agriyor endişelenmeye başladim. Sizde de var mi? Transfer sonrası normal mi acaba?
Canım bende Yok ama ilaçlar da çok etkiliyor. İnşallah hayırlısı olur

A anneveoglusu canım nasılsın nasıl gidiyor
Heyecan var kalbim güm güm atıyor hayırlısıyla bir gün kaldı yarın bu saatlerde kan vermis oluruz Sanırım sen nasılsın dün benim sağ kasığımda seyirme vardı tık tık tık attı sanki göğüslerimde dolgunluk var bekliyorum

Bende bir belirti Yok canım inşallah yatın bu saatlerde sonucumuz çıkmış olur. Bende merakla bekliyorum

Bende cok heycanlandim şimdi sizin adiniza güzel haberlerin olur insallahhhh.yazmak istediğim cok sey var ama sizin sonuçlari bekliyorum sizin sonuclari pozitif görünce yazicam sevgiyle kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…