- 24 Nisan 2017
- 148
- 86
- 18
- 37
Çok şükür Rabbim bizlere de hayırlı haberler nasip etsin.Yaptım canım 11. Gün 58 çıktı çok şükür insallah sağlıkla yükselir
Çok şükür gözünaydinnnnn çok sevindimallah kucağımza almayi nasip etsin bende dün ilk resmini aldim dokrordan
Çok şükür Rabbim bizlere de hayırlı haberler nasip etsin.
Sağlıkla büyüyen ve döllenirler İnşallahSlm kizlar benimm 7 yomusum olmus bu catlama ignesi yapacam pazarteside yumurta toplanacak dularainzi bekliyorum
Sagol canimm pek takip edemedim sende durumlar nasilSağlıkla büyüyen ve döllenirler İnşallah
Pozitif pazartesi degerin artışını takip edeceğizSagol canimm pek takip edemedim sende durumlar nasil
Rabbimin devamını nasip etsin hayırla sağlıklıla da kucağına almayı nasip etsin inşallahPozitif pazartesi degerin artışını takip edeceğiz
Masallah gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin. Degerlerin kat kat artsin bebegin sımsıkı sana tutunsun insallah canim. Ogluşun abi olacak Masallah SuphanallahYaptım canım 11. Gün 58 çıktı çok şükür insallah sağlıkla yükselir
Ayyy cok şükür canimm INSALLAH DEGER katlanarak buyurPozitif pazartesi degerin artışını takip edeceğiz
Rabbimin devamını nasip etsin hayırla sağlıklıla da kucağına almayı nasip etsin inşallah
Masallah gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin. Degerlerin kat kat artsin bebegin sımsıkı sana tutunsun insallah canim. Ogluşun abi olacak Masallah Suphanallah
Ayyy cok şükür canimm INSALLAH DEGER katlanarak buyur
Hayırlı olsun inşaallah kaç yumurta toplanmıştı acaba kaçı döllendi ben de inşaallah başlayacağım mayıstaAllah razı olsun arkadaşlar hamisler sağlıkla kucağına alır kuzuları isteyenlere de rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla
12 yumurta toplandı 10 tanesi dollendiHayırlı olsun inşaallah kaç yumurta toplanmıştı acaba kaçı döllendi ben de inşaallah başlayacağım mayısta
Hayırlısı canimm benim sakın üzülme ve pes etme en yakın zamanda kendiliğinden nasip etsin allah. ümidi yitirmek yokBenim de negatif maalesef. 2,39 çıktı sonuç
Zor biliyorum allah kuvvet versin yeniden toplan ve dene arkadaşimBenim de negatif maalesef. 2,39 çıktı sonuç
verdim canım şükür arttı yine drdan haber bekliyorumaminn insallah canim. nasilsin tekrar kan verecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?