- Emoji Skoru
- 5.548
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #27.681
Bence de çok güzel olur benimde doğum günüm 30 Nisan acaba o gunemi alsam ameliyat gunudu diyorum ama erken olur diye de ses etmiyorum :)Öyle mi canım ya. Bir arkadaş daha öyle dedi. Duydukça seviniyorum. Ben eşime olmasın büyük kıza haksızlık gününü çalmış oluruz demiştim. O da ikizler de aynıgün sonuçta niye çalsın birlikte kutlarlar demişti.
hiç aklımda yoktu konuşa konuşa Kayınvalidem bende de onu bebeğe yaklaştırmama kararı aldırttı...dogar doğmaz ağzına bal sürcem diyor soğan suyu içircem diyor..olmaz dedim nedenlerini anlattım kesinlikle takmış kafaya..senden önce gelir bebek yaparım diyor...dogumumu haber vermicem madem..kendi kaşındı...bal 1 yaşından önce zararlı diyorum ben çocuklarıma yaptım bisi olmadı yaparım diyor...arkadasimin annesi ve kaynanası bebeğin doğumuna cebinde limonla gitmişler anne gelmeden bebek önce gelmiş sıkivermisler çocuğun gözüne ağzına limonu...simdi çocuğun göz kanalları tıkalı açılmazsa ameliyat mi ne olacakmış bisiler anlatıyorlardı...bence limondan..neden oldu anlamadık diyorlar