• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ah kahveeee aah :) sigarayı bıraktığdan beri kahve ismemiyor canım :) kızım saolsun biraktirdi anasına illeti
Ahhh ahhh aynen Dumansız kahve imansız gider demişler :))

Hazirliklar nasıl gidiyor kızlar ? Kasvetli havayı biraz dağıtalım..
Ben park yatak dışında bir şey alamadım henüz. Çalıştigim için bi türlü odaklanamiyordum. Ama bu hafta evdeyim. Şöyle ayrıntılı bi alışveriş listesi yapiyim,artık çoğu eksiği kapatıyim istiyorum. Sizin elinizde liste varsa benimle paylaşir misiniz ? Fikir olur banada. Birde sanirim cogu seyi internetten alcam. Hangi siteleri tavsiye edersiniz ? Ayy soracak cok seyim var :olamaz:
Can'ım başla bir an önce. Gerçekten zaman alıyor. Tek tek almak zorunda kalıyorsun birçok şeyi. Ben de kıytırık bi liste var. Onu atarım :KK45:

Hazirliklar nasıl gidiyor kızlar ? Kasvetli havayı biraz dağıtalım..
Ben park yatak dışında bir şey alamadım henüz. Çalıştigim için bi türlü odaklanamiyordum. Ama bu hafta evdeyim. Şöyle ayrıntılı bi alışveriş listesi yapiyim,artık çoğu eksiği kapatıyim istiyorum. Sizin elinizde liste varsa benimle paylaşir misiniz ? Fikir olur banada. Birde sanirim cogu seyi internetten alcam. Hangi siteleri tavsiye edersiniz ? Ayy soracak cok seyim var :olamaz:

Eklentiler

• IMG_4605.webp
    IMG_4605.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4218.webp
    IMG_4218.webp
    26 KB · Görüntüleme: 77
semabsrn semabsrn Kahverengikus Kahverengikus kızlar ben gene 2 haftada yarım kilo almışım her akşam yürüyorum yani bi de diyet...siz zayıflıyor musunuz??? Ölçümlerim güzel genelde ama mesela kızartma yemeyin diyor dün balığı kızartma istediler diye mecbur kızarttım ben de yedim 3-4 tane böyle şeylerden zarar gelir mi acaba...okulda lahana sarması vardı pirinçli diye en küçüğünden 1 tane tadına baktım sadece...ekmeği fazla yiyemiyorum tam buğday cavdar vs 1 öğünde en fazla yarım dilim...meyve de ekşi elma ya da kivi yarım sadece...ara öğünlerim 1 defa kefir 1 defa ceviz fındık içi ve tek hurma 1 defa yarım elma ve yoğurt...bu kadar...kilo alınca kızacak doktorum diyete uymuyorsun diye...açlık 85-90-92 çıkıyor tokluk 112-120 civarı...iyice dengeledim artık yükselten hicbir şey yapmıyorum inşallah bebeğe zararı olmuyordur

Canim şekerin yukselmiyorsa sorun değil. Artık vücut diyete alışmıştır. Ilk zamanlar kilo verilir sonra duraklama olur. Sen değil bebiş kilo almıştır. Yani onlar büyüyorlar durmadan. Bizim diyet yapmamızın en büyük nedeni şekerimizin yükselmemesi. Sonra dengeli kilo almak. Ayda 2 kilo normal biliyorsun. Kızartma bende yemiştim sekerim yükselmedi hamsi kızartma idi patates biber patlıcan gibi olmuyor balık daha hafif oluyor.

Benim de bir sorum var size. @adasuyu Kahverengikus Kahverengikus tired tired ve seker olcer arkadaslar 2 gündür tokluk sekerim yüksek çıkıyor hastayım bu son iki günde hastalık mideme vurdu sanirim midem kötü kusuyorum su içemiyorum ve gaviskon kullanıyorum artı biraz sinirli ve üzgünüm devamlı ağlıyorum. Bunlar nedeni olabilir mi yoksa kafayı yicem 150 ve üzeri çıkıyor
Bir de gaviskon icio uyuduğum geçeni sabahında açlık 85 civarları çıkıyor içmezsem 77 gaviskon şekeri çıkarır mi

Kizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.
Geçmiş olsun canım, inşallah vaktinde ve sağlıklı doğsun minik kuş :dua::dua::dua::dua::dua::emir_bebek::nazar:

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin

Gözün aydın canim. Inşallah çok çabuk toparlar da yoğun bakımdan çıkar. Dualarımız sizinle

Ben de çok ağlıyorum canım, bebeklerimiz stresli doğmaz inşallah, her şeyi kafama takıyorum, delirmiş gibiyim :110: ama elimde değil her şeye çok üzülüyorum
Ben de çabuk kırılıyorum ağlamaya başlıyorum oturduğum yerde akıyor gözümden ne yaparız böyle bilmiyorum, üzmek de istemiyorum çocuğumu ama ben ağlarken hiç oynamıyor duruyor hep.

arkadaslar hergun bitane turk kahvesi iciyorum midemi bastiriyor iyi hissettiriyor zarari varmiki hergun icmenin gunde bir fincan ???

Ben oğlumda her gun öğlen bir tane içerdim. Hicbir sorun olmadi dr. Birsel dememişti. Bu hamileliğim de bırak içmeyi kokusuna tahammül edemiyorum. Yoksa canim çok istiyor

Kızlar bugün çalışabilir raporu aldım, bebişim 2250 olmuş 50 cm doktor biraz surat ekşitti fazla ileri gidiyor dedi üzüldüm az. Gebe eğitimine yazıldım 17 haftada bir gün gitmiştim doğumu anlatmışlardı korkup bir daha gitmemiştim ama artık gitmem lazım. Biz böyle gidersek 4 kiloyu geçeriz sezeryana almak isterler, sağlıkla gelsin inş yavrucuğum.

Maşallah kuzucuga boylu poslu olacak desene

Kizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.
Geçmiş olsun canım inşallah geçer eve döner gününü beklersin

Bayıldım çok beğeniyorum buntarz şeyleri. Güle güle kullan canım. İsmi de çok güzelmiş.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederiz teyzesi, daha güzelleri sizin olsun inşallah

Ah kahveeee aah :) sigarayı bıraktığdan beri kahve ismemiyor canım :) kızım saolsun biraktirdi anasına illeti

Bu kızlar dediğim dedik olacak desene. Bana da sigarayı bıraktirdi. Saolsun aklımda yoktu ama iyi oldu. Öyle çay kahve de yok. Ama oğlumda öyle değildi. Doktor strese sıkıntıya girmektense en zevk aldigin zamanlarda iç mesela yemek sonrası gibi günde en fazla 5 tane demişti. Ve oğlumda içiyordum öğlen kahve eşliğinde. Ne güzel keyif yapabiliyordum. Kızım tüm keyfi kendine istiyor rahatsız olursa oturma şeklinden beni ziplaticak şekilde tekmeliyir gece uyumuyor. Hadi bakalım hayırlısı.

Bu kızlar dediğim dedik olacak desene. Bana da sigarayı bıraktirdi. Saolsun aklımda yoktu ama iyi oldu. Öyle çay kahve de yok. Ama oğlumda öyle değildi. Doktor strese sıkıntıya girmektense en zevk aldigin zamanlarda iç mesela yemek sonrası gibi günde en fazla 5 tane demişti. Ve oğlumda içiyordum öğlen kahve eşliğinde. Ne güzel keyif yapabiliyordum. Kızım tüm keyfi kendine istiyor rahatsız olursa oturma şeklinden beni ziplaticak şekilde tekmeliyir gece uyumuyor. Hadi bakalım hayırlısı.
Boşver canım cok iyi olmus mis gibi kokmayi ne çok özlemişim
Geçende görümcemle bi cafeye gitmiştik orda sigara sinmiş üstüme geldim.butun kıyafetlerini makinaya attım artık nasıl tiksindiysem inşallah doğumdan sonra başlamamam geri :)

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Canım geçmiş olsun , Allah inşallah bebegine de sana da sağlık ,uzun ömür versin hayırlı olsun

kizlar bi sorum var ben arastirmaya 31 haftalik gitmistim. simdi 34 haftamda yer bulabiliyorum kafami karistiran bebegim vucudu 31 hafta ile uyumluyken basi 34 haftalik cikmisti simdi gittimde ne olacak bide biraz gecmi oluyor gitmem sizce randevuler boyle gec alirsak dogum nasil olacak bilmiyorum. burdaki programaa gore 35 hafta icinde gitmis olucam kendi hesabim 34 hafta oluyor

Boşver canım cok iyi olmus mis gibi kokmayi ne çok özlemişim
Geçende görümcemle bi cafeye gitmiştik orda sigara sinmiş üstüme geldim.butun kıyafetlerini makinaya attım artık nasıl tiksindiysem inşallah doğumdan sonra başlamamam geri :)

Inşallah başlamayız canim. Benim eşim içiyor onun için uğraşıyorum. Geçen bir gece o sigara içerken yanında birşeylere bakıyorduk. Yatağa yattım sigara kokusu geliyo burnuma hemen yeni eşofman çektim ustume yoksa uyumanın imkanı yoktu. Balkonda açık havada olduğumuz halde üzerine sinmiş düşün.
Teyzem 3 hamileliğim de ve emzirirken sigara içmezdi sonradan başladı tekrar. Sağlık odağındaki hemşirem de hamileyken içmedi doğumdan sonra içmeye devam etti. Inşallah başlamam diyorum bende

Canim şekerin yukselmiyorsa sorun değil. Artık vücut diyete alışmıştır. Ilk zamanlar kilo verilir sonra duraklama olur. Sen değil bebiş kilo almıştır. Yani onlar büyüyorlar durmadan. Bizim diyet yapmamızın en büyük nedeni şekerimizin yükselmemesi. Sonra dengeli kilo almak. Ayda 2 kilo normal biliyorsun. Kızartma bende yemiştim sekerim yükselmedi hamsi kızartma idi patates biber patlıcan gibi olmuyor balık daha hafif oluyor.

Benim de bir sorum var size. @adasuyu Kahverengikus Kahverengikus tired tired ve seker olcer arkadaslar 2 gündür tokluk sekerim yüksek çıkıyor hastayım bu son iki günde hastalık mideme vurdu sanirim midem kötü kusuyorum su içemiyorum ve gaviskon kullanıyorum artı biraz sinirli ve üzgünüm devamlı ağlıyorum. Bunlar nedeni olabilir mi yoksa kafayı yicem 150 ve üzeri çıkıyor
Bir de gaviskon icio uyuduğum geçeni sabahında açlık 85 civarları çıkıyor içmezsem 77 gaviskon şekeri çıkarır mi
Gaviscon bayaa tatlı bir şurup ama içindr tatlandırıcı mı var şeker mi bilemiyorum...yükseltebilir bence...yapılacak tek şey yürüyüş...yürüyebilsen bence metabolizmayı da hızlandırıyor ve vücuda giren zararlı maddelerin etkilerini en aza indiriyormuş

Back
X