• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Anım bedenleri vardı ben yıkadım çekme falan olmadı rahat oldu
Bn bi bakiyim oraya
Canım sütyenler için genişletme bandı oluyor arkaya takıyorsun onlar işini görür, atlet için H&M den aldım hafta sonu iki tane, xl beden Hem de evde askılı badi gibi giyebilirsin, ben de 90 kiloyum bu arada, orda sütyenler de vardı ama hep küçük bedendi
Var canim oyle kullaniyorum ama pentinin hic kurtarmiyor bi yerden sastim kaldim.
Merhaba kızlar.bugün kontrolüm vardı.her şey yolunda.bebek dönmüş,doğum pozisyonunda.ama gelişimi ilerde.35 haftayla uyumlu şuan,2600 gr olmuş.
Masallah canim ins yolunda gider. Sikinti olmaz
Kızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Bnm ilk dogumda suyum az di .dusuk tehlikesi icin ilac vermisti gecmisti canim uzulme
suyumu nasıl artırabilirm acaba ????

Kızlar hepinize hayırlı günler dilerim.ben başlangıç için dr.brown cam biberon aldım ama emzik ne alicami bilemiyorum.kaucukmu silikonmu olmalı yoksa ikiside mi?birde marka ne onerirsiniz?bisuru eksik var galiba ne aldım naptim suursuzca biseyler yapıyorum.göğüs kremi sürmeye başladınız mi?lansinoh diyorlar galiba öneri olarak herkes.su bimdeki unibaby pamuk mendillerden aldım.kulak çubuğu çamaşır deterjani vs.başka ne alınacak?kafam durdu.artık gezmek zorlasti.
Emzik bikac arkadasim avent ultrasoft 0_6 aldi .tavsiye ettiler .bnde direk ondan aldim.lansinoh aldim .pisik kremi sampuan aldim .
Gogus pedi , gogus kalkani aldim .
Tirnak makasi almadiysan .istersen listemi atiyim birazdan kendine gore olanlari bakarsin .

Kızlar dün ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim ailevi bi meseleden. Kendimi kaybetmişim bağırmaktan sesim kisilmis. Kendimi çok kasmışım, karnim da o zamandan beri ara ara sertlesiyor. Gece de hafif adet sancisi gibi ağrım oldu ama çok hafif. Dusa girdim de sicak su rahatlatti. Sizce bi sorun olmamıştır dimi? Çok vicdan azabı çekiyorum. Dünden beri de hareket etmemişti şu an etmeye başladı çok şükür için biraz rahatladı ama resmen kalbim ağrıyo vicdan azabı çekiyorum kendimi öyle kaybettiğim için

Kızlar Star Tv'de Adını Sen Koy isimli bir dizi varya, orda Ayşe isimli karakterin üstünde saten bir pijama takımı var, kaç gündür gözüme ilişiyor markasını modelimi vesairesini bilen eden var mı acep?

Bu pijama

Eklentiler

• 20180313_201948.webp
    20180313_201948.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 121
  • 20180313_201948.webp
    20180313_201948.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar dün ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim ailevi bi meseleden. Kendimi kaybetmişim bağırmaktan sesim kisilmis. Kendimi çok kasmışım, karnim da o zamandan beri ara ara sertlesiyor. Gece de hafif adet sancisi gibi ağrım oldu ama çok hafif. Dusa girdim de sicak su rahatlatti. Sizce bi sorun olmamıştır dimi? Çok vicdan azabı çekiyorum. Dünden beri de hareket etmemişti şu an etmeye başladı çok şükür için biraz rahatladı ama resmen kalbim ağrıyo vicdan azabı çekiyorum kendimi öyle kaybettiğim için
Canım.hareket ediyorsa sıkıntı yapma hormonlar tavan sakin kalmaya çalış :dua:

Canım.hareket ediyorsa sıkıntı yapma hormonlar tavan sakin kalmaya çalış :dua:
Hiç sorma canım, resmen ilk defa böyle birşey yaşadım hiç hatırlamıyorum yani ne yaptığımı sesim bile kısıldı. Beni deli ediyorlar, hepinizi keserim gece uyurken dağılın şuradan dediğimi hatirliyorum:D hareket ediyor şu an çok şükür

Hissetmistir canim biraz sakin olmaliyiz aslindada iste olmuyor
Kızlar Star Tv'de Adını Sen Koy isimli bir dizi varya, orda Ayşe isimli karakterin üstünde saten bir pijama takımı var, kaç gündür gözüme ilişiyor markasını modelimi vesairesini bilen eden var mı acep?
Ay evet ya cok guzel ama bnde bulamadim nete yazdim yazdim yaa

Ah canim ah anca beni sucluyo su icmiyon bilmem ne simdi yatmis film izliyo 3 .5 yasinda oglum var hersey bende

Netten sipariş et canim ya. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın. Hesabını nasıl verecekler. Ayrıca içilen suyun pek etki etmediğini duymuştum. Havucun yanında armut da oneriyorlardi

Hanımlar bugün tekrar eğitim aldım ilk eğitimin tekrari gibiydi sadece son haftalarda cinsel birlikteligi önerdiler hatta sancılar başlayınca açılma kolay oluyor dediler ama o kısım bana biraz zor geldi. Doğumhaneyi gezdim hatta sancı çeken bir bayanın izni ile odasına girdik:oops: suni sancı alıyordu ve sancı geldiğinde rengi atiyordu nefes alıyordu ama bağırmak daha iyi geliyor dedi. Odada tekti hemşireler dışarıda bilgisayar ekranında takip ediyorlardi yanında birini istiyor ama aslında doğum bebeğinle senin aranda olan bir şey olduğu için teksin :( çok farklı bir deneyimdi bize kadın ağrısının şiddetli olduğunu belli ediyordu ama konuşuyor hatta gülüyordu sanci gidince:) yani yapabiliriz. Sonra da pamuk bebek gördüm yeni doğmuş herseye değer dedim.

Hiç sorma canım, resmen ilk defa böyle birşey yaşadım hiç hatırlamıyorum yani ne yaptığımı sesim bile kısıldı. Beni deli ediyorlar, hepinizi keserim gece uyurken dağılın şuradan dediğimi hatirliyorum:KK70: hareket ediyor şu an çok şükür
Herkesin bı patlama noktası oluyo işte normalde olsa yak bir sigara derdim ama sen bı şu iç :olamaz: :KK14:

Hanımlar bugün tekrar eğitim aldım ilk eğitimin tekrari gibiydi sadece son haftalarda cinsel birlikteligi önerdiler hatta sancılar başlayınca açılma kolay oluyor dediler ama o kısım bana biraz zor geldi. Doğumhaneyi gezdim hatta sancı çeken bir bayanın izni ile odasına girdik:oops: suni sancı alıyordu ve sancı geldiğinde rengi atiyordu nefes alıyordu ama bağırmak daha iyi geliyor dedi. Odada tekti hemşireler dışarıda bilgisayar ekranında takip ediyorlardi yanında birini istiyor ama aslında doğum bebeğinle senin aranda olan bir şey olduğu için teksin :KK43: çok farklı bir deneyimdi bize kadın ağrısının şiddetli olduğunu belli ediyordu ama konuşuyor hatta gülüyordu sanci gidince:) yani yapabiliriz. Sonra da pamuk bebek gördüm yeni doğmuş herseye değer dedim.
Cinsel birlikteligi oneriyorlar ama bana da mantiksiz geliyor biraz ya. Yani acilmayi doktor iki parmagiyla kontrol edior. Demek ki rahim agzi iki parmak uzunlugu kadar. E cinsel birlesme sirasinda o zaman penis zarar vermez mi bu rahim agzina :eek:kafam da deli sorular :bicak:

Cinsel birlikteligi oneriyorlar ama bana da mantiksiz geliyor biraz ya. Yani acilmayi doktor iki parmagiyla kontrol edior. Demek ki rahim agzi iki parmak uzunlugu kadar. E cinsel birlesme sirasinda o zaman penis zarar vermez mi bu rahim agzina :eek:kafam da deli sorular :bicak:
Doktor çatı kontrol ediyor çatı da böyle kemik arası mesafe galiba. Spermler cnm onlar etkili oluyor doğumu hızlandırıyor. Ben çocuğa birşey olacak diye şimdi yapamıyorum ki :63:

Canım bn normalde de acılı yerim hamileyken de acılı yemekler yemeye devam ettim hiç kabuzlık çekmedim hatta burda yazdım dört bes kere çıkmajtan sıkıldım diye . He bi de süt içince bozuyorum mideyi ishal oluyorum blki süt seni de çıkarır tuvalete
Bende acı çok severim yerimde. Sütte içiyorum incir kayısı ne varsa yiyorum ama banamısın demiyor. Bilmiyorum ne olacak doktorum ilaç vs de vermiyor

Suwen de kısa kollusunu gördüm çok güzeldi

Canım senin de başın sagolsun, bu yavrular sağlıkla gelecek inşallah :dua: göğüs kalkanı, bebek çantası, atlet, sütyen benim de yok. Bebek bezi bir paket prima care aldım 2 numara, hastane çantasına da 30 tane koydum, duruma göre alırız devamını, bir paket yeter sanırım. SMA bebe maması aldım canım hastaneye götüreyim diye, süt gelmez falan. Ya da gelir bebek memeyi tutamazsa diye lansinoh manuel pompa aldım
Bugün ebe özellikle emzik, biberon ve mama koymayin çantaya dedi. Mama sadece doktor yazar ise biz vereceğiz o da şırınga ile dedi. Emzik ve biberon bebeğin anneyi reddetmesine nedenmis, buna dikkat edelim bebişlere zarar vermeyelim cnm. Ben sadece şu birberonu aldım ilerde kullanırım diye evde duracak.

Bende acı çok severim yerimde. Sütte içiyorum incir kayısı ne varsa yiyorum ama banamısın demiyor. Bilmiyorum ne olacak doktorum ilaç vs de vermiyor
Hakikî tereyağını benmari usulü eritip 2 tatlı kaşığı kadar içmeyi denerseniz faydalı olabilir.
Arkadaşıma bebek doktoru bunu söylemiş ve uyguladı hemen rahatladı bebeği. Zeytinyağından falan çok daha etkili. Denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Back
X