• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Biz de öyleyiz cnm ama o kadar değil sanırım, bizden büyük bebiş bulduk. 3 e yaklastik bizde 2-3 hafta önde ve uzun boylu ama bu beni korkutuyor. Şeker de yoktu inş sağlıkla gelsin hepsi.
Aynen benimki de oyle. 2-3 hafta ileri gidiyor ve sekerim de yok. Ama doktor cok rahat hic olumsuz bir sey soylemedi. Ben de son adet tarihimden tam emin degilim o yuzden fazla onemsemiyorum. Sen de korkma. Cok cok sezeryan oluruz, bebisler saglikla gelsin de gerisi onemli degil.

Gerci sezeryan oluruz diyorum ama, teyzem oglunu 4,5 kilo ile normal dogurmus ve dikişsiz. Cok rahatti dogumum diyor. Allah hepimize o şansı versin ne deyim :D

çok güzel düşünmüşsün ama terraryumların içindeki çimler solabiliyor bir haftada. onu biraz ertelersen iyi olur bence, zaten çiçekçilerde her daim var.
Yapay bitkilerden olacak canım...aslında çok bitki olmayacak benim sipariş edeceğimde doktorun işini uygun bebek ,doktor gibi tasarımlar olacak...

Son düzenleme:
Kızlar ben de mama konusunda diretilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Birçok arkadaşımın sütü gelmedi hemen ve bebek sarılık oldu. Açlık da sarılığı tetikliyor sonuçta.
Ben çantaya mama koymadım. Biberon koydum. Mama gerekirse eczaneden alınır hemen.

Arkadaslar iyi aksamlar izmirde ikamet eden var mi?? Karatas egepol cinarli hastanesi arasinda kararsizim dogum fiyatlariyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Aynen benimki de oyle. 2-3 hafta ileri gidiyor ve sekerim de yok. Ama doktor cok rahat hic olumsuz bir sey soylemedi. Ben de son adet tarihimden tam emin degilim o yuzden fazla onemsemiyorum. Sen de korkma. Cok cok sezeryan oluruz, bebisler saglikla gelsin de gerisi onemli degil.

Gerci sezeryan oluruz diyorum ama, teyzem oglunu 4,5 kilo ile normal dogurmus ve dikişsiz. Cok rahatti dogumum diyor. Allah hepimize o şansı versin ne deyim :KK70:
Ben bu kadar normal doğum eğitimi alıp sezeryan olursam ne gülerim valla. Benim doktorum kızdı ama seninki kızdı mı birde karnım çok sert taş gibi ve ağrıyo büyük olduğundan mı acaba.

Ben bu kadar normal doğum eğitimi alıp sezeryan olursam ne gülerim valla. Benim doktorum kızdı ama seninki kızdı mı birde karnım çok sert taş gibi ve ağrıyo büyük olduğundan mı acaba.
Yok valla benim doktor bir şey demiyor. Bazen diyorum bu doktor cok mu umursamaz :/ ya da ben mi abartiyorum. Belki de her sey gercekten yolunda.
Onu ultrason ile bakiyor alttan baktığı çatı dar mi değil mi. O çatı denen olayda bambaşka bir şeymiş böyle kuyruk sokumu ile bir kemiğin mesafesi gibi birşey tam çözemedim.

Neyse yasayip göreceğiz

Haydarinna Haydarinna canım şuan sindirim sistemi adeta yok gibi yavrunun sütü denemek için veriyorlar eğer alırsa devam ediyorlar şuan için istememiş hazır değilim anne demiş merak etme birsüre sonra tekrar denenecek İnş ozaman alıcak sen sütünü tarihli zamanlı sakla sırayla ver İnş herşey yoluna girecek... Kilo vermesi gayet normal 1000 grama düştü sanırım canım ilk haftalar düşüyor prematüre bebekler hızlı verip sonra çook hızlı alıyo Rabbim yavruna sana güç kuvvet versin buarada sezeryan oldun değilmi gelişim geriliği olanlar normal doğum yapamıyorlar bildiğim kadarıyla... Eğer sezeryansa toparladınmı canım

Canım sezeryan Doğum oldu bebek travmaya giriyormuş kaldıramaz çok küçük dediler. 1060 doğdu 970 kadar indi bugün gittiğimde 1020 olmuş sanırım serumla kilo alıyor. Yanlız doktor bugün kalsiyum fazlalığı çıktı dedi serumundan azaltmışlar çok fazlalaşırsa kalsiyum diğer mineralleri azaltıyormuş kemiklerinde sorun olabiliyormuş bu sebeple göğüsünün üstüne kalp elektrosu aleti yapıştırmışlar takip için. Hiç belli olmuyor Birgünü birgününü tutmuyor birgün iyi birgün kötü düşünüyorum serumla nasıl kilo alacak. Anne sütü verdiklerinde iki gün kabul etmişti dedim ki içimden çabuk toparlar 1 aya çıkar ama şimdi 2 ayı bulur gibime geliyor. Napalım iyi olsun sağlıklı olsunda varsın kalsın.

Kuzum nasılsınız hep aklımdasin dua ediyorum size. Meleğin için özellikle.

Sağolasın canım bu duruma ne kadar iyi denirse o kadar iyiyim yine de şükür. 2 saatlik hastane yollarını aşındırıyorum yavrumu 5 dk görmek için . Rabbim sizlere aynı sonu yaşatmasın vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum dua ediyorum

Sağolasın canım bu duruma ne kadar iyi denirse o kadar iyiyim yine de şükür. 2 saatlik hastane yollarını aşındırıyorum yavrumu 5 dk görmek için . Rabbim sizlere aynı sonu yaşatmasın vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum dua ediyorum
Geçecek cnm bu günler kuzunla döneceksin evine inş. Rabbim korusun sizleri.

Hep okuyorum yazdıklarını ve dua ediyorum minigin biran once toparlasin diye.... arkadasim 29+5 de doğurdu. Bebek 1230 du. Şimdi 8 yasinda ve maşallahı var. Cok olumlu örnekler var insallah geçecek bugunlerde senin icin.

Haydarinna Haydarinna canim serumda gerekli mineraller var mineraller toparlanmasını sağlar ve en yakın zamanda sütünü içmeye başlar inşallah.
Çok zor bir durum haklısın ama sizde gelecekte bu durumda olanlara moral olacaksınız diyeceğiz ki 1060gr doğdu ama şimdi 3-4 yaşında aslan parçası.

Canım sezeryan Doğum oldu bebek travmaya giriyormuş kaldıramaz çok küçük dediler. 1060 doğdu 970 kadar indi bugün gittiğimde 1020 olmuş sanırım serumla kilo alıyor. Yanlız doktor bugün kalsiyum fazlalığı çıktı dedi serumundan azaltmışlar çok fazlalaşırsa kalsiyum diğer mineralleri azaltıyormuş kemiklerinde sorun olabiliyormuş bu sebeple göğüsünün üstüne kalp elektrosu aleti yapıştırmışlar takip için. Hiç belli olmuyor Birgünü birgününü tutmuyor birgün iyi birgün kötü düşünüyorum serumla nasıl kilo alacak. Anne sütü verdiklerinde iki gün kabul etmişti dedim ki içimden çabuk toparlar 1 aya çıkar ama şimdi 2 ayı bulur gibime geliyor. Napalım iyi olsun sağlıklı olsunda varsın kalsın.
Maşallah kilosu az değil. Allahın izniyle 1 aya toparlanıp sağlıkla eve gideceksiniz inşallah annesi.

Kızlar bu aralar bebiş arada titriyor gibi biseyler yapıyor. Karnım resmen birkaç saniye sallanıyor sanki . Dr a gitmeme de daha var. Siz de yaşayan var mı böyle birşey

Canın inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Dualarım seninle

ay bunlar çok sirinmis ama bana kayinvaldem aldı ama ben boyle birşey istiyordum :63: fiyatları nekadarmis bunların
hiç bilmiyorum canım yazmak gerekiyor sayfaya sanırım.

Kızlar ben de mama konusunda diretilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Birçok arkadaşımın sütü gelmedi hemen ve bebek sarılık oldu. Açlık da sarılığı tetikliyor sonuçta.
Ben çantaya mama koymadım. Biberon koydum. Mama gerekirse eczaneden alınır hemen.
Ben de öyle düşünüyorum canım ya. Benim kıza da verdiler hastanede. Ama ben almadım kuzumm hastane veriyordu.

Canım çok çok örnek var. Şuan emin ellerde. 1000 kilo doğdu tanıdığın ikizinden biri. Diğeri de 700 gr. 1.5 aydır hastanedeler. Gayet toparladılar çok iyiler 15 güne çılacaklarmış. Sen karnındaymış gibi düşün süreci. Evet çok çok zor ama sabır canım biraz daha

Back
X