2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben 17 haftalık meleğimi normal doğurdum tabiki suni sancı ile.. derdimin büyüklüğünden mi anlayamadım bilmem ama bana dayanılmaz bir agrı gibi gelmedi. Adet sancısının bir tık üstüydü, yaklaşık 4 saat sürdü ama tabii o bebek çok minikti. Annem de o bebek canlı olmadığı için kendini itemedi, şimdi bu bebek büyük ama kendini itecek, o yüzden daha kolay olur falan diye moral veriyor.. öyle ya da böyle hakkımızda hayırlısı, arkadasımın bebeği dönmemişti sezaryen içim gün aldılar gittikleri gün sancısı başladı bebeği o geve dönmüş ve dört buçuk kiloydu oğlu, normal doğurdu. @tired arkadaşın dediği gibi, bekleyip göreceğiz, hepimiz için kolay, sağlıklı doğumlar olur inşallah
Tam ben diyecektim ben de 22 haftalık kızımı normal kontrolde kaybettigimi öğrendim suni sancı verdiler öğlen yattım hastaneye ertesi gün öğlen acilmam oldu doğdu 400 gr di küçüktü tabi ama 24 saat sancı çektim sancı umrumda değildi içim yanıyordu kaybimdan. Allah kimseye yasatmasin. Diyeceğim şu sağlıklı sıhhatli yavrularimizi kucagimiza alıp evimize dönelim de hiçbir acı ağrı, sancı önemli değildir. Sezeryanda olsa isterse 40 gün sürsün ağrısı nasılsa geçiyor. O kaybının acisi yıllar geçse de geçmiyor. 2 yıl oldu hamileyim yine şükürler olsun ama yine de içim aciyor düşündükçe. O yuzden doğumu düşünmeyin yeterki sağlıkla kavusalim

Ya sen niye öle seyler izliyon.. valla saka bi yana bende tirsiyom normalden...ama epidural iyi diolar,çok da saapmayalim..
Ay canım valla izlemiş bulundum elim gidiverdi :D epidural istemiyorum aslında inanki agridan sancidan da korkmuyorum ama asagi taraf bi aciliyo ki sorma gözlerim yuvalarından fırladı ondan çok korktum:KK53: ama ona da dayancaz katlancaz fedakar anayiz biz inşallah fırt diye çıkarcaz En Büyük KK:halay:

Kızlar kontrolden geldim. :KK200:
Çok şükür yolunda herşey. Bebiş dönmüş kafa aşağıda. Ben hissediyordum Zaten. Kasığımda ağır bi şey vardı :anneadayı:
Mideme de ayakları ile tepikliyordu.
2200 gr 44 cm çıktık. Yine bi hafta ileride. Yüzünü göremedik. Plasenta kapatmış önünü.
Ama normal Doğuma engel bişey yokmuş. :eğlence:
masallah kuzuna :) normal dogum gibisi yok canim

Ay canım valla izlemiş bulundum elim gidiverdi :KK70: epidural istemiyorum aslında inanki agridan sancidan da korkmuyorum ama asagi taraf bi aciliyo ki sorma gözlerim yuvalarından fırladı ondan çok korktum:KK53: ama ona da dayancaz katlancaz fedakar anayiz biz inşallah fırt diye çıkarcaz En Büyük KK:halay:
İzleme kizz. Ben ne izledim bugune kadar normal dogum videosu ne olumsuz hikayeleri okudum etkilenmeyim diye. Buna ragmen bu ara korku basti beni :( oysa hic korkmuyordum. Gerci benim korkum dogumdan degil dogum esnasi, dogumhanede yasayacaklarimdan. Bazilari iki uc kisi ayni anda ayni yerde doguruyor diyor. Kimisi devlette hemen suni sanci veriyorlar saatlerce kivraniyorsun diyor. Hemsireler ebeler zaten suratsizin suratsizi. Ve o bilinmezlikte yalniz olacagim. Beni korkutanlar hep bunlar. Yoksa agrisi sancisi hic gözümde değil.

Çok şükür yolunda herşey. Bebiş dönmüş kafa aşağıda. Ben hissediyordum Zaten. Kasığımda ağır bi şey vardı :anneadayı:
2200 gr 44 cm çıktık. Yine bi hafta ileride. Yüzünü göremedik. Plasenta kapatmış önünü.
Maşallah minnoşuna , gözünaydın canım. Bizimkini de göremedik ensesi gözüküyordu :) pek nazlı mayıs bebekleri :KK200:

Tam ben diyecektim ben de 22 haftalık kızımı normal kontrolde kaybettigimi öğrendim suni sancı verdiler öğlen yattım hastaneye ertesi gün öğlen acilmam oldu doğdu 400 gr di küçüktü tabi ama 24 saat sancı çektim sancı umrumda değildi içim yanıyordu kaybimdan. Allah kimseye yasatmasin. Diyeceğim şu sağlıklı sıhhatli yavrularimizi kucagimiza alıp evimize dönelim de hiçbir acı ağrı, sancı önemli değildir. Sezeryanda olsa isterse 40 gün sürsün ağrısı nasılsa geçiyor. O kaybının acisi yıllar geçse de geçmiyor. 2 yıl oldu hamileyim yine şükürler olsun ama yine de içim aciyor düşündükçe. O yuzden doğumu düşünmeyin yeterki sağlıkla kavusalim
Aynen canım dün gibi hala aklıma gelince burnumun direği sızlıyor.. sağlıklı doğsunlar da gerisi teferruat, evimize mis kokuları yayılsın, hayatımız şenlensin inşallah

kızlar bebek 36 haftada doğsa çok mu erken olur ya böyle normal doğum yapan var mı ki? şimdi ne saçma soru diyeceksiniz ama bi sorun olmazsa dua edicem 37de doğsun allahım nolur diye :KK70: doğuma gelmek isteyenlerin plan yaptığı tarihten önce doğarsa çok mutlu olcam da :KK70:
Yalniz degilsin :D allahim saglikla kavusmamizi nasip etsin ama ben de 37-38 de dogurmak istiyorum tabi yogun bakim gerektirmeyecek sekilde:D isteklerim biraz lüks yani :D biraz erken dogaun ama hic yogun bakim gerektirmesin :D sapasaglam 40. Haftasinda dogan bebek gibi geliversin kucagima yavrucak.

İzleme kizz. Ben ne izledim bugune kadar normal dogum videosu ne olumsuz hikayeleri okudum etkilenmeyim diye. Buna ragmen bu ara korku basti beni :KK43: oysa hic korkmuyordum. Gerci benim korkum dogumdan degil dogum esnasi, dogumhanede yasayacaklarimdan. Bazilari iki uc kisi ayni anda ayni yerde doguruyor diyor. Kimisi devlette hemen suni sanci veriyorlar saatlerce kivraniyorsun diyor. Hemsireler ebeler zaten suratsizin suratsizi. Ve o bilinmezlikte yalniz olacagim. Beni korkutanlar hep bunlar. Yoksa agrisi sancisi hic gözümde değil.
inşallah korktuğumuza uğratmasın Allah canım, sancıların sıklaşınca git hastaneye eğer devlette doğum yapacaksan. gerçi ben de öyle yapmayı duşunuyorum. hastanede perişan olmaya gerek yok özeli devleti inanki farketmiyor. ne kadar erken gidersen o kadar çok perişan oluyorsun diyorlar. suyu tamamen gelmezse böyle foş diye, 5dkda bir sancı çekmeden gitmek istemiyorum. hemşireler falan nasıl davranır hiç bilmiyorum zaten korkum onlar ters davranırsa orada olay çıkarırım kendimi tutamam biliyorum. Allah hayırlısını nasip etsin öyle de böyle de doğurcaz inşallah bakalım

Bu arada gorumcemle eltim surekli beni ve bebegimi rüyalarında görüyorlarmış. Gercekten sinir oluyorum. Her seferinde arayip rüyamda seni gördüm iyi misin diyorlar :( iyiyim cok sukur ama 4-5 sefer oldu canimi sıkıyorlar artik. Allah korusun bir sey olacak da bunlara malum mu oluyor diyorum. Görüyorsanız da aramayin beni yani :(

Yalniz degilsin :KK70: allahim saglikla kavusmamizi nasip etsin ama ben de 37-38 de dogurmak istiyorum tabi yogun bakim gerektirmeyecek sekilde:KK70: isteklerim biraz lüks yani :KK70: biraz erken dogaun ama hic yogun bakim gerektirmesin :KK70: sapasaglam 40. Haftasinda dogan bebek gibi geliversin kucagima yavrucak.
ay amiiiinnn canım aminnnn :D

Bu arada gorumcemle eltim surekli beni ve bebegimi rüyalarında görüyorlarmış. Gercekten sinir oluyorum. Her seferinde arayip rüyamda seni gördüm iyi misin diyorlar :KK43: iyiyim cok sukur ama 4-5 sefer oldu canimi sıkıyorlar artik. Allah korusun bir sey olacak da bunlara malum mu oluyor diyorum. Görüyorsanız da aramayin beni yani :KK43:
hayırdır inşallah canım amaaan boşver her dk seni konuşuyorlardır onlar o yüzden görüyorlardır bilinçaltı yani :D

Canım daha döner benim ablamın ikinci 36 da dönmüş. Bizim bir komşu dönmediği için sezeryan yapcaklardı sabah gidip sezeryan olacaktı bir bakıyorlarki dönmüş sabaha kadar normal olmuş. Hiç belli olmaz o daha. Benimki döndü ama ben hiç anlamadım şöyle anladım tekmeleri midemde hissettim sadece dedim heralde döndü diyordum ki son kontrolde dönmüştü.
İnş canım...Bu şekilde taşımakta çok zor oluyor sanırım ayrıca...Tam ters de değil kafası yanda sağ tarafımda..bazen orayı çıkarıyor dışarı..dokunduysa derim aciyor resmen...Benim minnoş n tekmelerin afedersin ta vajinal bölgede hissediyorum..korkuyorum bazen ayağı ordan çıkacak gibi oluyor:confused:

inşallah korktuğumuza uğratmasın Allah canım, sancıların sıklaşınca git hastaneye eğer devlette doğum yapacaksan. gerçi ben de öyle yapmayı duşunuyorum. hastanede perişan olmaya gerek yok özeli devleti inanki farketmiyor. ne kadar erken gidersen o kadar çok perişan oluyorsun diyorlar. suyu tamamen gelmezse böyle foş diye, 5dkda bir sancı çekmeden gitmek istemiyorum. hemşireler falan nasıl davranır hiç bilmiyorum zaten korkum onlar ters davranırsa orada olay çıkarırım kendimi tutamam biliyorum. Allah hayırlısını nasip etsin öyle de böyle de doğurcaz inşallah bakalım
Ben iste olay falan cikartamam. Olay cikarmayi birak bir ters laf etsinler oturup aglarim cocuk gibi huyum bu. İyice ezerler beni. Herkes oyle diyor hemen gitmw diyor. Ama ilk dogum. Nasil riske atarim bilmiyorum. Risk de sayilmaz ama ne biliyim suyum tamamen gelse de gitme diyorlar sancilar sıklasana kadar. Bu me kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum. Hastaneye erken gitsen durmadan kontrol edecekler suni sanci verecekler. Cok tedirginim.

hayırdır inşallah canım amaaan boşver her dk seni konuşuyorlardır onlar o yüzden görüyorlardır bilinçaltı yani :KK70:
Ne biliyim valla gunahlarini da almayalim ama evleri dip dibe hep beraberler :D olabilir yani dedigin. Ama yine de bana demesinler ya ben rüyadan çok etkilenirim.

Kızlar ben 17 haftalık meleğimi normal doğurdum tabiki suni sancı ile.. derdimin büyüklüğünden mi anlayamadım bilmem ama bana dayanılmaz bir agrı gibi gelmedi. Adet sancısının bir tık üstüydü, yaklaşık 4 saat sürdü ama tabii o bebek çok minikti. Annem de o bebek canlı olmadığı için kendini itemedi, şimdi bu bebek büyük ama kendini itecek, o yüzden daha kolay olur falan diye moral veriyor.. öyle ya da böyle hakkımızda hayırlısı, arkadasımın bebeği dönmemişti sezaryen içim gün aldılar gittikleri gün sancısı başladı bebeği o geve dönmüş ve dört buçuk kiloydu oğlu, normal doğurdu.
Canim Rabbim sabir versin zormus gercekten.
Insallah bu dogum daha kolay olur
@tired arkadaşın dediği gibi, bekleyip göreceğiz, hepimiz için kolay, sağlıklı doğumlar olur inşallah

gunaydin kizlar.dogumla ilgili dusuncelerinizden yazmissiniz bende yazayim) normal dogum sonrasi gercekten cok cabuk toparlaniyor insan.ben dogum yaptikdan 2saat sonra bebegimi gormeye gittim.gece 01.30da olmistu ilk bebegim.dogum asamasi hele 2ikinmayla bebegim kucagimdaydi.beni sadece epizyotomi korkutan.yaralaeim gec iyilesti benim.ilk 10gun facia gibiydi.tabi herkesin boyle olmuyo.benim dikisim fazlaydi
o_O:KK17:
Selam kızlar. Benim normalde sürekli kulağım tıkanır kulak yapısından kaynaklı sık sık temizletirim mecburen.hamileligimin başından beri hiç olmamıştı sevine sevine giderken bugün yine sağ kulağım iptal oldu. Gliserinli su kullanıp 3 gün sonra temizleniyor normalde kolay bir işlem ama hamilelikte sakıncalı mıdır yaşayan var mı bu durumu veya bilgisi olan.
Canim gecmis olsun hic bilgim yok .cok korkarim kulsk agrisindan

oooh maşallah maşallah canım :KK200:

İnş canım...Bu şekilde taşımakta çok zor oluyor sanırım ayrıca...Tam ters de değil kafası yanda sağ tarafımda..bazen orayı çıkarıyor dışarı..dokunduysa derim aciyor resmen...Benim minnoş n tekmelerin afedersin ta vajinal bölgede hissediyorum..korkuyorum bazen ayağı ordan çıkacak gibi oluyor:confused:
O yanlarda hissettigin dirsek olabilir canim. Kontrol etti mi doktor donmedigine emin misin? Yoksa sadece kendi hislerin mi? Benim ki döndü. Ama ben de vajinama tekme atarmis gibi agri hissediyorum bazen.

Back
X