2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar su ictigimiz karisim caydan ben bebegime de 3-4 kasik vermeye başladım. Sanki verdigim zamandan beri daha az gazi oluyor, olan gazini da daha rahat cikariyor gibime geliyor. Bir zarari olmaz heralde. Hem vucuduna su girmis olur au vermiyorum cunku. Hem de gaz damlasi yerine icinde neyin oldugu bildigim bir sey veriyorum.

Tüm vücudum kırılıyor kollarım bacaklarım ağrıyor hiç halim yok üstelik ateşim var gibi üşüyorumda eşim il dışında kızıma zor kahvaltı hazırladım oğlumu kucağıma alacak derman yok kollarımda:KK43:

Tüm vücudum kırılıyor kollarım bacaklarım ağrıyor hiç halim yok üstelik ateşim var gibi üşüyorumda eşim il dışında kızıma zor kahvaltı hazırladım oğlumu kucağıma alacak derman yok kollarımda:KK43:
Bayramın 1.günü ben de öyle oldum canım ceryanda kalmışım galiba her yerim sızlıyordu parol iç

40 mız doldu.sihirli degnek degermi bilmem ama bugunu gosteren Allah a sukurler olsun
Bu kırktaki sihirli değnek bana değdi galiba yab:deli:ayy utanıyorum da burda söylemeye herkes bi uykusuz çünkü . Bizim kızın artık tamamen özellikle akşam uykusu düzene girdi . Akşam saat sekz buçuk dokuzda bi yatıyor 3-3.5 saat arayla emerek sabah altıya kadar uyuyor . İki saat ayakta duruyor snra bi iki sast daha uyuyor . Ondn snra canı ne zaman ne kadar isterse

Kızlar benim oğlan dün akşamdan beri çığlık atarak uyanıyor sürekli . Çok acı bir sesle çığlık atıyor . Var mı bu durumu yaşayan ya da bilen ?

Bu kırktaki sihirli değnek bana değdi galiba yab:deli:ayy utanıyorum da burda söylemeye herkes bi uykusuz çünkü . Bizim kızın artık tamamen özellikle akşam uykusu düzene girdi . Akşam saat sekz buçuk dokuzda bi yatıyor 3-3.5 saat arayla emerek sabah altıya kadar uyuyor . İki saat ayakta duruyor snra bi iki sast daha uyuyor . Ondn snra canı ne zaman ne kadar isterse
Masallah canım fıstık kızına :)

Kızlar benim oğlan dün akşamdan beri çığlık atarak uyanıyor sürekli . Çok acı bir sesle çığlık atıyor . Var mı bu durumu yaşayan ya da bilen ?
Çok sık olmasa da son bi kaç gündür benimki de arada öyle uyanıyor . Sanki biri etkerini sıkmış gibi bağırıyor . Nedeni nedir bilmiyorum ama

Evet canım sanırım benim kızımda da var inek sütü akademisi. Güllaç yediğim zaman hemen pişik oluyordu şimdi tamamen iyilesti pislikleri tekrar deneyeceğim sütlü birşey yiyeceğim bakalım pişik olacak ku. Ama sadece süt yapıyor şu anda çünkü sabahları peynir tuketiyorum yada öğünlerde yoğurt ayran ama pişik olmuyor.

Günaydın canım benim, gecemiz gündüzümüze karıştı resmen:KK43:
Benimkinde de inek sütü alerjisi var, yoğurdu falan fazla tüketsem popiş ne sürersem süreyim kızarıyor hemen
Aman dikkat edin kızlar. Popişler kıymetli.
Zaten gaz sıkıntısından çekiyoruz bi de bununla uğraşmayalım.

Canim senin cay baya bi konusuluyor heralde :) Son zamanlar pek takip edemiyorum o yuzden bi soruyum dedim. Ictiginiz cay normal gaz cikarmasi icinmi faydasi var yoksa kaka yapmasinda da yardimci oluyormu? Benimki sabahlari kakasini yapamadigi icin baya bi kivraniyo kuzum zar zor yapiyor o ikindikca benim icim gidiyo.
Gaz ve kaka için bir de süt yapar demiş aktar. Bizimki sabahları kakasini yapıyo bu saate kadar 3 olmuştur kakali bezi.

Su nazar isini ben de halledemiyorum ya her kiyafet degistidigimde nazar boncugu da takiyorum ama gercekten bebeklere cok kolay nazar degiyor
Bizimkinin gece uykusu cok iyiydi Biz saat kurup uyandiriyorduk Emip yine uyuyuveriyordu Hic sesi cikmazdi gece
Gecen gun annem ve babam birbirinden habersiz ard arda gece sizi rahat ettiriyor ama demi falan dediler Ya nazar edeceksiniz cocugu dedim ve ondan sonradir geceleri cok huzursuz eski duzen gitti

Canım oluyor öyle ben durmadan dua okuyorum ve çenem ayrılacak bi gün. Bizimde severken nazarınız değebilir gecen gun kuzenimle esi gelmisti bebegi severken nazar duasi okuyayim demiş ben mutlaktaydım. Enişte bey kimin nazari değmiş bu çocuğa gözümden yaş geldi agzim ayrildi demişti. Bol bol dua oku canım.

Dönemsel herhalde bizimki de yumruk kebabını pek seviyor. Bir de yatağına koyunca eli kolu bacakları sürekli hareket ediyor yüzer gibi, emdiği enerjiyi harciyor tabi sonra yarım saate uyanıyor. Var mı bebişleri öyle deli deli kol bacak kıpırdatan
Aynen cnm 5 e kadar uyuyi beşikte sonra hep oynak yanıma alıp sarılınca uyuyo yoksa bak 11 den beri em kalk birde buna çözüm olsa :(

Oh masallah nazar degmesin darisi bize :)

Evet kızlaaarrrr 40 ın mucizesini gördüm. 1 haftadır hafif atlattığımız krizlerin büyüğünü yaşadık bugün. Hem de gündüz saati.
Dün sanırım yediklerimden yavrum rahatsız oldu bugün. Sarma içli köfte erik suyu. Acı da vardı sarma da. :((

Back
X