• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@-huzur- D ddades Ay kızlar şaka mı yapıyorsunuz ben geçen hamileliğimde 20-25 kilo aldım aon haftalarda tartılmadım bile Allah bilir 30 olmuştur...hamurişi tatlı ekmek yemiyorum ögretmenim bütün gün ayaktayım...bu ay almıycam diye o kadar çabaladım yine almışım 1 kilo...oldu mu sana 6 kilo :oha: çıldırıyorum yaa...ben napayım
Dikkat etmeye çalışıyorum fakat alıyoruz yapacak çokta birşey yok galiba. Artık doğumdan sonra veririz inşallah

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 Canım ben çıktım radyoloji uzmanı bakıyor. Cihaz 4 boyutlu önce kendi herşeyi ölçtü sonra eşimi çağırdı tek tek herşeyş gösterdi hem normal hem 4 boyutlu gösteriyor. Ben giderken cikolata yedim sende ye. Benimki hiç durmadı kıpır kıpırdı. 3 tanede foto verdi. Doktor baya iyiydi ama herşeyi güzelce anlattı. Çok şükür bizim bi sıkıntımız yok. İnşallah herkesin güzel gelir sonuçları

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 Canım ben çıktım radyoloji uzmanı bakıyor. Cihaz 4 boyutlu önce kendi herşeyi ölçtü sonra eşimi çağırdı tek tek herşeyş gösterdi hem normal hem 4 boyutlu gösteriyor. Ben giderken cikolata yedim sende ye. Benimki hiç durmadı kıpır kıpırdı. 3 tanede foto verdi. Doktor baya iyiydi ama herşeyi güzelce anlattı. Çok şükür bizim bi sıkıntımız yok. İnşallah herkesin güzel gelir sonuçları
Benim doktorda radyologdu maşallah çok hareketli dedi bende muz yemistim girmeden önce :) kızım zor gösterdi yüzünü bizimki 19 tane foto verdi ayrı ayrı değil ama kocaman bir fotoda 19 foto var CD de verdi çok ilgiliydi ben beğendim

Benimki detayli dgil bu normal doktor olcunleri 19+5de usg dede 19+4 cikti bana cok gelmedi ama bilemiyorum. Ne kdr onde cikti cocuk H Hafsa

Eklentiler

• 20171225_183224.webp
    20171225_183224.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 40
Hepinize merhaba,
İkinci oğlum kısmetse mayıs ayının sonlarına doğru doğacak.
İlk oğlum 30 nisan'da doğmuştu, bu sefer de mayısta doğacak, çok alışveriş yapmam gerekmeyecek sanıyorum.
Kendi kısa hikayeme gelirsek, şu ana kadar 7 kilo almış durumdayım, 62 ile hamile olduğumu öğrendim şu anda 69dayım.
İsim konusunu hala çözebilmiş değiliz, alışveriş konusunu çok ağırdan alıyorum, (yatağı, bir çok kıyafeti, dolabı var, arkadaşlarımdan da gelecek, çok acele etmiyorum,)
Bebek arabası almam gerekecek sanıyorum, Norfolk diye bir marka varmış, Barış zamanında bu marka yoktu( Barış benim ilk oğlum, beş buçuk yaşında)
İlkine göre bu hamileliğim çok bulantılı geçti, (ilk 13-14 hafta nefes aldırmadı) çok daha yorgun geçiyor, o zaman 27 yaşındaydım şimdi 33 yaşındayım...
Tecrübeli bir anne olarak elimden gelen yardımı sağlamaya hazırım, benim de unuttuğum için soracağım sorular olacaktır, hepinize merhaba
Hosgeldin canim ne guzel bi giris yapmissin .saglikla kucagina alirsin bebisini ins

Can
Benimki detayli dgil bu normal doktor olcunleri 19+5de usg dede 19+4 cikti bana cok gelmedi ama bilemiyorum. Ne kdr onde cikti cocuk H Hafsa
Canım ilerde olması bir sorun değil bence benimki geriden geliyor o bile sorun değil şu anda dedi doktor

Kızlar ben çıktım ayrıntılıdan çıktım. Çok şükür herşeyimiz çok iyi haftasıyla uyumluydu. Kıpır kıpırdı hiç durmadı zor ölçtü. Doktor dedi ne yediysen söyle herkese söyleyim dedi :) Darısı diğerlerinin başına.
:21:masallah canim saglikla gelsin ins .
Kızlar bende kilo almaya baslamisim 1.5 kilo almışım normaldir herhalde. :KK53:

Ya ben o diyet listesiyle ac kalırım. Doymam mantiyla ekmek yiyen bir bunyeyim :confused: listede ekmek sabahın köründe 2 dilim var:KK17:
O yüzden diyet yapanlara hayranım hiv yapmadım hayatım boyunca. O yüzden porsiyonlarımı küçültmeye gideyim ben en iyisi
Bende oyle dusunuyorum kendim icin :KK33:

Benim doktorda radyologdu maşallah çok hareketli dedi bende muz yemistim girmeden önce :) kızım zor gösterdi yüzünü bizimki 19 tane foto verdi ayrı ayrı değil ama kocaman bir fotoda 19 foto var CD de verdi çok ilgiliydi ben beğendim

Benimkide hiç çekmedi elini yüzünden pipiyi hiç gizlemedi ama. Naptıysa elini çekmedi. Benimde çok foto var ama 4 boyutlu 3 tane verdi 25 dk falan sürdü hiç bitsin istemedim :anneadayı:

Aynen diyetisyenin dedigine gore bu listede yeterince protein var ve o bebege yeter. Pilav makarna no no. Bi de son ara ogun benim mecburen meyve oldu cunku son ara ogunden 2-3 saat sonra demir ilaci iciyorum o yuzden son ara ogun yogurt sut vs olsaydi demirin emilimi zor olurdu o yuzden c vitamini yuksek bir meyve ye dedi. Eger sen demir ilacini o saatte almiyorsan yogurt da yiyebilirsin meyve yerine.
Demir ilacı dr vermişti daha başlamadım ben sabah alıyoruz diye biliyordum dur bi bakayım ayarlama yapayım

adven adven bende az once tsh sonucumu aldim.2.35 cikmis.doktora haftaya gostercem ama netten baktim.1-2-3 aylarda 2.5 alti 3-4-5 ve 7-8-9 aylarda 3 alti olmasi gerekiyor yaziyor.gebelikte olmasi gereken tsh degerleri diye arattim sende bi bak istersen canim.
Canım teşekkürler cevap için, içimi rahatlattın

Canım hepsi yakın ölçülere geliyor doğuma doğru...benim oğlum hep 10 gün öndeydi ölçümlerde ama 40 haftayı doldurdu yani önde diye erken doğmadı kafası biraz büyüktü ama evet benimki de büyük sonuçta...yani hastalık bişey olmadıktan sonra üzülmeye gerek yok...
Yani haklısın ben sadece çok göze batmasını çocukla dalga geçmelerini istemiyorum:(

Back
X