• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar iki gündür filan kan ilacını unuttum bu sabah ictim sonra uyudum kalktım nasıl bir mide bulantısı anlatamam istifra ettim afedersiniz ağzıma kan tadi geldi kan ilacı yapar mı mide bulantısı gyno ferro sanol iciyorum

Gunluk nerdeyse 4 litre su iciyorum. Hatta bazen 5 i buluyor. Agir yemek yemiyorum. Yogurt tuketmeye calisiyorum. Zeytinyağı yiyorum iki kasiga yakin ise yarasin diye. Ama hala kabizim.:cry: gercekten artik yeter. Kuru kaysi, kuru meyvelerin bekletilmis sulari vs.. demeyin. Çunku hicbir sey ise yaramiyor. Zaten normal hayatimda da basima belaydi bu dert. Hamilelikte iyice hortladi. 4 gundur cikamiyorum tuvalete 3 kilo almisim birden bire. Cok kotu hissediyorum kendimi.
Canim kan ilacimi yapiyor .
Ya kızlar birşey soracağım az önce ayaklarımı uzatıp oturuyordum sağ tarafa aniden eğildim elimdekini bırakıyım diye kıtırt ederek bebiş kaydı herşeyi hissettim büyüklüğünü falan o derece yani. Acayip telaşa düştüm kafası mıydı biryerine zarar mı verdim acaba diye sıkışarak kaydı zannedersem birşey olmamıştır değil mi ses de geldi kırt diye
Ilkkez duyuyorum boyle birsey .ama yeri saglamdir insallah .lekenme olmadikca telas etme derim .
2. Oğlum doğdu hep uyuyordu kaldırmaya çalıştıkça uyuyordu çocuk.. Topuk kanı için aradılar meğer köyü çıkmış tsh yüksek aşırı troid uyutuyormuş bebeğimi sonra ağır sarılık başladı 4 günde bir topuk kanı aldı istediği sağlık Bakanlığı çok takip ediyor eğer yapmazsan gelip bebeği alıp yapıyor tedaviyi... Oğlumun 40 ı çıktı tsh düşmeye başladı ama 40 gün git gel topukları mahvoldu minicik canıyla benim stres aldı başını gitti... Ama öğrenince çok emzirmeye çalıştım doktor da öyle dedi eniyi ilaç defi zaten başka yöntemi yokmuş.... Emzirmek çoook önemli Rabbim sütümüzü vermeyi nasip etsin yavrularımıza
Ay kiyamam ya cok zor olmustur .icim eridi suan

Kızlar iki gündür filan kan ilacını unuttum bu sabah ictim sonra uyudum kalktım nasıl bir mide bulantısı anlatamam istifra ettim afedersiniz ağzıma kan tadi geldi kan ilacı yapar mı mide bulantısı gyno ferro sanol iciyorum

Yapiyor canim ben Gynoferon kullanmaya basladigimdan beri bikac kere istifra ettim. 3 bucuk ay boyunca hic migde bulantisi yasamayan biri olarak kesin bu ilactan oldugunu biliyorum. Normalde sabahlari yutuyordum ama bikac gundur yatmadan once yutmaya basladim ve cok daha rahatim suan. Sende oyle dene istersen.

Yapiyor canim ben Gynoferon kullanmaya basladigimdan beri bikac kere istifra ettim. 3 bucuk ay boyunca hic migde bulantisi yasamayan biri olarak kesin bu ilactan oldugunu biliyorum. Normalde sabahlari yutuyordum ama bikac gundur yatmadan once yutmaya basladim ve cok daha rahatim suan. Sende oyle dene istersen.
Ben hic icemem ozaman cunku bulantilarim istifralarim bitmedi daha :(
Serum seklinde versinler bana

Ben hic icemem ozaman cunku bulantilarim istifralarim bitmedi daha :KK43:
Serum seklinde versinler bana

Canim ya cok zor bi durummus anladim ve bastan beri bulanti yasayan arkadaslar aklima geldi Allah gercekten sabir versin sizlere. Gece yatmadan once yutunca zaten uykuya daldigin icin o an rahatsizlik vermiyor. Sabah yuttugumda 5 dk sonra hemen kotu oluyordum. Serum seklinde verirlermi bilmiyorum :110:

Öyle yapayım cnm banada hiç yapmadı 1 aydır kullanıyorum iki gün unuttum bugün ictim cok kötü oldum bende yatmadan iceyim artık

Öyle yapayım cnm banada hiç yapmadı 1 aydır kullanıyorum iki gün unuttum bugün ictim cok kötü oldum bende yatmadan iceyim artık
yapar canım.ben zaten mide bulantısı yasıyorum.doktora dedim hocam içemicem ben bunu.şurubunu kullan dedi onuda aldım hayır yine bulantı hemde daha beter.mecbur damardan takviye ediyolar.içemiyosanız damardan takviiye ediyolar kızlar.

kızlar birşey sorucam çok afedersiniz ama idrarımı yaparken sonunda bi baskı hissediyorum sizlerde böle bişe varmı ama yanma değil acı değil hissettiğim ordan asağı bi baskı sadece

Yaa acaba ondan mi? Bende iki hafta onceye kadar bir gece vitamin bir gece kan ilaci aliyordum. Ama artik buyuduk az gelir diye her sabah kan her gece de vitamin icmeye basladim. Acaba o yuzden mi?

Ayy ben varya yatak döşek olmadan disardan ilac icmeyen birisiyim. :KK43:

İnsallah basarabilirim. Ama bu ara bebegimden cok onu dusunuyorum :KK43:

Suyu susadigimdN iciyorum ya. Normalde de zaten cok icerdim hamilelikte daha cok ihtiyac duyorum. Sanki su icmedigimde eksik kalmis gibi hissediyorum.

Denerim onu. Ne zarari olabilir ki elma sonucta.

Balıb sıcak su ile temas ettiginde toksik etki yaptigini okumustum. Bir zarari olmasin :KK43:

Ben de çoook zorunlu olmadıkça kullanmam ama mecbur kalmıştım. Bağırsakları çalıştırıyor biraz da gaz yapıyor. Yürüyüş tavsiye ederim. Bir de çok sıcak olmamak koşuluyla sıcağa yakın bir suyu leğene koyup oturabilirsiniz. Bana banyoda ayaklarıma sıcak suyu tutup çömelmek iyi gelmişti.
Kefir, yoğurt, kompostoyu da deneyebilirsiniz.

Gunluk nerdeyse 4 litre su iciyorum. Hatta bazen 5 i buluyor. Agir yemek yemiyorum. Yogurt tuketmeye calisiyorum. Zeytinyağı yiyorum iki kasiga yakin ise yarasin diye. Ama hala kabizim.:cry: gercekten artik yeter. Kuru kaysi, kuru meyvelerin bekletilmis sulari vs.. demeyin. Çunku hicbir sey ise yaramiyor. Zaten normal hayatimda da basima belaydi bu dert. Hamilelikte iyice hortladi. 4 gundur cikamiyorum tuvalete 3 kilo almisim birden bire. Cok kotu hissediyorum kendimi.
Biri aç karnına tursu suyu demişti işe yarıyormuş ama denemedim ben. Bende de aynı problem var ve geçmiyo.

yapar canım.ben zaten mide bulantısı yasıyorum.doktora dedim hocam içemicem ben bunu.şurubunu kullan dedi onuda aldım hayır yine bulantı hemde daha beter.mecbur damardan takviye ediyolar.içemiyosanız damardan takviiye ediyolar kızlar.
Sorma cok kötü oldum ya hiç yapmadı aslında ama bugün neden oldu anlamadım üstüne uyudum diye mi acaba bulantım oldu baslarda ama bu baska türlü

Kızlar ben geçen gün soobe diye markanın uzun kollu penyelerini tek altlarını ve alt üst takımını aldım kumaşları çok güzel geldi yumuşacık 9-12 ay idtemiştim ama kalıpları hm gibi dar sanırım 6-7 aylıkkende giyebilir oğluşum fiyatlarıda çok uygundu en uzun gece olayında almıştım kıyafet alırken düşünebilirsiniz bu markayı

Yaa acaba ondan mi? Bende iki hafta onceye kadar bir gece vitamin bir gece kan ilaci aliyordum. Ama artik buyuduk az gelir diye her sabah kan her gece de vitamin icmeye basladim. Acaba o yuzden mi?

Ayy ben varya yatak döşek olmadan disardan ilac icmeyen birisiyim. :KK43:

İnsallah basarabilirim. Ama bu ara bebegimden cok onu dusunuyorum :KK43:

Suyu susadigimdN iciyorum ya. Normalde de zaten cok icerdim hamilelikte daha cok ihtiyac duyorum. Sanki su icmedigimde eksik kalmis gibi hissediyorum.

Denerim onu. Ne zarari olabilir ki elma sonucta.

Balıb sıcak su ile temas ettiginde toksik etki yaptigini okumustum. Bir zarari olmasin :KK43:

Bi zararı olacağını zannetmiyorum.1 bardak ballı su içeceksin.Sen bilirsin canım yinede.

Back
X