- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #16.961
Guzel duruyor canim hic arastirmadim bebek arabalarini travel sistemmi oluyor buKızlar bi önceki mesajda resmi ekleyememişim
Bu araba nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel duruyor canim hic arastirmadim bebek arabalarini travel sistemmi oluyor buKızlar bi önceki mesajda resmi ekleyememişim
Bu araba nasıl sizce
Canim kan ilacimi yapiyor .Gunluk nerdeyse 4 litre su iciyorum. Hatta bazen 5 i buluyor. Agir yemek yemiyorum. Yogurt tuketmeye calisiyorum. Zeytinyağı yiyorum iki kasiga yakin ise yarasin diye. Ama hala kabizim.gercekten artik yeter. Kuru kaysi, kuru meyvelerin bekletilmis sulari vs.. demeyin. Çunku hicbir sey ise yaramiyor. Zaten normal hayatimda da basima belaydi bu dert. Hamilelikte iyice hortladi. 4 gundur cikamiyorum tuvalete 3 kilo almisim birden bire. Cok kotu hissediyorum kendimi.
Ilkkez duyuyorum boyle birsey .ama yeri saglamdir insallah .lekenme olmadikca telas etme derim .Ya kızlar birşey soracağım az önce ayaklarımı uzatıp oturuyordum sağ tarafa aniden eğildim elimdekini bırakıyım diye kıtırt ederek bebiş kaydı herşeyi hissettim büyüklüğünü falan o derece yani. Acayip telaşa düştüm kafası mıydı biryerine zarar mı verdim acaba diye sıkışarak kaydı zannedersem birşey olmamıştır değil mi ses de geldi kırt diye
Ay kiyamam ya cok zor olmustur .icim eridi suan2. Oğlum doğdu hep uyuyordu kaldırmaya çalıştıkça uyuyordu çocuk.. Topuk kanı için aradılar meğer köyü çıkmış tsh yüksek aşırı troid uyutuyormuş bebeğimi sonra ağır sarılık başladı 4 günde bir topuk kanı aldı istediği sağlık Bakanlığı çok takip ediyor eğer yapmazsan gelip bebeği alıp yapıyor tedaviyi... Oğlumun 40 ı çıktı tsh düşmeye başladı ama 40 gün git gel topukları mahvoldu minicik canıyla benim stres aldı başını gitti... Ama öğrenince çok emzirmeye çalıştım doktor da öyle dedi eniyi ilaç defi zaten başka yöntemi yokmuş.... Emzirmek çoook önemli Rabbim sütümüzü vermeyi nasip etsin yavrularımıza
Kızlar iki gündür filan kan ilacını unuttum bu sabah ictim sonra uyudum kalktım nasıl bir mide bulantısı anlatamam istifra ettim afedersiniz ağzıma kan tadi geldi kan ilacı yapar mı mide bulantısı gyno ferro sanol iciyorum
çok şükür, Allah tüm masumları korusun, sağlıkla alalım kucağımıza inşallahCanım telefonum bozuldu ondan giremedim ya . Cts sonuç geldi bin şükür temiz![]()
Ben hic icemem ozaman cunku bulantilarim istifralarim bitmedi dahaYapiyor canim ben Gynoferon kullanmaya basladigimdan beri bikac kere istifra ettim. 3 bucuk ay boyunca hic migde bulantisi yasamayan biri olarak kesin bu ilactan oldugunu biliyorum. Normalde sabahlari yutuyordum ama bikac gundur yatmadan once yutmaya basladim ve cok daha rahatim suan. Sende oyle dene istersen.
Ben hic icemem ozaman cunku bulantilarim istifralarim bitmedi daha
Serum seklinde versinler bana
güzel görünüyor ama önemli olan kullanışı, kullananlar varsa yardımcı olabilir sana, biraz araştır benceKızlar bi önceki mesajda resmi ekleyememişim
Bu araba nasıl sizce
Öyle yapayım cnm banada hiç yapmadı 1 aydır kullanıyorum iki gün unuttum bugün ictim cok kötü oldum bende yatmadan iceyim artıkYapiyor canim ben Gynoferon kullanmaya basladigimdan beri bikac kere istifra ettim. 3 bucuk ay boyunca hic migde bulantisi yasamayan biri olarak kesin bu ilactan oldugunu biliyorum. Normalde sabahlari yutuyordum ama bikac gundur yatmadan once yutmaya basladim ve cok daha rahatim suan. Sende oyle dene istersen.
yapar canım.ben zaten mide bulantısı yasıyorum.doktora dedim hocam içemicem ben bunu.şurubunu kullan dedi onuda aldım hayır yine bulantı hemde daha beter.mecbur damardan takviye ediyolar.içemiyosanız damardan takviiye ediyolar kızlar.Öyle yapayım cnm banada hiç yapmadı 1 aydır kullanıyorum iki gün unuttum bugün ictim cok kötü oldum bende yatmadan iceyim artık
insallah
İnşallah acayip tedirgin olmuştum da hareket ediyor şükürYok canım korkma hiç bişey olmaz okadar güvenli yerde li onlar Allah onları korur dışardan sert bir darbe gelmediği ve hızlı düşmedikçe hiç bişey olmaz inşallah Allaha emanet yavrularımız
valla bu ikinci hamileliğin ben de ilk defa yaşadım böyle bir durum şükür leke yok hareket de ediyorCanim kan ilacimi yapiyor .
Ilkkez duyuyorum boyle birsey .ama yeri saglamdir insallah .lekenme olmadikca telas etme derim .
Ay kiyamam ya cok zor olmustur .icim eridi suan
Guzel duruyor canim hic arastirmadim bebek arabalarini travel sistemmi oluyor bu
güzel görünüyor ama önemli olan kullanışı, kullananlar varsa yardımcı olabilir sana, biraz araştır bence![]()
Yaa acaba ondan mi? Bende iki hafta onceye kadar bir gece vitamin bir gece kan ilaci aliyordum. Ama artik buyuduk az gelir diye her sabah kan her gece de vitamin icmeye basladim. Acaba o yuzden mi?
Ayy ben varya yatak döşek olmadan disardan ilac icmeyen birisiyim.
İnsallah basarabilirim. Ama bu ara bebegimden cok onu dusunuyorum
Suyu susadigimdN iciyorum ya. Normalde de zaten cok icerdim hamilelikte daha cok ihtiyac duyorum. Sanki su icmedigimde eksik kalmis gibi hissediyorum.
Denerim onu. Ne zarari olabilir ki elma sonucta.
Balıb sıcak su ile temas ettiginde toksik etki yaptigini okumustum. Bir zarari olmasin![]()
Canım o katirt diye anı olan şey bendede oluyo aniden sağa yada sola döndüğüm zamanlarda nedenini bende anlamadım ama bir sorun değil sanırımİnşallah acayip tedirgin olmuştum da hareket ediyor şükür
Biri aç karnına tursu suyu demişti işe yarıyormuş ama denemedim ben. Bende de aynı problem var ve geçmiyo.Gunluk nerdeyse 4 litre su iciyorum. Hatta bazen 5 i buluyor. Agir yemek yemiyorum. Yogurt tuketmeye calisiyorum. Zeytinyağı yiyorum iki kasiga yakin ise yarasin diye. Ama hala kabizim.gercekten artik yeter. Kuru kaysi, kuru meyvelerin bekletilmis sulari vs.. demeyin. Çunku hicbir sey ise yaramiyor. Zaten normal hayatimda da basima belaydi bu dert. Hamilelikte iyice hortladi. 4 gundur cikamiyorum tuvalete 3 kilo almisim birden bire. Cok kotu hissediyorum kendimi.
Sorma cok kötü oldum ya hiç yapmadı aslında ama bugün neden oldu anlamadım üstüne uyudum diye mi acaba bulantım oldu baslarda ama bu baska türlüyapar canım.ben zaten mide bulantısı yasıyorum.doktora dedim hocam içemicem ben bunu.şurubunu kullan dedi onuda aldım hayır yine bulantı hemde daha beter.mecbur damardan takviye ediyolar.içemiyosanız damardan takviiye ediyolar kızlar.
Yaa acaba ondan mi? Bende iki hafta onceye kadar bir gece vitamin bir gece kan ilaci aliyordum. Ama artik buyuduk az gelir diye her sabah kan her gece de vitamin icmeye basladim. Acaba o yuzden mi?
Ayy ben varya yatak döşek olmadan disardan ilac icmeyen birisiyim.
İnsallah basarabilirim. Ama bu ara bebegimden cok onu dusunuyorum
Suyu susadigimdN iciyorum ya. Normalde de zaten cok icerdim hamilelikte daha cok ihtiyac duyorum. Sanki su icmedigimde eksik kalmis gibi hissediyorum.
Denerim onu. Ne zarari olabilir ki elma sonucta.
Balıb sıcak su ile temas ettiginde toksik etki yaptigini okumustum. Bir zarari olmasin![]()