- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
- #6.701
masallah annesi buyumus artik ne kadar degistiler gittikce insan sekli aliyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) sorunsuz hamilelik gecirelim hep birlikde insallahİlk ve son oldu benim için çok şükür geçti iyiyiz. Çok teşekkür ederim canım.
Benim ilk hamileliğimde yüzük tuttuKızlarrr cinsiyet için yüzük testini ya da karbonat testini deneyen var mı. Yüzük testini ilk hamileliğinde deneyen ve tutmuş olanlar var mı. Yüzüğü denedim ama önce çizgi gibi gidip geldi arkasından yuvarlak çizdi noldu ki şimdi![]()
OYY maşallah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbım ne kadar net cıkmıs ne kadarlıktı bu ultrasyn cekıldıgınde?
Benimde son adet tarihim 22 temmuzken doktor 6 agustos diye değiştirdi. Yani iki hafta kadar gec döllenme. bugüne kadar gec tarihe göre devaö etti ama bu gittiğimde 5 gün ilerideydi. Toprlıyo sonra sanırım.Canım benimkide 8 gün geriden gidiyo geç döllenme dedi doktor inşallah duyarsınız kalp atışlarını sende rahatlarsın
Bence bu bebek kız cikinti paralel gibi duruyo
sorma ya kocaman olmuş çok güzzel bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsınmasallah annesi buyumus artik ne kadar degistiler gittikce insan sekli aliyorlar
Bunda denediniz miBenim ilk hamileliğimde yüzük tuttu
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahArkadaşlar çok mutluyum. Miniğimin atışını duyduk. 7+2 yiz. Geç döllenme olmuş oğlumda öyle olmuştu ama haftasını yakalamıştı
normalde 10+2 olması gerekiyordu 11+1 çıktı önden gidiyormuş bir haftaOYY maşallah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbım ne kadar net cıkmıs ne kadarlıktı bu ultrasyn cekıldıgınde?
çok sevindim hadi gözünüz aydın, darısı başımıza inşallah, grupta sadece ben kaldım sanırım kalp atışını duymayan?Arkadaşlar çok mutluyum. Miniğimin atışını duyduk. 7+2 yiz. Geç döllenme olmuş oğlumda öyle olmuştu ama haftasını yakalamıştı
bende öyle dedim :) 2 hafta sonra öğreneceğiz bakalım :)Bence bu bebek kız cikinti paralel gibi duruyo![]()
Siyah beyaz resimde banada öyle geldi ama renklide de erkek gibi geldibende öyle dedim :) 2 hafta sonra öğreneceğiz bakalım :)
gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar çok mutluyum. Miniğimin atışını duyduk. 7+2 yiz. Geç döllenme olmuş oğlumda öyle olmuştu ama haftasını yakalamıştı
o nedir öyle yaaa , insanların heyecanlarını resmen sömürüyorlar, o kadar parayı verince daha mı iyi anlaşılıyormuş ense kalınlığı, gerçekten çok yazık ama ayrıca radyolog da bunun eğitimini alıyor güvenerek gidilebilirSelam kızlar :)
İkili test 70 tl yazmışsınız ben şok
Central hospital 465 tl perinatalog
Medipol hastanesi 465 perinatolog
Sonomed görüntüleme 365 radyolog
Fiyat alan arkadaşlar yazarsa süper olur hepimiz bilgilenmiş oluruz![]()
sorma ya kocaman olmuş çok güzzel bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın
Siyah beyaz resimde banada öyle geldi ama renklide de erkek gibi geldikızlar folbiol içen var mı aranızda benim pek bulantım yok şükür ama folik asit icince yediklerim agzıma geliyo sanki sizdede öyle oluyo mu