- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
- #6.901
Ayyy ciddi misin çok geçmiş olsun ya. Rabbim koruyor. Birşey olmaz izniyle. Sen benden de kötüsün sanırım. Allah yardım etsin.Ah yavrum ya oğlunu anlattıkça icim gitti. Ona belli etmeden lavaboya gitsen. Kesin serum al gözün açılacak kendini geçici de olsa iyi hissedeceksin. Ben ilk serumu aldiğimda 4 gün çok ıyiydim hatta. Bende midem kötü diye söylenince oğlum lavaboya git de rahatla diyor. Dün bir mağazada kabinde kıyafet denerken tansyionum anlık düştü. Hemen puf a oturdum. Fakat sonrasını hatırlamıyorum. Yere düşmüşüm mağaza görevlileri yardımcı oldu kendime gelene kadar. Sağ kaşımı yere vurmuşum şişti. Karnımı vurmamışımdır inşallah diye dua ettim. Kontrolüm haftaya. Endişeliyim(
Bu arada gizli gizli banyoya koşuyorum ama sesimi alır almaz koşup geliyor. Bir de afedersin eşşek gibi ses çıkıyor öğürürken. Vücudumda kırmızı noktalar çıktı benimde. Doktor zorlanmaktan dedi. Anlicağın insan gibi kusmuyorum
Rabbim tüm kontrolü olanlar için veya sıkıntıle gebelikler için hayırlısını versin kızlar.