- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
- #15.081
Kızlar bugün zeynep kâmilen ayrıntılı ultrason tarihi aldım ayın 12 sine verdi 21+3 oluyorum o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canim ne guzel bende hissetmek istiyorum artik 18 hafta olduk.Selam kuzlr bugün bizimde kontrolümüz vardı.kızımız 390 gram olmuş ama annesi fena kilo almıştoplamda yedi kilo aldım ama olsun doktorumda çok değil dedi biraz tatlıyı azalt yeter dedi (canım doktorum )
bi de bgün biZim minnak resmen tekmelemeye başladı gecen hafta 4-5 gün hiç hissetmediğim bile oldu ama bgün maşallahı var ilk tekmesinde yerimden fırladım resmen
ya bi de damarına falan baktı sonrada kandızlığın çok dedi ferro sanol kullanıyodum onu değiştirdi bu ay sidefer diye bi ilaç verdi
Gözünaydın Can'ım. Maşallah kocaman olmuş.Selam kuzlr bugün bizimde kontrolümüz vardı.kızımız 390 gram olmuş ama annesi fena kilo almıştoplamda yedi kilo aldım ama olsun doktorumda çok değil dedi biraz tatlıyı azalt yeter dedi (canım doktorum )
bi de bgün biZim minnak resmen tekmelemeye başladı gecen hafta 4-5 gün hiç hissetmediğim bile oldu ama bgün maşallahı var ilk tekmesinde yerimden fırladım resmen
ya bi de damarına falan baktı sonrada kandızlığın çok dedi ferro sanol kullanıyodum onu değiştirdi bu ay sidefer diye bi ilaç verdi
Can'ım herkes söylemiş yapıldığını.Kizlar aile hekimligi- saglik ocagindan istersem kan tahlili yaptirabilir miyim gebelik degerleri icin. Yani rutin kontrol. Gittigim hastane nedense 2 aydir kan degerlerime Bakmiyor. En son ikili testte bakildi. O da saniyorum 11. Haftada yapilmisti.
Süs olayı zevk meselesi biraz o neyse de şu partiler ne iş ona hiç anlam veremiyorum :))Biberona simli taşmıya bazen hakikaten her şeyin okunu çıkarıyoruz , yok hastane süslemesi, yok bebek öncesi partisi, yok diş buğdayı, yok hastane foto çekimi
bi tek bana mı saçma geliyo bütün bunlar acaba
Kızmamak elde değil arkadaşıma ama ters hareketten kaslarda sorun olmuş olabilir. Kendini zorlamamaya çalış, çok geçmiş olsun tekrarBeni suan tek rahatlatan sey bebegimin hareketleri ama inan yatakdan egilip kalkamicak kadar agrim var
Ters hareket yani belli insallah gecer internette baktimda bazilarinda bir hafta suruyomus boyle sanki o zorla kapmayla kas yirttim haftaya cuma randevum daha erken gitmemde mumkun degil malesef
Canım ankarada pijama dünyası var kızılayda kocabeyoğlu pasajının içinde orada her bütçeye uygun çeşit çeşit pijama sabahlık gecelikler var geçenlerde şnternet sitesinide gördüm bir bak istersenGözünaydın Can'ım. Maşallah kocaman olmuş.
Ben de ferro sanol kullanıyorum. Çok ciddi kabız yaptı beni. Bıraktım. Ama sağlık ocağında kan düşük çıkınca tekrar başlattı dr. Senin dr niye değiştirdi acaba? Bu ilaçların kabız yapmayanı var mı ki acaba
Can'ım herkes söylemiş yapıldığını.
Ama benim takıldığım nokta zaten seni rutin kontrollere çağırmaları Laz'ım. O zamanlar tahlilleri yeniliyorlar zaten. Kilo tansiyon kan ve idrar tahlili vs.
Bence sen onu bir sor.
Süs olayı zevk meselesi biraz o neyse de şu partiler ne iş ona hiç anlam veremiyorum :))
Valla ben köyde Doğum yapmış gibi olucam galibane süslü kıyafet ne süslü taşlar ne Mevlüt şekerleri.... hepsi o kadAr zor geliyor ki bana.
Lohusa pijaması bile sade olsun istiyorum. Ama hep süslü.
Tek istediğim şu saça bağlanan klasik kırmızı kurdele :))
Bu arada internette uyguna bulabileceğimiz lohusa pijaması var mı? Bir sayfaya baktım 150 den aşağı Yok. Bi pijama için çok fazla sanki.
Normal pijamayı büyük beden alsak o da omuzlar kollar vs olur mu orası meçhul.
Tecrübeli arkadaşlarrrr![]()
Hemen bakıyorum Can'ım sağol. Ben istanbuldayım. Siteden bakarımCanım ankarada pijama dünyası var kızılayda kocabeyoğlu pasajının içinde orada her bütçeye uygun çeşit çeşit pijama sabahlık gecelikler var geçenlerde şnternet sitesinide gördüm bir bak istersen
ana kucağı gereksiz denmiş ama benim yakın arkadaşıma almıştık o çok kullanışlı, hayatımı kurtardı diyordu hep
6 aylık olana kadar kullanmıştı sanırım
tiny love bu
Benim oğlum çok hareketliydi 3-4 aylık olduğunda fıldır fıldır dönüyordu biz kullanamadık...böyle kenarlıkları yoktu düşer diye yatıramadım ama kenarlıkla da zaten epey dar sıkıcı gelirdi heralde...örümcek de almadım hiç...7-8 aylıkken tutunup ayağa kalktı önce tutunarak yürüdü sonra da 10-11 aylıkken tamamen yürüdü...kişiye göre değisebilir tabi ama zaruri değil
Hemen bakıyorum Can'ım sağol. Ben istanbuldayım. Siteden bakarım[/QUOTE tamam canım inşallah işine yarayan bişey bulursun
benim küçük oğlan 15 aylık hala salonda ana kucağında uyutup sonra içeriye yatağına alıyorumÇok uzun süre kullanılamadığı için ucuzluk da olsa sorun olmuyor bence...oğlumda 3 ay zor kullandık çok hareketli olduğu için sonra kullanamadık yere bıraktık istediği gibi döndü yuvarlandı evin içinde...birisine verdim gitti hediye gelmişti allahtan yoksa para versem çok üzulürdüm
Ben de ferro sanol kullanıyorum. Çok ciddi kabız yaptı beni. Bıraktım. Ama sağlık ocağında kan düşük çıkınca tekrar başlattı dr. Senin dr niye değiştirdi acaba? Bu ilaçların kabız yapmayanı var mı ki acaba
Gözünaydın Can'ım. Maşallah kocaman olmuş.
Can'ım herkes söylemiş yapıldığını.
Ama benim takıldığım nokta zaten seni rutin kontrollere çağırmaları Laz'ım. O zamanlar tahlilleri yeniliyorlar zaten. Kilo tansiyon kan ve idrar tahlili vs.
Bence sen onu bir sor.
Süs olayı zevk meselesi biraz o neyse de şu partiler ne iş ona hiç anlam veremiyorum :))
Valla ben köyde Doğum yapmış gibi olucam galibane süslü kıyafet ne süslü taşlar ne Mevlüt şekerleri.... hepsi o kadAr zor geliyor ki bana.
Lohusa pijaması bile sade olsun istiyorum. Ama hep süslü.
Tek istediğim şu saça bağlanan klasik kırmızı kurdele :))
Bu arada internette uyguna bulabileceğimiz lohusa pijaması var mı? Bir sayfaya baktım 150 den aşağı Yok. Bi pijama için çok fazla sanki.
Ben de bugun tetanoz oldum okuldan cikip gittigm icin kapaniyordu 16.30 da yetistim yapalim dedi hemsire ama kalp atisina falan bakmadilar bebegin asiyi vurup yolladi bide ocak 15 te ikinci asiya gel dedi . Canim sikildi simdi bak
ana kucağı gereksiz denmiş ama benim yakın arkadaşıma almıştık o çok kullanışlı, hayatımı kurtardı diyordu hep
tiny love bundan
![]()
Ben de bunu almayı düşünüyorum. ilk 6 ay ciddi anlamda kurtarmıştı bizi. Gece uykusu için de bu kullanisli geldi bana.ana kucağı gereksiz denmiş ama benim yakın arkadaşıma almıştık o çok kullanışlı, hayatımı kurtardı diyordu hep
tiny love bundan
![]()
Aslinda haftada bir gorusuyoruz bir iki saat. O zaman zarfinda da boyle dengesizlik yapiyor iste.Uyuz oluyorum böyle tiplere ! onların ne haddine sizin çocugunuza isim bulduk deyip gelmek.. Çokk ayıp gerçekten. Siz en iyisi mesafe koyun aranıza, içinizde kalbinizde kafanızda rahat olsun.
Pazartesi gunu bi ugrayim o zaman. Hem asi zamanimda gelmistir.Evet aile hekimi tüm kan tahlillerini yapabiliyor özel olarak bakımasını istediğiniz şeyleri söylerseniz onları da ekliyor...ben 2 kere yaptırdım sabah 8buçuk 9da sıra kalabalık yok gidip kan veriyorum ertesi gün sonuçları alıyorum randevu günüm gelince de kadın doğum doktoruma gösteriyorum
Ya aslinda kayit icin gittigimde su zaman gel dedi ama ben o zamani hic hatirlamiyorum iste. Takip karti verip vermedigini de hatirlamiyorum. Gittigimde elindeki cihazla kalp atisi duyamamistik heralde aklim ona takildigi icin kadin ne dediyse bir kulagimdan girmis itekinden cikmis.Canım ikinci trimester zamanı sağlık ocağı kan alımı yapıyor ben tam 4 ayı doldurdugumda gebe takibim vardi o zaman verdim size su tarihde geleceksiniz diye birşey demedi mi sağlık ocağı.
Gidip verebilirsin tabii.
Banada saçma geliyor canım para tuzağı gibi geliyor bana tabii arz talep meselesi. Tamam hatıra ama ayranı yok içmeye en lüks şeyle gitmek istiyo s.....
Tesekkurler canim pazartesi ugrayim bi.B
Ben yaptım canım iste tabiki yapar...
İnsallah canim.Yani basini baskasi aGirtmasin panikde yapma sonucda sizin cocugunuz bulacaksin emin ol sadece suan hem heycanlisin hemde etrafdan canin sıkkın disari kulaklarini kapat esinle kendin arastir sakin ol. Hersey guzel olacak insallah.
Saglik ocagi beni cagirmisti ainda ilk gittigimde su zaman gel diye. Ama o gittigimde kalp arisi duymamistik o cihazdan. Sanirim aklim ona takilmis hic ne dedigini hatirlamiyorum.Can'ım herkes söylemiş yapıldığını.
Bence sen onu bir sor.
Evet pazara bakmakta mantıklı. Önce ben de oraya bakıp alayım. İlk hamilelik olunca her şey almak gerekiyor maalesef. Siz şanslısınız o konuda. Ben de bir pijama bir gecelik alsam yeter. Evden götüreceğim de olur.Geçen hafta dr demir hapı yazacaktı bende mide bulantısı çok yapıyor dedim oda gentle iron diye demir hapı yazdı mide dostu bende hamileliğimde bunu kullandim dedi ama bağırsak dogrumudur bilmem devlet karşılamıyormuş 90 tane varmış içinde.
Ben lohusa pijama gecelik almayı düşünmüyorum geçen doğumdan kaldı zaten. Bide o zaman şansıma kadıköy pazarında lohusa geceliği pijama takımları bulmuştum bende fazladan aldım çok uygun diye pijama takımını kullanamadım ama gecelikleri daha rahat kullabdim gecelik altına tayt giyiyordum göbeğini tutsun diye
Beni de 20. Hafta çağırdılar Can'ım. Bence daha önce vurulduğun için öyle çağırmışlardır seniKızlar benim dr tetanoz aşısını 26. Haftada yaptırcan diyor sizlerden yaptıranlar oldu dün kontrolümde yine sordum yine 26 dedi acaba daha önce iki doz yapıldığı içinmi böyle diyor