2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
dikiş konusunda o kadar yeteneksizim ki :KK53:
yerim ve bütçem var Allaha şükür ama yine de gereksiz kalabalık olacak şey almak istemem, gereksiz para da vermiyim başka ihtiyacını alırım kuzumun
neyse daha erken zaten zamanla netleşir kafamda ne yapacağım, birbirimizden destek ala ala

Bende dikiş dikemiyorum ama annem biraz anlıyor dikiş makinesi var deneyecek inşallah.
Birde herşey deneme yanılma yöntemiyle oluyor işime çok yarar dediği şey yaramıyor ama gelmiş kalsın dediğin hayat kurtariyor

Bunun fiyatı nedir ?
ikinci resim deki daha uygun bende senin gibi düşünüyorum.küçük bir beşik alıp biraz büyüynce park yatağa alıcam ev dubleks cünkü mecbur alıcam uyutmak için her defasında yukarı çıkaramıcam gündüzleri alt katta yatırmak için alıcam mecbur bende seninki hoşuma gitti ondan alıyım bende.

Kızlar şu 2 ürün arasında çok kararsız kaldım. ilk 6 ay kadar bunlardan birini kullansak sonra oğlumun park yatağını kullanırız inşallah. oğlumun odası var sadece yatağını almamıştık. yatak alıcaz ona sadece. park yatağı kardeşine devredecek Allah nasip ederse. Hangisi daha kullanisli olur karar veremedim bir türlü :KK35:
Eki Görüntüle 2079661 Eki Görüntüle 2079662 Eki Görüntüle 2079663
Can'ım bence ana kucağı daha kullanışlı. Uyumadığı zamanlarda da kaldırdığında usluca duruyor bebişler. Ama diğerinde sadece yatarken kullanabilirsin. Ana kucağının altı çok inceymiş. Minik bi inçe yatak yapılabilir içine. Ben de sanırım bu tiny love dan alıcam.

hayirli cumalar biz bugun 18+4 olduk :anneadayı: sizin gobusler ne alemde:halay:
Yaaa maşallahhhhh. Ne kadar büyümüş öyle. Benim de büyüdü baya ama sanki böyle değil. Yada senin kazaktan dolayı öyle duruyor :))
Canım bende ferro sanol kabız yapmamıştı hiç sadece ilk bi kaç gün miğde agrısı ve bulantısı olmuştu . Doktor kansızlığın çok eğer kabul edersen devletin karsılamadığı bi ilaç var onu kullandırayım bu ay dedi bende olur dedim 60 lira o ilaç ama kansızlığı nerden anladı onu anlamadımtahlil falan yapmadık bebeğe gden damarlardan mı anladiki acaba dedim
Çok ilginç nasıl anladı ki? Bana 2. Kez kan testi yaptı dr düşmüş yine ilacı mutlaka kullan dedi.
Ben de kabız olmamak için elimden geleni yapıyorum valla.
Böyle kabız sürerse değiştiririm ben de ilacı.

Aslinda tahlil yaptirip baktirabilirsin aklinda soru isareti kalmaz en azindan. Demir ilaci kullanimi beni cildirtiyo kahvaltidan once icersen iki saat sonra kahvalti yap diyor. Cunku peynir sut kalsiyum icerdiginden cay da kafein icerdiginden demir emilimini azaltiyirmus. Oyle olunca kahvalti yapip iki saat sonra iciyorum. Bu durumda ilactan sonrada iki saat kadar sut yogurt peynir cay kahve icmemeye dikkat etmek lazim. Sinir bozucu oluyo biraz.
Can'ım ben sabaha karşı wc ye kalkıyorum. 5-6 gibi o zaman içiyorum ilacı. Sen de öyle yapabilirsin.

Dolunay22 Dolunay22 Ben eminönünde aldıktan sonra pazarda bulmuştum :) umarım senin benim gibi olmaz. Mağazadan aldıktan sonra karşına çıkmaz
:)) önce pazara bakmaya karar verdim Can'ım. Bulunduğum yerde çok iyi bi pazar var. Çok kaliteli pijamaları 40 tl ye alıyordum ben ordan hep. Onlara bakıcam önce. İnş vardır ve uyguna bulurum.

C Anım yaptırdım aşımı Çarşamba günü ama kolum şişti iki gündür ağrısı çok oldu :KK43: bugün de ayrıntılı ultrasonum var 4 te bakalım heyecanla bekliyorumo_O
Foto isteriz :)) çok heyecanlı.
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ayrıntılıyı. Ama daha 10 gün var :(

Can'ım bence ana kucağı daha kullanışlı. Uyumadığı zamanlarda da kaldırdığında usluca duruyor bebişler. Ama diğerinde sadece yatarken kullanabilirsin. Ana kucağının altı çok inceymiş. Minik bi inçe yatak yapılabilir içine. Ben de sanırım bu tiny love dan alıcam.

Yaaa maşallahhhhh. Ne kadar büyümüş öyle. Benim de büyüdü baya ama sanki böyle değil. Yada senin kazaktan dolayı öyle duruyor :))

Çok ilginç nasıl anladı ki? Bana 2. Kez kan testi yaptı dr düşmüş yine ilacı mutlaka kullan dedi.
Ben de kabız olmamak için elimden geleni yapıyorum valla.
Böyle kabız sürerse değiştiririm ben de ilacı.

Can'ım ben sabaha karşı wc ye kalkıyorum. 5-6 gibi o zaman içiyorum ilacı. Sen de öyle yapabilirsin.

:)) önce pazara bakmaya karar verdim Can'ım. Bulunduğum yerde çok iyi bi pazar var. Çok kaliteli pijamaları 40 tl ye alıyordum ben ordan hep. Onlara bakıcam önce. İnş vardır ve uyguna bulurum.

Foto isteriz :)) çok heyecanlı.
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ayrıntılıyı. Ama daha 10 gün var :KK43:
Benimde günler geçmedi meraktayım şu an , atarım olur:KK200:

ikinci gebeliğim canım.6 yasında bir oğlum var.12+3 te büyük ihtimal kız dedi.14+2 de %90 kız dedi yarın kontrolüm var bende inşallah değişmez diye dua ediyorum hayırlısı inşallah.
ooo masallah insallah hepimizinde istedigimiz gibi olur Rabbim gonlumuze gore verir..sen oglun buyukmus masallah benimki 2 bucuk yasinda

Dolunay22 Dolunay22 canim benin gobus basindan beri goren 7 aylik saniyor zaten kiloluydum ondanda olabilir ama cok sukur hic kilo almadim..sende resim atta bakalim gobuse :anneadayı::KK200:

Kızlar benim şekerim çok yüksek gittiği için bugün Dr um insülin verdi günde 3 kez vurcam o_O
Zeynep kamil den de randevu aldım detaylı ultrason için 5 ocak ta bakalım günler geçmicek bana

Kızlar benim şekerim çok yüksek gittiği için bugün Dr um insülin verdi günde 3 kez vurcam o_O
Zeynep kamil den de randevu aldım detaylı ultrason için 5 ocak ta bakalım günler geçmicek bana

Geçmiş olsun canım.
Bende zeynep kamilden 12 ocak tarihine aldım. En merak ettiğin memnun kalacakmiyim. Acaba cevrende orada yaptıran var mı senin bilgin var mi?

Çok geçmiş olsun, ben de insülin kullanıyorum. Daha rahatlatacaktır sizi, ama yine de yeme içmeye dikkat etmek lazım, insülinden sonra düşmesi de tehlikeli

Eklentiler

• IMG_3411.webp
    IMG_3411.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 90
Allah allah niye böyle diyorki bu adam anlamadım Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 arkadaşada 26 demişler şaşırdım walla
Canım ben geçen sene de yaptım gebeyken Oyüzden 4 doz olmuşum diğer oğlumla bir bu 5. Doz olucak Oyüzden 5 doz tamda vurmuyolar zaten 5. Tamamlıcaz biz sadece oyuzden normalde 2 doz 20 ve 26 da vuruluyor

Kızlar cok alakasız ama bişey sorucam hamileliğimi gec duyan patavatsız bir insan aman cocuk sağır olur mazallah dedi iyi bişey mi dedi kötü bişey mi dedi anlamadım nasıl canımı sıktı bilmesi gereken bi insanda değil zaten ben kimseye gidipte ben hamileyim demedim zaten dısarda bol giyiniyorum normaldede kapalıyım farkedip sorarlarsa söyledim oglumdada öyleydi şimdide ilan etmedim yani sevmiyorum da elbet zamanla ögrenilcek bu insanların gereksiz merakı herseyi öğrenme merakı nedir ya

Back
X