- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
- #16.401
Sağlık ocakları bu konuda hassas illaki çağırmak zorundalar.kayıt yapıyorlar.kan bakıyorlar.bide 20 lerde tetanoz aşısı var.Ben ilk hamilelegimde evimde değildim anne de kaldım.düşük oldu sağlık ocağına bildiremedim gidip.para cezası yemiş ler.sonra bana söylediler.eve geçince ben gidip yazı yazdım.gelebilecek durumda olmadığımı.onlarla ilgisi olmadığını.sonra iade almışlar parayı.şeker yüklemesi benimde hoşuma gitmiyor ama dr ne derse onu yapcam.açlık toklukla takip edenler de var.ışte en çok buna kızıyorum.bilgi bi tanedir.ya şeker yuklemesiyle bakilir ya açlıkla toklukla .bir dr onu öneriyor öteki diğerini.benimkiyle 10 gün sonra goruscez bakalım ne dicek.hakkımızda hayırlısı.iyi olma na çok sevindim bu arada.sen iyiysen bebeginde iyi.
Iyiyim ama aradan sizede oluyormu sebebsiz gozler bi doluyor bi aglamak geliyor. Bu hormonlar degisik ya. Olumlu dusunucem suan sınırlarsa oldugum icin ve ilerlememesi icin doktorlarin deney faresi olduk biri baska dogeri baska diyor. Dogru 1dir ama sallana sallana sona gidiyoruz