• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağlık ocakları bu konuda hassas illaki çağırmak zorundalar.kayıt yapıyorlar.kan bakıyorlar.bide 20 lerde tetanoz aşısı var.Ben ilk hamilelegimde evimde değildim anne de kaldım.düşük oldu sağlık ocağına bildiremedim gidip.para cezası yemiş ler.sonra bana söylediler.eve geçince ben gidip yazı yazdım.gelebilecek durumda olmadığımı.onlarla ilgisi olmadığını.sonra iade almışlar parayı.şeker yüklemesi benimde hoşuma gitmiyor ama dr ne derse onu yapcam.açlık toklukla takip edenler de var.ışte en çok buna kızıyorum.bilgi bi tanedir.ya şeker yuklemesiyle bakilir ya açlıkla toklukla .bir dr onu öneriyor öteki diğerini.benimkiyle 10 gün sonra goruscez bakalım ne dicek.hakkımızda hayırlısı.iyi olma na çok sevindim bu arada.sen iyiysen bebeginde iyi.

Iyiyim ama aradan sizede oluyormu sebebsiz gozler bi doluyor bi aglamak geliyor. Bu hormonlar degisik ya. Olumlu dusunucem suan sınırlarsa oldugum icin ve ilerlememesi icin doktorlarin deney faresi olduk biri baska dogeri baska diyor. Dogru 1dir ama sallana sallana sona gidiyoruz

Canım sıkma canını bikac arkadasimda da aynı sıkıntılar çıktı takipte oldular her kontrolde sonra geçti birinde doğumdan sonra kendiliğinden geçti belli olmayan bişey için üzülüp bebeğini etkileme boş yere canım. Dua edelim duanin gücüyle duzelmeyecek şey yok. Sağlıklı olacak ınş bebeğin

Iyiki boyle grup var iyiki birbirimizi tanimasakda sizlerr varsiniz

Iyiyim ama aradan sizede oluyormu sebebsiz gozler bi doluyor bi aglamak geliyor. Bu hormonlar degisik ya. Olumlu dusunucem suan sınırlarsa oldugum icin ve ilerlememesi icin doktorlarin deney faresi olduk biri baska dogeri baska diyor. Dogru 1dir ama sallana sallana sona gidiyoruz
Olmaz mi canım insan deli gibi bişey oluyor:))sakin olmakta fayda var diye düşünüyorum.ilk gebelik olunca daha zor.napcani bile bilmiyorsun.gerçekten iyikide burası var.kızlar hızır gibi yetişiyor valla.herkes sağolsun canı gönülden .

Ben kizimdayken yaptirmistim sorun cikmamisti o yuzden tokluk dedi ama kizimdayken hatirliyorum cok mide bulandirici birseydi

Weryew cim bende seker yuklemesinden cok cekiniyorum. Oglumda çok midem bulanmıştı zor dayanmıştım sabah bulantılarım olmadığı halde. Bu hamileliğinde sabah bulantılarım çok fazla kesin dayanamam çıkarırım. :(

Arada değil sık sık oluyor hem de Ben yavru kedi görünce gözlerim doluyor çoğunlukla da devamı ağlamak ..

Weryew cim bende seker yuklemesinden cok cekiniyorum. Oglumda çok midem bulanmıştı zor dayanmıştım sabah bulantılarım olmadığı halde. Bu hamileliğinde sabah bulantılarım çok fazla kesin dayanamam çıkarırım. :KK43:

Seker yuklemesi zamanini kacirabilirim belki o bana cok sacma geliyor mide asiri bulaniyor. Valla bende cikaririm geliyor

Arada değil sık sık oluyor hem de Ben yavru kedi görünce gözlerim doluyor çoğunlukla da devamı ağlamak ..

Ne olacak bu halimiz lahusayi atlatana kadar bu boyle. yolu yariladik cok sukur hanimlar. :anneadayı: bu arada 7 kilo almisim buyuk sok yasadim 4 kilo almistim oldu 7 ya bana buyuk sok

Benim bugün medicanada kontrolum vardı , detaylı ultrasonda istedi Medicana da radyolog çekerse 186 tl ama siyah beyaz verirmiş, periontolog dışardan geliyormuş Cumartesi’leri sadece 350 tl imiş hemen karşısında afiyet hastanesine gittim saat 13.30 dan sonra dediler doktor 2 ye kadar ordaydı yoksa 1 ay sonraya gün veriyorlarmış şansa biraz oyalanıp 235tlye çekimi yaptırdık benim oğlan yüzünü hiç göstermiyor baya uğraştı sağolsun sonucuda verdi bitti şükür sıkıntı yok

Seker yuklemesi zamanini kacirabilirim belki o bana cok sacma geliyor mide asiri bulaniyor. Valla bende cikaririm geliyor

Saçmaki ne saçma bende kuyruğu dik tutup dr ma yaptırmayacağımı söylicem
Dediğin gibi doğru 1 dir kimi dr yapıyo kimi yapmıyo ki yapmayanların açıklaması daha makul bana göre, ezbere iş yapıyorlar güncel tıbbi gelişmeleri takip ettiklerini hiç sanmıyorum

Ha birde plesantam aşağıdaydı Yukarı çıkmış rahatladım

Gözünaydın canım .
Plasentanın aşağıda olduğunu kaçıncı haftada öğrenmiştin? Benim başından beri hicbir sorun yokken 18+5teki muayenede aşağıda olduğunu söyledi doktor sok oldum. Erkek fetuslarda genelde aşağıda oluyor deniyor senin bebişin cinsiyeti de mi erkek?

ooo hemsehrimm ::))) avanos özkonak liyim cnm kavagi biliyorm cnm gittim oraya
Küçük bir kasaba kavak, avanosu çok severim ben hem kızılırmak hem yeşillik çok güzel yer. Gerçi bozkır da olsa nevsehirin her yerini çok seviyorum ben eskiden her yaz giderdik şimdi bikac yılda bir ancak.

Back
X