• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bendede benzer şikayetler var şimdiden ağırlaştık geceleri yattığım tarafımdaki kemiklerim ağrıyo Allah yardımcımız olsun bebiş hareketlerini hissetmek teselli oluyor bize , birde sizlerin yazdığı şeyleri okuyup yanlız olmadığımı bilmek
Aynen hiç gece olsun istemiyorum:(

Yok canım ya tam aynisi muyodur heralde baksana burda ecis bucus çıkıyorlar :KK48::olamaz:
Ahaha wallahi oyle gozukuyorlar bu 4D ile :D . esim de uzuldu burnu kendinkine benziyor buyuk diye. Hersey yolunda ya baska birsey istemem ben :) Insallah ayrintiliya girecek butun herkesin bebisler sapasaglamdir ;)

Eki Görüntüle 2085412
Can'ım civilden 33 tl ye hastane çıkışı gibi takım aldık biz. Sadece battaniye Yok sanırım. Yakalık şapka, alt üst takım, zıbın, eldiven var içinde. % 100 de pamuk. Yani müthiş bir şey değil ama güzel yine de. Fotosunu koyuyorum
Biraz kurcalayınca uygun seyler buluyorsun. Tabi gittiğin nasıldı bilmiyorum ama buradaki baya büyük. Bebek arabası beşik ve tüm ihtiyaçlar var.

yaaa pembeye bayıldımmmm çok güzelmiş. İyi günlerde kullansın minik.
Güle güle kullansın miniğin canım

Ayrintiliya girdik bugun. Sukur hersey yolunda dedi doktor. Bu da bizim koca burunlu gulec surat :KK70: tecrubeli anneler gercekten bu 4d resmine benziyor mu dogunca bebekler?
Ay ellerini nasıl çeneye dayamış :) maşallah. Sima olarak andırıyor ama daha kilolusu olduğu için yüz hatları iyice oturmuş oluyor

Mesela ben hayatım boyunca hiç öyle çok zayıf olamadım ben mutfağın önünden geçsem 3 kilo biniyo üstüme ömrüm boyunca dikkat etmek zorundayım.. yine dikkat ediyorum aslında hamile kalmadan önceki gibi besleniyorum sadece hareketlerim kısıtlandı eskiden hemen hemen hergün koşardım en az 1 saat ya da yüzerdim şimdi yürüyorum sadece o da orta tempoda yediklerim erimiyo sanırım metabolizmam yerlerde aynı şekilde psikolojimde :KK43: ağır diyette yapmaktan korkuyorum bebeğe bişey olur diye ne yapayım şaşırdım..
Hamilelikte diyet yapılmaz diyorlar ama şeker Yüksek çıkınca yaptırıyorlar ben de çözemedim İnan. Kilo alıyorum bari bebiş de toplu doğsun ona yarasa bari. Bence depoları dolduruyor vücut senin de birden zayıflayınca depoların boşalmıştır belki.

İlk defa duydum canım ben dünyadan bi habeeim

Afp ye 4lu tarama testinde bakılıyor diye biliyorum canim ben yaptırmadım yapalım da demedi doktorlar

Afp işte 4lüde falan noral tup defekti ihtimali için bakılan kan tahlili...

Dörtlü testte bakılıyo
Nöral tüp defekti testi
Sağolun kızlar bana dörtlü test yapmadı sadece buna bakmak istedi demekki.

Bayıldım çok güzeller güle güle kullanın :)

Eki Görüntüle 2085412
Can'ım civilden 33 tl ye hastane çıkışı gibi takım aldık biz. Sadece battaniye Yok sanırım. Yakalık şapka, alt üst takım, zıbın, eldiven var içinde. % 100 de pamuk. Yani müthiş bir şey değil ama güzel yine de. Fotosunu koyuyorum
Biraz kurcalayınca uygun seyler buluyorsun. Tabi gittiğin nasıldı bilmiyorum ama buradaki baya büyük. Bebek arabası beşik ve tüm ihtiyaçlar var.

Ya ne kadar güzel ve uygun. Bence Harika fiyatına göre. Bizim de burda civilin büyüğü var oraya gideyim muhakkak çok beğendim güle güle giyinsin canım :)

Hamilelikte diyet yapılmaz diyorlar ama şeker Yüksek çıkınca yaptırıyorlar ben de çözemedim İnan. Kilo alıyorum bari bebiş de toplu doğsun ona yarasa bari. Bence depoları dolduruyor vücut senin de birden zayıflayınca depoların boşalmıştır belki.
Hamilelikte diyet yapan çoook var hatta son ay çok kilo alınıyo diye 7-8 ay aralığında doğuranda var sanırım ebru şallı yapmıştı öyle yanlış hatırlamıyosam.. bakalım daha mayısa çoook var kaç kiloyla bitircem :(

Bugün doktoruna 2. Duzey USG raporunu götürdüm gitmiskende bir sorayim dedim şeker yuklemesini yapicaz tabiki dedi 1 ay sonra görüşelim dedi istemeye istemeye icicem galiba o glikozu offf

Ayy hastane çıkışı çok güzel güle güle giysin güzel kızın
Amin canim tesekkur ederim :)
Güle güle giysin prenses ben de şimdi liste yapıyordum alınacakları bakacağım elimde ne var ne yok ona göre alacaklarımı belirleyeceğim biraz kızımddn kalanlar var birazda yeni aldım eksikler çıksın ortaya
Bende evdekileri yazdim unutkanim diye ona gore yapicam listeyi tesekkur ederim :)
Çok güzeller canım benim sağlıkla giysin bebişin:)
Tesekkur ederim canim tum bebeklerimiz saglikla gelsin ins :)

Kızlar ben de tecrübemi paylaşayım siz ona göre çanta hazırlarsınız. Bebişin doğduğu kilo da önemliymiş. Kilosu çok olan bebeğin aç kalması durumunda sarılığı daha fazla oluyormuş. Benim bebiş suyumla doğdu sütümün gelmesi gerekiyordu. Kolostrum geldi hepsini emdi kuzucuk ama yorgunluk stres sancılar vs göğsüm bomboştu. İlk 3 gün aüt veremedim. 1. Gece hastanede daha başladı ağlamaya. Mama verelim mi dediler. Verdiler az az. Tam doyurmadılar emsin diye ama şekeri de düşmesin dediler. Orda annenler çok az şekerli su verdi emziğine batırdı yani. Doğru değil diye itiraz ettim ama gizli vermişler. Onun yerine mama verselerdi keşke. Neyse eve çıktık evde de tam doyurmadan mama vermeye devam ettim bir öğünde içeceğini iki üç öğünde veriyordum. Hep göğsümde tuttum. Uyuduğu an sağdım göğüslerimi. Günde 5 6 kez belki daha fazla. 3. Gün sonunda sütüm iyice arttı beslenme de çok önemli. Humana still tea diye bir çay var ve rezene depolamıştım. Onları içtim ve gerçekten sütüm şarıl şarıl gelmeye başladı. Bıraksam gelmeyecekti Emin’im. 3. Gün mamayı tamamen kestim biraz ağladı yarım doyduğu için ama çok çekiyor ya az doyunca öyle öyle sütüm geldi. 2 yıl rmzirdim çok şükür. Başta biberonla değil de pipetle kaşıkla vermek daha doğruymuş sanırım. Ama biberonla da verdim ben. 4 aylıkken tekrar başladı biberona ben yokken. Çok şükür emmeyi bırakmadı.

Eki Görüntüle 2085412

Ya evet organik yazan takimi 37 ye aldim ama yinede cesit cok degildi daha merkezde biyere gidecegim.
Oy senin aldiginda cok tatlismis :)
Saglik giysin buyusun icinde ins

Ayrintiliya girdik bugun. Sukur hersey yolunda dedi doktor. Bu da bizim koca burunlu gulec surat :KK70: tecrubeli anneler gercekten bu 4d resmine benziyor mu dogunca bebekler?
Ay masallah cok tatli ki annesi.Kaderi de guldursun insallah
Ben benzedigini duymustum.Oglumun 8 yil once oldugu icin yaptirmamistik yoktu sanirim.
Bugün doktoruna 2. Duzey USG raporunu götürdüm gitmiskende bir sorayim dedim şeker yuklemesini yapicaz tabiki dedi 1 ay sonra görüşelim dedi istemeye istemeye icicem galiba o glikozu offf
Cogu doktor gereksiz yaptiriyor sanki .
Ama iste insan doktorunu dinliyor yinede bakalim bizimki ne diyecek

Ay masallah cok tatli ki annesi.Kaderi de guldursun insallah
Ben benzedigini duymustum.Oglumun 8 yil once oldugu icin yaptirmamistik yoktu sanirim.

Cogu doktor gereksiz yaptiriyor sanki .
Ama iste insan doktorunu dinliyor yinede bakalim bizimki ne diyecek
Canım doktorumu hem.seviyorim.hemde güveniyorum yeni yetme de değil tecrübeli o yüzden kabul etmekten başka carem yok malesef

Kızlar ben de tecrübemi paylaşayım siz ona göre çanta hazırlarsınız. Bebişin doğduğu kilo da önemliymiş. Kilosu çok olan bebeğin aç kalması durumunda sarılığı daha fazla oluyormuş. Benim bebiş suyumla doğdu sütümün gelmesi gerekiyordu. Kolostrum geldi hepsini emdi kuzucuk ama yorgunluk stres sancılar vs göğsüm bomboştu. İlk 3 gün aüt veremedim. 1. Gece hastanede daha başladı ağlamaya. Mama verelim mi dediler. Verdiler az az. Tam doyurmadılar emsin diye ama şekeri de düşmesin dediler. Orda annenler çok az şekerli su verdi emziğine batırdı yani. Doğru değil diye itiraz ettim ama gizli vermişler. Onun yerine mama verselerdi keşke. Neyse eve çıktık evde de tam doyurmadan mama vermeye devam ettim bir öğünde içeceğini iki üç öğünde veriyordum. Hep göğsümde tuttum. Uyuduğu an sağdım göğüslerimi. Günde 5 6 kez belki daha fazla. 3. Gün sonunda sütüm iyice arttı beslenme de çok önemli. Humana still tea diye bir çay var ve rezene depolamıştım. Onları içtim ve gerçekten sütüm şarıl şarıl gelmeye başladı. Bıraksam gelmeyecekti Emin’im. 3. Gün mamayı tamamen kestim biraz ağladı yarım doyduğu için ama çok çekiyor ya az doyunca öyle öyle sütüm geldi. 2 yıl rmzirdim çok şükür. Başta biberonla değil de pipetle kaşıkla vermek daha doğruymuş sanırım. Ama biberonla da verdim ben. 4 aylıkken tekrar başladı biberona ben yokken. Çok şükür emmeyi bırakmadı.
Canim birsey sormak istiyorum .ben oglumu emzirirken cok sutum yoktu ama yetti hamdolsun.yinede millete bakiyordum diger gogsude emziriyorlardi.bana hic kimse dememisti.soldaki gogsumu emdiginde hemen doyuyordu zaten digerini almiyordu sen nasil yaptin .

Teşekkürler güzel bilgiler oldu bize, mamayı biberonlamı veriyordunuz

Evet biraz dertlesme saati yapalim:). Kizlar benimde sikayetim vajina kisminda batma aci bicak saplanmasi igne batmasi. Size bir sorun olucak bu cati agrisini nasil anliyorsunuz.
Doktor söyledi canım agrıyı tarif edince, vajinanın üst kısmındaki düz yerde agrı var, sızlama gibi daha çok, yatakta dönerken, kalkarken, arabaya biner inerken daha çok hissediliyor

Canim birsey sormak istiyorum .ben oglumu emzirirken cok sutum yoktu ama yetti hamdolsun.yinede millete bakiyordum diger gogsude emziriyorlardi.bana hic kimse dememisti.soldaki gogsumu emdiginde hemen doyuyordu zaten digerini almiyordu sen nasil yaptin .

İkisindendemi emzirmek lazım, süt çoğalsın diyemi :anneadayı:

Back
X