- Konu Sahibi kardelen384
- #17.141
merhabalar bende de oluyordu, süt içmeyi arttırınca azaldı.yani daha fazla calsiyum almaya bakın yoğurt ve peynir gibi daha fazla yemeğe çalışın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şuan bebekler minik olduğu için çok dönerler ayakları aşağıda olduğu zaman orda hissediyosundur merak etme benimde öyle gayet normalİyi Merhaba mlar herkesee
Ben bebeğin hareketlerini kasıklarıma doğru aşağıda hissediyorum. Normal mi?
Maşallah size benimde gayet belli bir göbüşüm var artık daha başındayız sevimli Hallerimiz tecrübeden biliyorsundur keyfini sürelim...Kızlar selam nasılsınız? Çok uzun zamandır girip yazamadım. Oğluma çiş eğitimi veriyorum çok zorlanıyorum. Bi yandan hamilelik :) biz baya büyüdük teyzeleri 3 kilo almışım ben de. Sizde durumlar nasıl. Bu arada yarın kontrolümüz var. Umarım sağlıklıdır. Ben fazla hissedemiyorum bebeği :/
Çok güzel... Ellerine sağlık.. Bende ufaktan bişey başkadım daha çok süs battaniye diyebiliriz... Yazın öyle atmaya üstüne.. Birde mini etek ördüm bolero yaptım miniğime... Saç bantları istiyorum birsürü... Millet boşuna demiyomuş sanırım senin kızın olsa kokooş olur diye şimdiden başladım benn ... İnş giydirmek nasip olsun yavrularımızaBebişime battaniye yaptım![]()
Allaha emanet hepimizin hertürlü riski var canım gebelik dikenli yol gibi yavrularımızda bizde Allaha emanetiz... İnşallah hepimiz çoook mutlu olup yavrularımızı alıcaz kucağımıza....Bugün kontrolüm vardı. Plesanta previa kesinleşti gibi. Biraz çıkmış yukarı ama hem arkayı hem önü kapatmış. Bundan sonrada çıkacağını düşünmüyorum dedi doktorum. Ama sıkıntı olacağınıda düşünmüyorum dedi. Kanama falan ancak 30. Haftadan sonra oluyormuş. Ama olmayabilirde dedi. Son haftaya kadarda bu şekilde devam edebilir dedi,sorunsuz.Yemek yiyip giderseniz bebekler hareketleniyormuş. Ben yemeden gitmiştim ama bir daha ki sefere yemek yiyip gideceğim. Tetanoz aşısını bana bıraktı, ister yaptır ister yaptırma dedi. Galiba yaptırmayacağım.
Çok şükür hissediyorum demiyorum da niye aşağıda niye şöyle niye böyle bazen kendime çok kızıyorum :)Canım şuan bebekler minik olduğu için çok dönerler ayakları aşağıda olduğu zaman orda hissediyosundur merak etme benimde öyle gayet normal
Çok güzel... Ellerine sağlık.. Bende ufaktan bişey başkadım daha çok süs battaniye diyebiliriz... Yazın öyle atmaya üstüne.. Birde mini etek ördüm bolero yaptım miniğime... Saç bantları istiyorum birsürü... Millet boşuna demiyomuş sanırım senin kızın olsa kokooş olur diye şimdiden başladım benn ... İnş giydirmek nasip olsun yavrularımıza
Tesekkür ederimMaşallah size benimde gayet belli bir göbüşüm var artık daha başındayız sevimli Hallerimiz tecrübeden biliyorsundur keyfini sürelim...
Yarın da ben olcam yaa korktum simdiKızlar bugün aşı olduk biz kolum çok ağrıyor demir taşıyor gibiyim![]()
Sürprizlerle dolu gebelik. Doktorum da net birşey söyleyemiyor. Bütün ihtimalleri sıraladı. Ama iyimser olduğunuda belirtti. İki düşük bir kimyasal gebeliğin sonucu bu. Birde sezeryan doğumlardan sonra yaşanan gebeliklerde daha sık görülen durummuş. Rabbim bu mucizeyi yaşatıyorsa inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip edecektir.Allaha emanet hepimizin hertürlü riski var canım gebelik dikenli yol gibi yavrularımızda bizde Allaha emanetiz... İnşallah hepimiz çoook mutlu olup yavrularımızı alıcaz kucağımıza....
Merhaba, carters'dan birseyler aldırabilirsiniz, Türkiyedekinin 1/3 i fiyatı ve çok güzel şeyler var. Benimde görümcem gelecek Ocak ayında, sipraişlerimi verdim internetten. Adres olarak onun adresini verdim. Cartersin amerika sitesine bakın.Kizlar size bir sorum var Amerikada arkadasim var ve Subat'ta gelecek. Bizimki biraz nazlidir cok sey tasimak istemez beyefendi :) ama oralardan birseyler siparis etmek istesem ne olurdu yani ilk defa anne oluyorum ve hastane cikisi diye birseyi mesela ilk defa hayatimda burada duydum. O kadar bilmiyorum bu isleri yani.
Belki bir fikri olan vardir oralarda olup da isime yarayabilecek birseyler siparis etsem mi? Ama tabi araba gibi birsey olmaz bizimki asssla tasimaz onu@fcevriye senin de aklina gelen birsey olursa belki yazar misin?
Bir kaç gün ben de öyle hissettim sonra yine yukarı yerine döndü..pozisyonuyla alakalı olabilir bilemedimİyi akşamlar herkesee
Ben bebeğin hareketlerini kasıklarıma doğru aşağıda hissediyorum. Normal mi?
Bende aşı olduğum kolumu 3-4 gün ağrıyla taşıdım ...bükemedim bile dirseğimden..baya morardı hattı hala da mor.. ama şükür ateş falan olmadı..biraz midem bulandı hassaslaştım o kadar..bebek hareketsizleşti doktora koştum hemen olabilir aşıdan dedi..şimdi yine kıpır kıpır yavrum.. geçmiş olsun bir haftaya geçer inşallah..olabilecekleri yazayım dedimKızlar bugün aşı olduk biz kolum çok ağrıyor demir taşıyor gibiyim![]()