• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar selam nasılsınız? Çok uzun zamandır girip yazamadım. Oğluma çiş eğitimi veriyorum çok zorlanıyorum. Bi yandan hamilelik :) biz baya büyüdük teyzeleri 3 kilo almışım ben de. Sizde durumlar nasıl. Bu arada yarın kontrolümüz var. Umarım sağlıklıdır. Ben fazla hissedemiyorum bebeği :/
Maşallah size benimde gayet belli bir göbüşüm var artık daha başındayız sevimli Hallerimiz tecrübeden biliyorsundur keyfini sürelim...

Bebişime battaniye yaptım :KK69::KK200:
Çok güzel... Ellerine sağlık.. Bende ufaktan bişey başkadım daha çok süs battaniye diyebiliriz... Yazın öyle atmaya üstüne.. Birde mini etek ördüm bolero yaptım miniğime... Saç bantları istiyorum birsürü... Millet boşuna demiyomuş sanırım senin kızın olsa kokooş olur diye şimdiden başladım benn ... İnş giydirmek nasip olsun yavrularımıza

Bugün kontrolüm vardı. Plesanta previa kesinleşti gibi. Biraz çıkmış yukarı ama hem arkayı hem önü kapatmış. Bundan sonrada çıkacağını düşünmüyorum dedi doktorum. Ama sıkıntı olacağınıda düşünmüyorum dedi. Kanama falan ancak 30. Haftadan sonra oluyormuş. Ama olmayabilirde dedi. Son haftaya kadarda bu şekilde devam edebilir dedi,sorunsuz.Yemek yiyip giderseniz bebekler hareketleniyormuş. Ben yemeden gitmiştim ama bir daha ki sefere yemek yiyip gideceğim. Tetanoz aşısını bana bıraktı, ister yaptır ister yaptırma dedi. Galiba yaptırmayacağım.
Allaha emanet hepimizin hertürlü riski var canım gebelik dikenli yol gibi yavrularımızda bizde Allaha emanetiz... İnşallah hepimiz çoook mutlu olup yavrularımızı alıcaz kucağımıza....

Kızlar hani diyosunuz ya şunu aldım şuna başladım falan ben bildiğiniz 6-9 aya kadar
Giyeceği herşeyi aldım sapık gibi avm avm gezip bütün bebek mağazalarını talan ediyorum.. asla durduramıyorum kendimi! Parmak diş fırçasına kadar almışım. 6 ocakta ayrıntılı ultrasonum var ondan çıkayım bebek arabasını da alcam beğenmiştim zaten.. odasını sipariş verdim onun yapılması 2 ayı bulcakmış bu arada bende boyasını falan hallettiricem resmen gözüm dönüyo... herşey hazır olsun çekip sizinle de paylaşcam inşallah.. haa bu arada ben 6 yıllık evliyim başlarda cok istedim cocuğum olsun diye ama başaramamıştık sonra bıraktım derken hamile olduğumu öğrendim.. şimdide resmen sapıttım hiç ayarım yok malesef.. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Çok güzel... Ellerine sağlık.. Bende ufaktan bişey başkadım daha çok süs battaniye diyebiliriz... Yazın öyle atmaya üstüne.. Birde mini etek ördüm bolero yaptım miniğime... Saç bantları istiyorum birsürü... Millet boşuna demiyomuş sanırım senin kızın olsa kokooş olur diye şimdiden başladım benn ... İnş giydirmek nasip olsun yavrularımıza

Hani resimleri :KK16:

Allaha emanet hepimizin hertürlü riski var canım gebelik dikenli yol gibi yavrularımızda bizde Allaha emanetiz... İnşallah hepimiz çoook mutlu olup yavrularımızı alıcaz kucağımıza....
Sürprizlerle dolu gebelik. Doktorum da net birşey söyleyemiyor. Bütün ihtimalleri sıraladı. Ama iyimser olduğunuda belirtti. İki düşük bir kimyasal gebeliğin sonucu bu. Birde sezeryan doğumlardan sonra yaşanan gebeliklerde daha sık görülen durummuş. Rabbim bu mucizeyi yaşatıyorsa inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip edecektir.

Kizlar size bir sorum var Amerikada arkadasim var ve Subat'ta gelecek. Bizimki biraz nazlidir cok sey tasimak istemez beyefendi :) ama oralardan birseyler siparis etmek istesem ne olurdu yani ilk defa anne oluyorum ve hastane cikisi diye birseyi mesela ilk defa hayatimda burada duydum. O kadar bilmiyorum bu isleri yani.

Belki bir fikri olan vardir oralarda olup da isime yarayabilecek birseyler siparis etsem mi? Ama tabi araba gibi birsey olmaz bizimki asssla tasimaz onu :KK70: @fcevriye senin de aklina gelen birsey olursa belki yazar misin?
Merhaba, carters'dan birseyler aldırabilirsiniz, Türkiyedekinin 1/3 i fiyatı ve çok güzel şeyler var. Benimde görümcem gelecek Ocak ayında, sipraişlerimi verdim internetten. Adres olarak onun adresini verdim. Cartersin amerika sitesine bakın.

:anneadayı:

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-29-08-25-11.webp
    Screenshot_2017-12-29-08-25-11.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bugün aşı olduk biz kolum çok ağrıyor demir taşıyor gibiyim:KK43:
Bende aşı olduğum kolumu 3-4 gün ağrıyla taşıdım ...bükemedim bile dirseğimden..baya morardı hattı hala da mor.. ama şükür ateş falan olmadı..biraz midem bulandı hassaslaştım o kadar..bebek hareketsizleşti doktora koştum hemen olabilir aşıdan dedi..şimdi yine kıpır kıpır yavrum.. geçmiş olsun bir haftaya geçer inşallah..olabilecekleri yazayım dedim:anneadayı: ben baya telaş yaptım da:anne: hafif atlatırsın umarım :emir_bebek:

ER RAHMAN 88804

Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.

kardelen384 kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 4000
Derin88 Derin88 2000
loveren loveren 2000
NRYSYN NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist toist 2000
ANNONA ANNONA 2000
beren20 beren20 3000
weryew weryew 2000