• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben hic hediye alacakmisim gibi gozukmuyor.hatta yakinimdakiler bebegimin durumunu sormuyorlar bile ben cok uzuluyorum bu duruma .
Can'ım benim gelir gelir. Daha erken. Valla bana da geldi çok olmasa da ama 6 yıldır beklenen bir bebek. Onun verdiği heves var herkeste. Ve hiç bebek Yok yakın zamanda :)

doğumdan sonra alırlar merak etme:anne:

Canım hiç öyle düşünme doğum yapınca gelir zaten hediyeler bu uzaktan geldi halam doguma gelemem diye yollamış
Oglumdada en yakinlarim almadi hic hep ben aldim onlara verdim karsi tarafa onlar almis gb oldu. Hediye degilde enazindan arayip sorsalar onada raziyim .biraz duygusalim sanirim buara belkide kafaya takiyorum .

IMG_3597.webp

Bu da bize gelen hediye. Teyzesinden :)
Onu öpüp prens yapıcam diyor :)

Oglumdada en yakinlarim almadi hic hep ben aldim onlara verdim karsi tarafa onlar almis gb oldu. Hediye degilde enazindan arayip sorsalar onada raziyim .biraz duygusalim sanirim buara belkide kafaya takiyorum .
Can'ım babasının canı sağolsun. Annesi babası alır her şeyi. Üzülme ne olur.

Canim insanlardan beklentilerini biraz kenara at. Surekli bi beklenti icinde olursan kendi kendini uzmus oluyorsun.

Atayım teyzesi ama daha battaniyenin çok işi var o bitince inş

Tamam canım merakla bekliyorum. Orgulere bayiliyorum nette durmadan bakiyorum ama oglum elime birşey aldiğimda dibimde bitiyor o yüzden bisi yapamıyorum:KK43:

Nette de biraz baktim dogru olan da buymus .

Evet canım emzirme konusunda birde göğüs ucu yara olmaması için göğüsun hepsini yani tum kahverengi alanı bebeğin ağzına yerleştirmek. Sadece ucunu verince yara olma olasılığı çabalıyor birde göğüs ucunun dibinde kesikler oluşuyor canin çok yanıyor
Ve nette baktıysan yara olmaması için emzirmeye başlarken ve bitiste kendi sütünle gogusunu silmek gerekiyor bu bilgiyi deneyenlerdenim yara olmadi gercekten.

Devlet hastaneleri ayrıca emzirme hakkında ve kilo vermek için yapilabilecek egzersizleri olab kitapçık veriyor doğum sonrası ben orada da okumuştum.

Can'ım benim gelir gelir. Daha erken. Valla bana da geldi çok olmasa da ama 6 yıldır beklenen bir bebek. Onun verdiği heves var herkeste. Ve hiç bebek Yok yakın zamanda :)
Evet canim senin olayin farkli Rabbim saglikla kavustursun ins .

Can'ım babasının canı sağolsun. Annesi babası alır her şeyi. Üzülme ne olur.
Hamdolsun gercekten Rabbim mutlaka bi kapi aciyor .dogumda bna bakacak kisiler var ama gelmezler diyorum esim hic uzulme ben izin alir bakarim sana diyor.
Canim insanlardan beklentilerini biraz kenara at. Surekli bi beklenti icinde olursan kendi kendini uzmus oluyorsun.
Dogru soyluyorsun beklentimi kesmem laxim .

Tamam canım merakla bekliyorum. Orgulere bayiliyorum nette durmadan bakiyorum ama oglum elime birşey aldiğimda dibimde bitiyor o yüzden bisi yapamıyorum:KK43:

Evet canım emzirme konusunda birde göğüs ucu yara olmaması için göğüsun hepsini yani tum kahverengi alanı bebeğin ağzına yerleştirmek. Sadece ucunu verince yara olma olasılığı çabalıyor birde göğüs ucunun dibinde kesikler oluşuyor canin çok yanıyor
Ve nette baktıysan yara olmaması için emzirmeye başlarken ve bitiste kendi sütünle gogusunu silmek gerekiyor bu bilgiyi deneyenlerdenim yara olmadi gercekten.

Devlet hastaneleri ayrıca emzirme hakkında ve kilo vermek için yapilabilecek egzersizleri olab kitapçık veriyor doğum sonrası ben orada da okumuştum.
Evet canim haklisin .sut ile silmek gercekten cok ise yariyor.
Eki Görüntüle 2086118
Bu da bize gelen hediye. Teyzesinden :)
Onu öpüp prens yapıcam diyor :)
Gule gule kullansin kuzu insallah cok tatliymis canim .

Nasilsiniz hanimlar benim hamilelik gene zehir oldu. Ama tum olumsuzluklara inat insallah duayla hersey guzel olacak

Nasilsiniz hanimlar benim hamilelik gene zehir oldu. Ama tum olumsuzluklara inat insallah duayla hersey guzel olacak
Noldu canım hayırdır sen ve bebiş iyi olsun birde diğer yavrun herşey yoluna girer merak etme... Hepimizin var sıkıntıları bi anlatmaya kalsak oturup ağlarız

Gerçekten dün aşıdan beri gerçekten oynamadı okuldayım kafayı yiyecem oynamıyor çocuk oynamıyor dr gitmeye utanıyorum artık ama oynamıyor aşı bişey yapar mı ya off bana bişey diyin

bazen hayatın koşuşturmacası,bazen farklı şeyler unutturuyor bize öncelikleri yapmamız gerekenleri.siz sağlıklı sıhhatli olunda gerisi boş.allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Gerçekten dün aşıdan beri gerçekten oynamadı okuldayım kafayı yiyecem oynamıyor çocuk oynamıyor dr gitmeye utanıyorum artık ama oynamıyor aşı bişey yapar mı ya off bana bişey diyin
ben geçen gün sağlık ocağına gittim ilk defa, el dopleri ile dinlemek için, benim ebe hemşirem yoktu ama diğer hemşire hanım kırmadı 18+0 dı birde , kalp atışlarını duyduk beraber rahatladım, arada şüphede kalırsam gidicem yine, sende git istersen

Ben hic hediye alacakmisim gibi gozukmuyor.hatta yakinimdakiler bebegimin durumunu sormuyorlar bile ben cok uzuluyorum bu duruma .

Bosverrrr canım zoraki alınıp bir zaman sonra başına kakilmasindan sa herseyini babasıyla yaparsınız kafanız rahat evet belki insan istiyor birde bu hamilelik zamanında çok şeyi takiyor insan laf altında laf bile arıyor ama bunların hepsi hormonlardan unutma. Ve şükret onların eline düşürmesin Rabbim.
Hem esin ben bakarım demiş ne güzel sana destek olan bir eş Allah muahbbetinizi bozmasın inşallah.
Ve etrafındakiler de mutlulugunuza gölge etmesinler başka birşey isteme

Yapmaz canım merak etme iyidir o. Benimki normalde çok kıpır kıpır ama bazen bütün gün oynamadığı olur. Keyfi nasıl isterse öyle. 24 üncü haftadan sonra oynamazsa hissetmezsen gidilmesi gerekiyormuş. İyidir o sen merak etme. Akşam bitter çikolata ye uzan yere bak nasıl oynuyor. Çok ayakta kalıyorsan ayaktaykende suyun içinde sallandığı için uyurlarmış hep bebişler. İçin rahat olsun.

Bosverrrr canım zoraki alınıp bir zaman sonra başına kakilmasindan sa herseyini babasıyla yaparsınız kafanız rahat evet belki insan istiyor birde bu hamilelik zamanında çok şeyi takiyor insan laf altında laf bile arıyor ama bunların hepsi hormonlardan unutma. Ve şükret onların eline düşürmesin Rabbim.
Hem esin ben bakarım demiş ne güzel sana destek olan bir eş Allah muahbbetinizi bozmasın inşallah.
Ve etrafındakiler de mutlulugunuza gölge etmesinler başka birşey isteme
peri masali peri masali , arkadaşım adresini ver sen bize özelden, bak burda bayağı kişiyiz , biz gönderelim sana canım , bebeğin sağlıkla dünya ya gelsin boşver , onu düşün gerisini ....et, ben hep öyle yapıyorum:KK48:

Back
X