2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana kilo fazla almışsın o yüzden yeme dedi makarna falan. Normalde şeker yüklemesi yaptırmıyorum açlık tokluk bakıyoruz dedi ama sana 50 gr la yapalım dedi. Sınırda olduğu için bakalım dedi. İnşallah çıkmaz bişeyimiz canım.
İnş Can'ım. Ben rahatım aslında. Dr çok önemli bir şey değilmiş gibi söyledi. Belki de sık yaşanan bir şey. Ondan olabilir. Biz rahat olalım. Bebişlerimiz de rahat olsun

meraba kizlar kontrolden geldim kizcem normalde 24+2 bpd ve ac 24+4 cikti fl 25+0 boyunu solemedi kilosu 700 gr olmus haftasina gore normal dedi suyuda iyiymis cok sukur :KK54: seker yuklemesi istedi yaptirmicam sadece diger tahlillerimi verdim geldim ..bu arada orda bi kadinin bebeginin kalbi durmus galiba enseside vira kalinlasiyormus 3-4 aylik vardi galiba cok uzuldum etkilendim:KK43: ins sag saglim kavusuruz yavrularimiza bende durumlar bu
Saglikla gelsin ins canim bebislerimiz Rabbim korusun

kizlar bu nasil sizce benim hosuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20180124-204450.webp
    Screenshot_20180124-204450.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı herşey iyi çok şükür. 30 cm 884 gr olmuş biraz iri bir bebek olacak dedi. Birde benim amniyo sıvısı üst sınırda cıktı tam. Şeker yüklemesi yapıp görelim dedi bazen şekersen bazende bebek iri olduğundan olabiliyor dedi. Şeker yüklemesi yaptırcam ptes günü. Şeker normal çıkarsa bu sıvı sonradan düzeliyormu bilginiz varmı.

Haftalarimiz aynı galiba. Ben de dun gittim kontole 25+1 dim dün. Sizin kac bugun tam olarak? 34cm ve 907gr dedi. Iri bebek dedi bizim icin de. Bana kilosu fazla gelmedi sanki.

Kepekli tam bugday ekmegi yiyorum arada. Aslinda hurmayi da en son dun yemistim. Ama iki uc gun once yarim muz yemistim. Ne zaman muz yesem boyle oluyor ya biktim artik hicbir aey fayda etmiyor. Yemeyim diyorum yârim taneden bir sey olmaz diyorum canim istiyor. Ama oluyor iste biktim gercekten biktim :KK43:
Ben de muz yiyince oluyor dediğin gibi ekmeği de kestim tam buğday yiyorum sabahları bir dilim sadece ama yine de var. Hamilelikten kaynaklı demek ki.
Kızlar arad boğazım sanki sıcak demirle yakmışlar gibi yanıp geçiyor sizce bu mideden mi kaynaklanıyor.çok fena hic boyle birşey olmamıştı
Mide yanması o canım bulgur soğan ekmek hamur işi yiyince daha fazla olur.

Gayet güzel fakat yaza denk geldikleri için uzun kollu ne kadar kullanışlı olur. Bende onu düşünüyorum. En sona bıraktım gecelik işini

aynen.bende kısa kollu ince birşey istiyorum hastanelerde çok sıcak oluyor zaten.ben bide normal pijamalarda bakmayı düşünüyorum.alacağım kilolara bağlı :anneadayı:

İnşallah düzelir yaa belkide şuan iri ya ondanda olabilirmiş. Bakalım pazartesi bi gideyim sağlık ocağınada ne çıkacak.
Canm aramızda 4 gün var seninle benim gcen hafta salı günü 870 gram çıktı. Bu fl yi yediyke çarpıncada boyu 34 cm çıkıyo bana sadece iyi bakmışson bi hafta önde duruyo dedi . Gerci karsılaştırma yapmayın diyolar ama ne bileyim bgün de 100 gramlık şker yükledik hiçbişey çıkmadı . Seninde bişey çıkmaz bnce

Ya ben bi de iki gündür bir alışveriş yaptım anlatamam bgün de aventin cam biberonunu aldım iki tane emzik aldım burun aspiratörü turnak mkası çamaşır yıkama filesi alt değiştirme örtüsü falan bir sürü ıvır zıvırınu aldım çok az alacağım kaldı

Canım iki gün önce bende de oldu ama geçti
Ayy sanki alt karnıma dağılıyor agrı sonra geçiyor yine başlıyor, kötü bi şey değildir herhalde. Senin de olduysa demek oluyor genelde.. idrar yolu enfeksiyonun varmıydı ? Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğin için canım benim

Assos Assos canım ne kadar süt tüketmeli diye sormuşsun, en az üç porsiyon süt ya da süt ürünü diyor benim doktorum, ben sabah bir bardak içiyorum akşam yemeğinde de yoğurt yiyorum 2 porsiyonda kalıyorum yani

bende benimkini baturdum. diyo bi frenle biraz hafifletelim diye artik beklicez yapacak birsey yok
Aynen :)
Ya ben bi de iki gündür bir alışveriş yaptım anlatamam bgün de aventin cam biberonunu aldım iki tane emzik aldım burun aspiratörü turnak mkası çamaşır yıkama filesi alt değiştirme örtüsü falan bir sürü ıvır zıvırınu aldım çok az alacağım kaldı
Sende bizdensin canim :KK76:gule gule kullansin ins.kuzu
Assos Assos canım ne kadar süt tüketmeli diye sormuşsun, en az üç porsiyon süt ya da süt ürünü diyor benim doktorum, ben sabah bir bardak içiyorum akşam yemeğinde de yoğurt yiyorum 2 porsiyonda kalıyorum yani
Aa oylemi canim ben ikigunde bir bi bardak iciyorum :(epey arttirmaliyim demekki.

Back
X