- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
- #23.721
canım ben fizik tedavi doktoruma gittim, bileklik takıyorum geceleri, ilk bir hafta fayda etti ama sol kolum ve bileğim de uyuşma bileklik takmama rağmen tekrar devam etmeye başladı, kuru iğneymiş yapılan iğne dün kadın doğum doktoruma da sordum, yapılabilir dedi, yaklaşık 1 hafta yada 10 gün sonra gidicem fizik tedavi doktoruma bakalım ne diyecek,,Bu arada iki elimdede karpal tunel var ve cok ilerleedi coook yazamiyorum uyusuk oldugu icin parmaklarim rabbim sifa versin parmak uclarim morarmaya baaladi oderece yani gece uyku haram gecenlerde biri igne yapildigink yazmis o arkadasa aorum umarim okur fizik tedavidenmi almak gerekiyor ven noroloji bakiyor diye biliyorum
dün 50 gr lık şeker yüklemesi yapıldı, sonucuna netten baktım 123 çıkmış, değer aralığı yazmıyordu, netten baktığımda 140 ve üzeri değerler sıkıntılı sanırım, açlık kan şekerim 83 çıkmış, d vitamini 2,3 kan sayımı 11 değerde, yuvarlanıp gidiyorum ben
kabızda olsam , mecburen demir ilacına başlıcam sanırım, ya bu ilaçların kabız yapmayanı yok mu, çok afedersiniz kan gelmese sorun etmicem de , ama büyük abdest kabız olunca kan geliyor.....daha başka sorunlara yol açmasın da
bu arada plasentam öndeydi, yukarı çıkmaya başlamış çok şükür, sağolsun doktorum plasenta önde vs önemli değil biz rahim ağzı açıklığına bakıyoruz dedi, o da iyiydi, doktoruma sordum, evet yaşın 40 , kan sulandırıcı kullanıyorsun, tabiki bir riskin var ama şu an zeynep kamil e gitmeni gerektirecek bir durumun yok dedi, 37. haftalarda bakıyoruz, bir sıkıntı olursa o zaman yönlendiriyoruz dedi, çok sevindim........
.bebişin boyunu sormayı unuttum ama kilosu 700 gr olmuş, ultrason kağıdında anlaşılmıyor, 1 ay önce 22 cm di olmuştur sanırım 30 cm civarı dimi