2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Iyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim

Kızlar artık bende son 100 e girdim artık atarsa 99
Yemek yedikten 1-2 saat sonra daha şiş hissediyorum kendimi. Mide yanması gaz sancısı beni mahvediyor. Ve son günlerde gece kusmalarim başladı. Aksi taktirde uyuyamiyorum. Sizde durumlar nasıl

Ya ne kadar zor gecirsemde bu hamilelik zamanını doğum cabuk gelsin istemiyorum nedense. Sanırım bebisimin hareketlerini sadece benim hissetmem acayip bir mutluluk veriyor. Bu mutluluğu paylaşmak mi istemiyorum acep

Iyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim
Aslında en sağlıklısi yün yatak.. incecik bir yün yatak yaptırmayı düşünüyorum ben

Sirkeyi duydum ama korktuğumdan kullanmamıştım deniyim bari ilaç ilaç nereye kadar belli ki emfeksiyon geçmedi çünkü tuvaletimi az az yapıyorum tam yapamıyorum
Canım elma sirkesini suyla karıştırıp hergün bir kere taharetleniyorum iyi geliyor, bol su iç, suyu azalttığım zaman hemen idrarın kokusundan anlıyorum ben yine enfeksiyon oldum diyorum

Canim bana da tam 32+0 da 8 marta geliyor benim gel mutlaka izne ayrilabilir belgesi verelim dedi ayrilmasan da 37 ye kadar calisabilir belgesi veriliyormus ama ben ayrilacagim ins 've dedigin gibi bir gun bile once olmuyormus canim. Ne diyelim hizli gecsin insallah
Insallah canim. Sabahlari karanlikta cikmak zor oluyor ama 1 ay gecer hemencecik :)

Bana oda takımı yaptırdığım yer sordu bende en sağlıklısı nasıl oluyomdiye sordum onlar da sert yataş yataklar yani bizim bu yattıklarımız gibi dedi sonra yataşa yaptırdık ölçüsüne göre inşallah rahat eder

Canim ben de araştırdım yatak işini baya ve bugün aldım. Park yatak içine kraft yataş microfit visco 164 lira ebebekten. Beşiğinin içine de Mamma mia bambu visco yaylı yatak aldım 160 lira babymall'den. Kraft yataşın da vardı yaylı yatağı aynı ozellikte ama indirimde değildi 379 lira da yüksek fiyatlı geldi. Satıcı da kraftla mamma mianin aynı kalitede olduğunu söyledi o yüzden onu aldık.
Aklında olsun visco olmasi vücudunun şeklini alabilme ozelligiymis yani ortopedik ve bebek çok rahat ediyor içinde. Bambu özelliği de kumaşının doğal ve antibakteriyel olma özelliği.

Canım ben sepet beşik aldım sade haliyle aldım hiç bişey yok herşeyini kendim yaptırıcam.yatağımı pamuktan yaptırmayı düşünüyorum elyaf çöker gibime geliyor.diğer yataklar için bana erken 6 ay sonrasında duruma göre bakacağım artık

Yun terletmez mi acaba, bide onu didip yikayip dolduruyorlar falan ben ugrasamam oyle. Kaz tuyu yastik almistim da yatastan kokuyordu attim, yun de kokabilir
Ben de anneme aynı şeyi sordum ama terletmezmis i iş cnm. Hazır yataklar ve yorganlar naylon sentetik vb. İçerdiği için daha çok terletirmis asıl. Yün nemli filan kalırsa kokar normalde kokmaz. Ve onu didilmesi filan 3-5 senede bir oluyor sürekli yapılan bişey değil. Ben de aslinda bugün yatak aldım beşiğin içine ama üstüne incecik bi yün yaptırcam.

Ben de anneme aynı şeyi sordum ama terletmezmis i iş cnm. Hazır yataklar ve yorganlar naylon sentetik vb. İçerdiği için daha çok terletirmis asıl. Yün nemli filan kalırsa kokar normalde kokmaz. Ve onu didilmesi filan 3-5 senede bir oluyor sürekli yapılan bişey değil. Ben de aslinda bugün yatak aldım beşiğin içine ama üstüne incecik bi yün yaptırcam.
Aynen k.validemde yün döşek yorgan yaptırdı beşiğin içine . Bizde hep yün yorgan da yastıkta yatılır. Elyaf zaten çok fena yakıyor

Iyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim[/QUOT
bebeğin yattığı yatak yumuşak olmamalı-çok sert olmamalı. Yatınca vücut şeklini almamalı. Buyüzden visco yatakları tercih etmeyin. orta sertlikte sünger olmalı. direk süngere yatırmak benim içime sinmiyor malesef, altına ince pamuk bir battaniye sereceğim. benim aldıgğım yatak ise yatsanın, joujou modeli.

gunaydin kizlar oglum icin baby mall den bebek arabası begenmistim indirimdeydi bugun tekrar baktim indirum bitmis :KK14: cok uzuldum hep esimin yuzunden dur 15 i i bekle :işsiz:

kizlar benim yatagim visko kenfi yatagimda yatinca cok rzhat ediyorum hic bir yerim acimiyor ama oglumun yatagi ortapedik onunla yatinca canim cok yaniyor bian once yatagima kaciyorum:rolleyes: bebek icin annem yun dosek yapti ama visko yatakmi alsam bilemefim simdi

Kızlar yarın sabah randevum varr .. Yine heyecan yine stres kaç gündür bu anı bekliyorum ve buhafta Benim zaten stres haftam 26 bitti kötü şeyler yaşadığım hafta... Dua edin inşallah kuzum büyümüştür Uyumsuzluk çıkmaz ve bende rahat gelirim inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Kaçta randevun ben de merak ediyorum.

Canım Visco olmaz Şuan omurilik sistemi için sert yatak olması gerekli. Visco omuriliğinin şeklini alacağı için gelişiminde sıkıntı yaratır. Elyaf olmaz çok yumuşak. Pamuk da olmaz. Basit gelebilir yeni annelere ama en sağlıklısı orta sertlikte sünger. Ben üstüne yün yatak koyuyorum hafif incelikte. Sağlıklı olsun diye. Benim ilk kızım kolikti hep yüzüstü yatırdım karnı ısınıyordu rahat uyuyordu. İlk baktığımızda Visco falan bakmıştım bilmeyen satıcılar da önermişti hatta ama bilene danışınca doğrusunu öğrendik.

Gunaydin kizlar size bisey sorucam.dun geceden beri Kafama takıldı.bu goguus ucundaki kahverengi yerler normalde yuvalarlak olurya benim simdi o yuvarlaklik daha girintili cikintili olmus.yani net bir daire seklinde degil.renk degisimleri olabilirmis onu biliyodumda bu degisik geldi.ozellikle sol googsumde belli.sizdede boylemi.Ben cok korktum.kotu biseymi acaba?

Back
X