2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim bende aynı durumdayım.. Hormonlardan mi ki.. Durup durup ağlıyorum birde ben.. Sanki kimse beni le ilgilenmiyor.. Esim benden soğumuş gibi düşüncelere kapılıyorum..
Ohoo hem de ne ağlamak...annem de e kocan böyle kızım fazla bişey bekleme...ya kocamdan nasıl beklemeyim sokaktan adam mı çevirip anlatayım derdimi sıkıntımı...böyleyse bile hamilelik döneminde kendini aşabilir çaba gösterebilir hiçbir şey yapamıyorsa rol yapsın...

Ohoo hem de ne ağlamak...annem de e kocan böyle kızım fazla bişey bekleme...ya kocamdan nasıl beklemeyim sokaktan adam mı çevirip anlatayım derdimi sıkıntımı...böyleyse bile hamilelik döneminde kendini aşabilir çaba gösterebilir hiçbir şey yapamıyorsa rol yapsın...
:KK61::KK61:
Ahhh hemşire :(

Kızlar şimdi cicoslarimizi korumak için bir çift p.avnt göğüs kalkanı alacağız, birde aynı markanın göğüs koruyucusu var onuda alacakmiyiz.. birde göğüs ucu çıkarıcı var( göğüs ucu olmayanlar için) o ayrı bişey dimi.. birde ondan almam lazım oneriniz varmı..teşekkürler.. malum cicoslar önemliydi,artık daha da önemli...
Ben sadece göğüs Kalkan’ını kullandım :) bir de lansinoh krem :)

Bence kocalar cinsellik olmayınca uzaklaşıyor ya bazen. En azından eskisi gibi olmuyorlar bence hamileliğin dezavantajı bu :(

Bence kocalar cinsellik olmayınca uzaklaşıyor ya bazen. En azından eskisi gibi olmuyorlar bence hamileliğin dezavantajı bu :KK43:
Ben de öyle düşünüyorum Can'ım. Ama bu çok kötü bişey yaa :( bence öyle olmamalı ki olmayan birçok kişi de tanıyorum. Malesef adapte sürecini beceremiyorlar.

Kızlar kocalar çekiştirilmiş . Yaa hepsi aynı değil sanki .. benimkinin maşallahı var günde iki kez masaj yapar sırtıma çayını çorbasını kendi alır . Şuana kadar ne almak istediysem gıkını çıkarmadan aldı . Göbeğimi gelince öper falan . Hee benim kadar hevesli mi diye sorun değil aldığımız ürünleri hep ben arastırdım bi kere araştırmamıştır bi çift çorap alıp getrmemiştir bebişe ama bn alsam da hiç para hesabı yapmaz . Ama ben normalde de çok şanslıyım eş konusunda çünkü huyu hep böyle her işini kendisi yapar.

Ben de öyle düşünüyorum Can'ım. Ama bu çok kötü bişey yaa :KK43: bence öyle olmamalı ki olmayan birçok kişi de tanıyorum. Malesef adapte sürecini beceremiyorlar.
Ya bilmiyorum canım ama olmayan gerçekten görmedim çevremde :( Erkekler düşkün oluyor genelde cinselliğe maalesef. Bizim gibi duygusal bakamıyorlar. Bir yandan bebek var düşüncesiyle çekici de gelmiyoruz bize baktıkça bebek geliyor akıllarına herhalde. Ay ne biliyim ya :(

Kızlar kocalar çekiştirilmiş . Yaa hepsi aynı değil sanki .. benimkinin maşallahı var günde iki kez masaj yapar sırtıma çayını çorbasını kendi alır . Şuana kadar ne almak istediysem gıkını çıkarmadan aldı . Göbeğimi gelince öper falan . Hee benim kadar hevesli mi diye sorun değil aldığımız ürünleri hep ben arastırdım bi kere araştırmamıştır bi çift çorap alıp getrmemiştir bebişe ama bn alsam da hiç para hesabı yapmaz . Ama ben normalde de çok şanslıyım eş konusunda çünkü huyu hep böyle her işini kendisi yapar.
Yok canım benimki de böyle sağolsun çok anlayışlıdır. Olay hamilelikte uzaklaşmış hissetmek bilmiyorum belki de hormonlardan :(

BEnce de şanslısın Can'ım. Maşallah diyelim. Bizimki de birçok şeyi yapar ama hep görev icabı. Onun dışında elinde telefon yada ders çalışır. O kendi halinde ben kendi halimde. Konuşmaz hiç. Ama arkadaşlarıyla bülbül. Daha yanlarına gitmeden keyfi yerine gelir. Karnıma da günlerce dokunmadığı zamanlar olmuştur. İçim acıyor böyle tek tek düşününce. Ama bence kendileri kaybediyor.

Beli ağrıyanlar kervanına benide katın kızlar benim gündüz bişeyim yok ama akşam hiçbiryerim tutmuyor steşimi falan ölçüyorum hemen korkuyorum hadta olcam diye bide dikkat etti de evde durmak iyi gelmiyor bana dışarda ne kadar yorulsamda anlamıyorum ama evde çöküyorum resmen evimde nazarmı vardır nedir evde kendimi dinliyorum sanırım

Ya bilmiyorum canım ama olmayan gerçekten görmedim çevremde :KK43: Erkekler düşkün oluyor genelde cinselliğe maalesef. Bizim gibi duygusal bakamıyorlar. Bir yandan bebek var düşüncesiyle çekici de gelmiyoruz bize baktıkça bebek geliyor akıllarına herhalde. Ay ne biliyim ya :KK43:
Doğuma gitmeden önce eşiyle birlikte olan insanları biliyorum Can'ım. Haklısın birliktelikolmayınca uzaklaşıyorlar. İşte bu durumda kadınları soğutuyor bence. Annelik başka şey kadınlık başka şey oysaki.
Bencilce hareket ediyorlar işte. En çok ilgiye sevgiye dokunmaya kendimizi değerli güzel hissetmemize ihtiyacımız olan zamanlar oysaki :(

Yok canım benimki de böyle sağolsun çok anlayışlıdır. Olay hamilelikte uzaklaşmış hissetmek bilmiyorum belki de hormonlardan :KK43:
Bnce hormonlardan canım yoksa bizde toplasan bes kere ancak birlikte olmuşuzdur ki bana yasak falan da değil . O da ben demedikçe yanaşmaz bi de benim hormonlar pek değişmedi galiba hiç alıngan değilim aksine daha çok sevmeye başladım kocişi öpüp öpüp duruyorum :21:

Doğuma gitmeden önce eşiyle birlikte olan insanları biliyorum Can'ım. Haklısın birliktelikolmayınca uzaklaşıyorlar. İşte bu durumda kadınları soğutuyor bence. Annelik başka şey kadınlık başka şey oysaki.
Bencilce hareket ediyorlar işte. En çok ilgiye sevgiye dokunmaya kendimizi değerli güzel hissetmemize ihtiyacımız olan zamanlar oysaki :KK43:
Ya istesek bzde oluruz aslında ne eksiğimiz var diğer kadınlardan :lülülü:arada bi memnun etmek lazım onlarıda galiba be kadar isteksiz de olsak . Bi de bazıları yok hamilelikte daha istekli oluyosun falan diyordu bnce alakası bile yok :KK47:

Bencilce hareket ediyorlar işte. En çok ilgiye sevgiye dokunmaya kendimizi değerli güzel hissetmemize ihtiyacımız olan zamanlar oysaki :KK43:
Kesinlikle canım aslında beğenildiğimizi istendiğimizi hissetmek en çok hamilelikte gerekiyor. 55 kiloyken herkes beğenir sen bakalım beni bu şişko hantal halimle de isteyecek misin beğenecek misin. Ama maalesef erkekler bu konuda bencil. Biz de stresle bekliyoruz

Arkadaşlar bugün şeker yükleme yapıldı çıkan sonuçlar. Açlık kan şekerim 82.
75 gr glikoz sonrası 182.
3.test sonucum 126 henüz doktora göstermedim sizce sonuçlarım nasıl.

Bnce hormonlardan canım yoksa bizde toplasan bes kere ancak birlikte olmuşuzdur ki bana yasak falan da değil . O da ben demedikçe yanaşmaz bi de benim hormonlar pek değişmedi galiba hiç alıngan değilim aksine daha çok sevmeye başladım kocişi öpüp öpüp duruyorum :21:
Ahahah maşallah maşallah belki de bizden bekliyorlar haklısın. Biz ilk bebişte daha uzaktık. Şimdi arayı açmadan görüşüyoruz :-) ben diğer türlü uzaklaştığımızı hissediyorum çünkü benden de kaynaklı olabilir

IMG_4296.webp

Kızlar göğüs Kalkan'ı 30 tl görünüyor. Ama kafam karıştı benim. Normalde çok daha pahalı. Tekli mi acaba bu? Bi fikriniz var mı?

Back
X