• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar resim ekleyemedim o yüzden koyamıyorum tek gecelik almak isteyenler gittigidiyora hamilelik geceliği diye aratınca somon mint kısa kollu hamile geceliği çıkıyor beğenirseniz alabilirsiniz ben aldım bugün ulaştı elime fiyatıda çok pahalı değildi bana göre.3lü takım düşünmeyenler bakabilir

Kızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar. :KK43:

Cok gecmis olsun insallah takmazlar agrininda bi caresi olur. Bebegine kendine dikkat et guzel haberlerini aliriz insallah

Eklentiler

• il_570xN.1223979991_rkib.webp
    il_570xN.1223979991_rkib.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 38
Ikiside guzel canim ben geometrik kumaslari sevdigim icin pembeliyi begendim.
Benim babynestim gonderdigim ornekteki gibi sadece dis tarafi duz gri ve ici gri zemin uzerine beyaz yildizli.
Bu tarzları da görüyorum canım. Bide satılırken boyut olarak standart ve büyük boy var.Hangi boyut daha iyi olur
Standart Boy :75cm
en.jpg
En :35cm
yukseklik.jpg
Yükseklik :12cm
Büyük Boy:Boy :80cm
en.jpg
En :45cm
yukseklik.jpg
Yükseklik :17cm

Bu tarzları da görüyorum canım. Bide satılırken boyut olarak standart ve büyük boy var.Hangi boyut daha iyi olur
Standart Boy :75cm
en.jpg
En :35cm
yukseklik.jpg
Yükseklik :12cm
Büyük Boy:Boy :80cm
en.jpg
En :45cm
yukseklik.jpg
Yükseklik :17cm

Bence almisken buyuk boy alsan daha iyi cunki benimki biraz gozume kucuk gibi geldi tam bilmiyorum boyunu.
Gerci yazdigin boyutlarda boyu 5 cm fark var oda pek fazla degilmis :işsiz:

Bana bakliyat dokundu midem çok fena yanıyo bakliyat yediğimde. Ekmek sanki daha rahatlatıyo gibi beni. Değiştiriyorm bende mecbur.
Bakmiyat bana da dokunuyor. Et yemedigim ickn bakliyat yeneye calisiyorum Ama artik onu da yiyemiyorum. Beyaz ekmek beni de tahatsi ediyordu ama karisik tahilli paket ekmeklerden almaya basladim. Onlar hic dokunmuyor. Karisik tahillari denemediysen tavsiye ederim.
Doktora sordugumda son aylar içtiğin su önemli demişti. İlk aylardaki çok etkili olmuyormuş. Hangisi doğru bi bilsek
Su her zaman önemli. Ama doktorun ne icin son aylar daha onemli dedi? Bende hayat boyu cok su icen bir insandim ama bu ara nedense fazlanicemiyorum. Heralde tuvalete gitmekten bikmis olmaliyim vucudum almiyor suyu.
Canım vallahi internet çağı bilgi kirliliği resmen ya birçok sey doğruysa birçok seyde yanlış ayran soda falanda su yerine geçer bence zaten kışın pekmsu icilmiyo bende zorla iciyorum bazen
Ben artik internetten hicbir sey bakmamaya calisiyorum.

Eki Görüntüle 2116756 Eki Görüntüle 2116757

Kızlar internetten babynest alcam.Sizce hangisi daha güzel. Sizin gördüğünüz daha güzel modeller var mı.
Ben sariliyi daha cok begendim. Hem iki cinsiyete de gider. Hangi siteden baktigini yazar misin cok begendim :)
Kizlar hergun burun kanamaniz devam ediyormu benim 22 haftada basladi hala daha devam ediyor bazen kan icinde baya kurumus oluyor nefesde gucluk yapiyor.
Hergun mu kaniyor? Doktoruna sordun mu benim ki hic kanamadi :/

Bakmiyat bana da dokunuyor. Et yemedigim ickn bakliyat yeneye calisiyorum Ama artik onu da yiyemiyorum. Beyaz ekmek beni de tahatsi ediyordu ama karisik tahilli paket ekmeklerden almaya basladim. Onlar hic dokunmuyor. Karisik tahillari denemediysen tavsiye ederim.

Su her zaman önemli. Ama doktorun ne icin son aylar daha onemli dedi? Bende hayat boyu cok su icen bir insandim ama bu ara nedense fazlanicemiyorum. Heralde tuvalete gitmekten bikmis olmaliyim vucudum almiyor suyu.

Ben artik internetten hicbir sey bakmamaya calisiyorum.

Ben sariliyi daha cok begendim. Hem iki cinsiyete de gider. Hangi siteden baktigini yazar misin cok begendim :)

Hergun mu kaniyor? Doktoruna sordun mu benim ki hic kanamadi :/

Hergun kaniyor bi yandan normal diye dusundum hep bazen azligi ve coklugu degisiyor sadece abdest alirken darlaniyorum surekli bastan almakdan

Kizlar hergun burun kanamaniz devam ediyormu benim 22 haftada basladi hala daha devam ediyor bazen kan icinde baya kurumus oluyor nefesde gucluk yapiyor.
gece rahatsız oluyorum ağzım burnum kuru oluyo, sabah da yıkarken kurumuş şekilde kan oluyor. diş etlerim çok kanıyor asıl ondan müzdaribim ben de. yumuşak diş fırçası kullanmama rağmen çok kanıyor.

gece rahatsız oluyorum ağzım burnum kuru oluyo, sabah da yıkarken kurumuş şekilde kan oluyor. diş etlerim çok kanıyor asıl ondan müzdaribim ben de. yumuşak diş fırçası kullanmama rağmen çok kanıyor.
Paradontax denedin mi canım, inadına fırçala demişti bana diş hekimi, gidip gelip fırçaladım çok nadir kanıyor artık, bir arkadasa da söylemiştim onun da düzeldi. Sen de öyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün

İnşallah gerek kalmaz canım, insan ağrı çekince aklına binbir türlü şey geliyor. Hemen bebeğe birşey mi oldu modundayım. Allah'a şükür bebeğim şuanda iyi. İnşallah herşey hepimiz için iyi olur
amin canım çok şükür bebişin iyi daha iyi olacak inş.:dua:bilmez miyim hepimiz için öyledır ilk aklımıza bebeğimiz gelıyor bende seker yuklemesi yaptırdım yüksek çıktı aklım ona takık bu ara:KK35:inşallah allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza:anne:

Hergun kaniyor bi yandan normal diye dusundum hep bazen azligi ve coklugu degisiyor sadece abdest alirken darlaniyorum surekli bastan almakdan
Evet zor olur abdest alirken. Hamilelikte normal diye biliyorum ama hergun olur mu ondan emin değilim. Sen yine bence doktoruna bir danis.

Erken dogum riski ile hastaneye yatan bir arkadas vardi ismini hatirlayamadim. Durumu ne oldu bilen var mi?

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 canim senin de dun kontrolun vardi. Ne durumda bebisin. İnsallah buyumustur kuzucuk sen de iyi haberler verirsin.
İyiz canım şükür minnak büyümüş şükür gerilik var ama ilerlememiş şükür Oo arkadaş Haydarinna Haydarinna arkadaşımızdı iyidir inşallah dua ediyorum sürekli onada

Kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için, böbrekteki kist tam ortada ve biraz büyük olduğu için böbreğimde genişleme yapmış ağrı yapar dedi ama biraz daha dayan sıkı takip edelim daha büyümeye devam ederse o zaman stent takarız dedi, hiç sağına yatma sadece soluna yat takipte kalalım dedi çok şükür. Allah razı olsun dualarınız için.

Kızlar bebişimin kafası 31 haftalık göbüsü 28 haftalık.. kendi doktorum sorun yok diyordu başka doktora göründüm o panik yaptı..beslenmiyor olabilir.. gittikçe fark açılmasın takip etmeli dedi...napcam ben yaaa
Telaş yapma kilısu ayına göre iyise sıkıntı yapma ve büyüyor sa problem değil demektir

Benim diş etlerim dişten ayrılmış resmen hani tam dişkerin aralarındaki etler senin de mi öyle

amin canım çok şükür bebişin iyi daha iyi olacak inş.:dua:bilmez miyim hepimiz için öyledır ilk aklımıza bebeğimiz gelıyor bende seker yuklemesi yaptırdım yüksek çıktı aklım ona takık bu ara:KK35:inşallah allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza:anne:

Canım sende sıkma canını biraz dikkatle kendine gelir şekerin, hamilelikte herşey normal. Tanıdığım bir doktor kafana taş düşse hamilelikten bileceksin diyor bu dönem için. Bebeklerimiz iyi olsun da biz kendimizi sıkarız biraz napalım. Çok şükür benimde takipte kalınacak kistten dolayı büyümüş biraz şimdilik stent takılmayacak.

Back
X