- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #26.701
Ben sarılıyı beğendim canımEki Görüntüle 2116756 Eki Görüntüle 2116757
Kızlar internetten babynest alcam.Sizce hangisi daha güzel. Sizin gördüğünüz daha güzel modeller var mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sarılıyı beğendim canımEki Görüntüle 2116756 Eki Görüntüle 2116757
Kızlar internetten babynest alcam.Sizce hangisi daha güzel. Sizin gördüğünüz daha güzel modeller var mı.
Kızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar.![]()
Eki Görüntüle 2116756 Eki Görüntüle 2116757
Bu tarzları da görüyorum canım. Bide satılırken boyut olarak standart ve büyük boy var.Hangi boyut daha iyi olurIkiside guzel canim ben geometrik kumaslari sevdigim icin pembeliyi begendim.
Benim babynestim gonderdigim ornekteki gibi sadece dis tarafi duz gri ve ici gri zemin uzerine beyaz yildizli.
Bu tarzları da görüyorum canım. Bide satılırken boyut olarak standart ve büyük boy var.Hangi boyut daha iyi olur
Standart Boy :75cmEn :35cm
Yükseklik :12cm![]()
Büyük Boy:Boy :80cmEn :45cm
Yükseklik :17cm![]()
Bakmiyat bana da dokunuyor. Et yemedigim ickn bakliyat yeneye calisiyorum Ama artik onu da yiyemiyorum. Beyaz ekmek beni de tahatsi ediyordu ama karisik tahilli paket ekmeklerden almaya basladim. Onlar hic dokunmuyor. Karisik tahillari denemediysen tavsiye ederim.Bana bakliyat dokundu midem çok fena yanıyo bakliyat yediğimde. Ekmek sanki daha rahatlatıyo gibi beni. Değiştiriyorm bende mecbur.
Su her zaman önemli. Ama doktorun ne icin son aylar daha onemli dedi? Bende hayat boyu cok su icen bir insandim ama bu ara nedense fazlanicemiyorum. Heralde tuvalete gitmekten bikmis olmaliyim vucudum almiyor suyu.Doktora sordugumda son aylar içtiğin su önemli demişti. İlk aylardaki çok etkili olmuyormuş. Hangisi doğru bi bilsek
Ben artik internetten hicbir sey bakmamaya calisiyorum.Canım vallahi internet çağı bilgi kirliliği resmen ya birçok sey doğruysa birçok seyde yanlış ayran soda falanda su yerine geçer bence zaten kışın pekmsu icilmiyo bende zorla iciyorum bazen
Ben sariliyi daha cok begendim. Hem iki cinsiyete de gider. Hangi siteden baktigini yazar misin cok begendim :)Eki Görüntüle 2116756 Eki Görüntüle 2116757
Hergun mu kaniyor? Doktoruna sordun mu benim ki hic kanamadi :/Kizlar hergun burun kanamaniz devam ediyormu benim 22 haftada basladi hala daha devam ediyor bazen kan icinde baya kurumus oluyor nefesde gucluk yapiyor.
Bakmiyat bana da dokunuyor. Et yemedigim ickn bakliyat yeneye calisiyorum Ama artik onu da yiyemiyorum. Beyaz ekmek beni de tahatsi ediyordu ama karisik tahilli paket ekmeklerden almaya basladim. Onlar hic dokunmuyor. Karisik tahillari denemediysen tavsiye ederim.
Su her zaman önemli. Ama doktorun ne icin son aylar daha onemli dedi? Bende hayat boyu cok su icen bir insandim ama bu ara nedense fazlanicemiyorum. Heralde tuvalete gitmekten bikmis olmaliyim vucudum almiyor suyu.
Ben artik internetten hicbir sey bakmamaya calisiyorum.
Ben sariliyi daha cok begendim. Hem iki cinsiyete de gider. Hangi siteden baktigini yazar misin cok begendim :)
Hergun mu kaniyor? Doktoruna sordun mu benim ki hic kanamadi :/
gece rahatsız oluyorum ağzım burnum kuru oluyo, sabah da yıkarken kurumuş şekilde kan oluyor. diş etlerim çok kanıyor asıl ondan müzdaribim ben de. yumuşak diş fırçası kullanmama rağmen çok kanıyor.Kizlar hergun burun kanamaniz devam ediyormu benim 22 haftada basladi hala daha devam ediyor bazen kan icinde baya kurumus oluyor nefesde gucluk yapiyor.
Paradontax denedin mi canım, inadına fırçala demişti bana diş hekimi, gidip gelip fırçaladım çok nadir kanıyor artık, bir arkadasa da söylemiştim onun da düzeldi. Sen de öyle yap bakalım inşallah faydasını görürsüngece rahatsız oluyorum ağzım burnum kuru oluyo, sabah da yıkarken kurumuş şekilde kan oluyor. diş etlerim çok kanıyor asıl ondan müzdaribim ben de. yumuşak diş fırçası kullanmama rağmen çok kanıyor.
amin canım çok şükür bebişin iyi daha iyi olacak inş.İnşallah gerek kalmaz canım, insan ağrı çekince aklına binbir türlü şey geliyor. Hemen bebeğe birşey mi oldu modundayım. Allah'a şükür bebeğim şuanda iyi. İnşallah herşey hepimiz için iyi olur
Evet zor olur abdest alirken. Hamilelikte normal diye biliyorum ama hergun olur mu ondan emin değilim. Sen yine bence doktoruna bir danis.Hergun kaniyor bi yandan normal diye dusundum hep bazen azligi ve coklugu degisiyor sadece abdest alirken darlaniyorum surekli bastan almakdan
İyiz canım şükür minnak büyümüş şükür gerilik var ama ilerlememiş şükür Oo arkadaşErken dogum riski ile hastaneye yatan bir arkadas vardi ismini hatirlayamadim. Durumu ne oldu bilen var mi?
Zeynosrkn84 canim senin de dun kontrolun vardi. Ne durumda bebisin. İnsallah buyumustur kuzucuk sen de iyi haberler verirsin.
Telaş yapma kilısu ayına göre iyise sıkıntı yapma ve büyüyor sa problem değil demektirKızlar bebişimin kafası 31 haftalık göbüsü 28 haftalık.. kendi doktorum sorun yok diyordu başka doktora göründüm o panik yaptı..beslenmiyor olabilir.. gittikçe fark açılmasın takip etmeli dedi...napcam ben yaaa
Benim diş etlerim dişten ayrılmış resmen hani tam dişkerin aralarındaki etler senin de mi öylegece rahatsız oluyorum ağzım burnum kuru oluyo, sabah da yıkarken kurumuş şekilde kan oluyor. diş etlerim çok kanıyor asıl ondan müzdaribim ben de. yumuşak diş fırçası kullanmama rağmen çok kanıyor.
amin canım çok şükür bebişin iyi daha iyi olacak inş.bilmez miyim hepimiz için öyledır ilk aklımıza bebeğimiz gelıyor bende seker yuklemesi yaptırdım yüksek çıktı aklım ona takık bu ara
inşallah allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
![]()