- Konu Sahibi kardelen384
- #27.421
kızlar ben diyete uyuyorum hiç kilo almadım 2 hafta da ama yinede yüksekt insülin kullanma rağmen endoki uzmanı dr dozu yükseltti insilünde ya yemiyorum dedim onunla alakası az diyeti uy tabi ama eksik yeme dedi insilüni vücut ayarlıyor hamilelikten düzenleeme yapamıyormuş merak eteme sen dedi inslün kuanmayaya dozuna takılma dedi gebelikte sonrası devam etemesi için iğnelerini düzenli kullan bebeğine zararı yok dedi ardın dan kadın doğum doktoruma gittim oda sen kilo almamış sın güzel beke de normal kilosunu almış endişe etme iyi gidiyorsunuz dedi oda içimi rahatlat sagolsun lar önümüzdeki cuma yine kont var baklım hayırlısı aama uzmanların dediğinede kulak asmak gerekiyorBana da doktorum listedekinden daha fazla yiyebilirsin demişti idrarda keton çıktı da (ama öğlen yemek yemiştim en son ve doktoru bekle tahlil vs derken saat 4 olmustu normalde o kadar saat aç kalmıyorum tabi ki) ben 2 haşlanmış köy yumurtası falan yiyorum yarım dilim de kepek ekmek ama bizim dilimler büyük zeytini peynir yeşillik de bol yiyorum onlarda sorun olmuyor...bi gün poğaça ve balla iyice zorladıl 137 çıktı...ama beyaz unla yapılan ekmek en fecisi bence iskenderin içindeki pide beni mahfetti çok korktum...allah tan yürüyünce falan hemen normale dönüyor...bi de sana şunu sormak istiyorum ne kadar düşüyor şekerin? Benim daha 85 ten aşagı düşmedi sabah genelde 85-90 daha da düşmesi gerekir mi acaba böyle mi iyi? Acıkıp da öyle elim ayağım boşalmıyor benim hiç