• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana da doktorum listedekinden daha fazla yiyebilirsin demişti idrarda keton çıktı da (ama öğlen yemek yemiştim en son ve doktoru bekle tahlil vs derken saat 4 olmustu normalde o kadar saat aç kalmıyorum tabi ki) ben 2 haşlanmış köy yumurtası falan yiyorum yarım dilim de kepek ekmek ama bizim dilimler büyük zeytini peynir yeşillik de bol yiyorum onlarda sorun olmuyor...bi gün poğaça ve balla iyice zorladıl 137 çıktı...ama beyaz unla yapılan ekmek en fecisi bence iskenderin içindeki pide beni mahfetti çok korktum...allah tan yürüyünce falan hemen normale dönüyor...bi de sana şunu sormak istiyorum ne kadar düşüyor şekerin? Benim daha 85 ten aşagı düşmedi sabah genelde 85-90 daha da düşmesi gerekir mi acaba böyle mi iyi? Acıkıp da öyle elim ayağım boşalmıyor benim hiç
kızlar ben diyete uyuyorum hiç kilo almadım 2 hafta da ama yinede yüksekt insülin kullanma rağmen endoki uzmanı dr dozu yükseltti insilünde ya yemiyorum dedim onunla alakası az diyeti uy tabi ama eksik yeme dedi insilüni vücut ayarlıyor hamilelikten düzenleeme yapamıyormuş merak eteme sen dedi inslün kuanmayaya dozuna takılma dedi gebelikte sonrası devam etemesi için iğnelerini düzenli kullan bebeğine zararı yok dedi ardın dan kadın doğum doktoruma gittim oda sen kilo almamış sın güzel beke de normal kilosunu almış endişe etme iyi gidiyorsunuz dedi oda içimi rahatlat sagolsun lar önümüzdeki cuma yine kont var baklım hayırlısı aama uzmanların dediğinede kulak asmak gerekiyor

kızlar ben diyete uyuyorum hiç kilo almadım 2 hafta da ama yinede yüksekt insülin kullanma rağmen endoki uzmanı dr dozu yükseltti insilünde ya yemiyorum dedim onunla alakası az diyeti uy tabi ama eksik yeme dedi insilüni vücut ayarlıyor hamilelikten düzenleeme yapamıyormuş merak eteme sen dedi inslün kuanmayaya dozuna takılma dedi gebelikte sonrası devam etemesi için iğnelerini düzenli kullan bebeğine zararı yok dedi ardın dan kadın doğum doktoruma gittim oda sen kilo almamış sın güzel beke de normal kilosunu almış endişe etme iyi gidiyorsunuz dedi oda içimi rahatlat sagolsun lar önümüzdeki cuma yine kont var baklım hayırlısı aama uzmanların dediğinede kulak asmak gerekiyor
Nasıl düşmüyor canım kaç ki mesela? Benim de diyetim falan var ama 1 ay sonra gidicem doktora endokrine de gitmedim ben açlık tokluk ölç yaz getir demişti onu götürdüm açlık 85-90-94 gibi çıkıyor tokluklar 120-130 falan...ne zaman insüline karar veriliyor acaba

Saat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
Dr sağolsun bu vakitte geldi kontrole benim sıpa iyiymiş rahim ağzında açılma yokmuş artık okula gitmiyorsun kendini de yormuyorsun dedi yarın bir aksilik olmazsa taburcu edecek yatıradabilirim dedi inş bu krizi böyle atlatmış oluruz ultrason da çocuk hareket ediyor ama bende tık his yok çok özledim bebişimin hareketlerini dr sıkıntı yok dedi Allahtan Allah nasip ederse her şeyini hazır edeyim nolur nolmaz
Geçmiş olsun canım çok mu yoruluyordun ondan mı olmuş? Ben de bütün gün ayaktayım çocukları iyi bırakayım diye çok yüklendim akşam da yürüyüşlerim devam sırtım falan sürekli ağrıyor artık...ama ben ağrıyanı sizlayanı da ciddiye almıyorum oğlumdayken doğumum başlamış 3cm açılmam vardı 39.haftada ve ben anlamamıştım :oha: sürekli bi yerlerim ağrıdığı için normal geliyordu halbuki sancıymış

Ya bir doktor normal diyor diğerini serum veriyor biz de napalım her ağrıda gidiyoruz mecbur. Gerçi doktorum da geçmeyen ağrıda gel muhakkak diyor. Benim belimde hep aynı yer ağrıyor canım senin de öyle mi. Benimki fıtıktan mı acaba ya. Yorgunluk da var tabi. İlk çocuklar hareketli dönemlerinde tam. Okula gittim sabah. Öğlen geldim aldım parka götürdüm. Akşam da ziyarete gittik. Bem yorulmayayım da kim yorulsun.

İnan abartmıyorum benimki 3 katı maşallah :)

Güle güle sağlıklıca giydir inşallah :)
Canım evet aynı yaraf özellikle sol taraf bugün gitcem nstye bakalım ne diyecek inşallah benim kuruntumdur

:süslü: Bunda tek düşündüren pijamasının üstü dar gelir mi acaba ? Göbek payı yapmamışlar malesef. Gelin pijaması sanki

Deneyerek almayacak misin canim magazadan cekmişsin sanki resmi

Kizlaarrr eşinizin doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz:KK64:bir dahaki rv.mda doktoruma sorucam.dogum nasıl olur bilmiyorum ama imkanımız olursa ben eşimi yanımda istiyorum

Ben de isterim ama hastanede oyle bir uygulama yok sanirim

Doktor eşin girebilir derse ben ısrar ederim , eşim bu konuda kararsız ben fenalaşırsam nolcak falan dio bazen, bazen de bebeğimizin yanından ayrılmam falan dio..cinsel olarak soğur mu bilemedim

Ben de cinsel olarak sogumasindan korktugum icin hic israr etmedim. Zaten beyefendi uzaklasacak yer ariyor 70 yasindaki dedeler gibi beni sinir ediyor. Bir de o olaya sahit olmasini artik istemiyorum. O zaman da bebegimin kafasinin ciktigi yere yaklasmak istemiyorum icimden gelmiyor falan der. Yine sinirlendim salağa durduk yere

Cok süslüler ya. Bebegimizi kucagimiza alaak yavrucaga danteller batar. Ben bu takimlardan almayacagim. Normal pijama takimi aldim. Bir gecelik aldim. Gecelik onden düğmeli ama pijamalar düğmeli degil. artik alttan acarim napiyim. Bu takimlar bana kullanissiz geliyor. Ceyizimden bunlara benzer bir tane var hic giymiyorum. Yine giymem diye almadim. Bir de cok pahalilar. Sen de bence normal takimlardan al cekim falan yapmayacaksan.

Şunu anladım tüm hazırlıkları erken yapmak lazımmış doğum yapsam pijemam bebeğin hiç bişeyi yok hani insan hep başkasının başına gelir kendi başına gelmez sanıyor ben iyi gidiyordum hiç aklıma gelmezdi erken doğum şüphesi burdan çıkarda doğuma vakit bulursam anneme herşeyi yaptırıcam
Erken dogum riskin mi var? Hastanede misin? Kacirdim valla kac gundur forumu. Cok gecmis olsun. Bence de her seyi biran once tamamlamak lazim. Benim nerdeyse her seyi tamam. Simdi kendi memleketimdeyim eve gevince hastane ve bebek cantami da hazirlayacam. Her sey hazirken bile panikliyorum acaba eksik bir sey var mi diye.

cnm izmirdeyseen özel hayata gide bilirsin benim süreli renkli veriyorlar 1 degil 2 tane hemde ara kontroldede bile veriyor fatih bey fiyat olarakta uygunlar 45 tl oda yeni bu ay oldu
Tesekkur ederkm cabim fakat Istanbuldayim malesef burada herşeyi ticarete dökmüşler anlaşılan..

Ben de cinsel olarak sogumasindan korktugum icin hic israr etmedim. Zaten beyefendi uzaklasacak yer ariyor 70 yasindaki dedeler gibi beni sinir ediyor. Bir de o olaya sahit olmasini artik istemiyorum. O zaman da bebegimin kafasinin ciktigi yere yaklasmak istemiyorum icimden gelmiyor falan der. Yine sinirlendim salağa durduk yere
Kıyamam yaaa sakin ol canım. Erkekler fiziksel güç olarak güçlüler ama duygu olarak çok güçsüzler maalesef.

@Hafsa_23
Oh çok sevindim canım demekki tamMen yorgunluktan. Şeker de yok maşallah. Söylediğin şeyleri ben de yaşadım çünkü. Dinlenerek bol sıvı alarak geçti. Rahmi su çol rahatlatıyırmuş. Bebiş de kilo alma zamanındadır belki. İnşallah son haftaları görürüz sağlıklıca gözünaydın diyorum:)

Saat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
Dr sağolsun bu vakitte geldi kontrole benim sıpa iyiymiş rahim ağzında açılma yokmuş artık okula gitmiyorsun kendini de yormuyorsun dedi yarın bir aksilik olmazsa taburcu edecek yatıradabilirim dedi inş bu krizi böyle atlatmış oluruz ultrason da çocuk hareket ediyor ama bende tık his yok çok özledim bebişimin hareketlerini dr sıkıntı yok dedi Allahtan Allah nasip ederse her şeyini hazır edeyim nolur nolmaz
hadi gözümüz aydın, inşallah bundan sonrası sağlıkla devam eder. ben de daha hazırlık yapmadım, aldıım eşyaların hiçbirini yıkamadım, sanırım onları bir an evvel halletmek lazım. tekrar çok çok geçmiş olsun

İlk önce ben de öyle ölçüyordum canım ama burda biri yazmıştı okumuştum geçen hafta kadın doğum doktorum dahiliyeye gönderince o doktora sordum o da yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçülür hamilelikte dedi...evet öyleymiş yani ben de öyle yapıyorum...ama zaten yeni yeni gösteriyor bence diyabet kendini 28.haftalardan sonra
Fenalık geldi bana. Herkesi bıçaklayasım var. istedigini yiyememek cok fena. Bugun kontrolum var. eger ki yavrumun kilosu biraz normale donduyse yarin esim soz verdi kahvaltiya goturecek beni ve hic bir yedigime karismayacakmis oyle dedi:dondurma::dondurma:

Canim bende riskli bakarlar mi bilmiyorum ama haydarpaşa numune eğitim araştırma diye geçiyor dediğin gibi denemekte fayda var maksat elde başka bir hastane olabilsin.
Sonuçta zeynep kamil kadın doğum ve çocuk. Sadece bize ve bebislerimize bakıyor ondaki tecrübe tabii ki daha fazladır.

Aynen oyle ama hastane adina bni cok korkutuyolar cok olumsuz konusuyolar buda beni cok tedirgin ediyo en cok ölü dogum taotinmi bebegi niye vermiyor onu anlamiyorum

Yok canim ben kartaldayım. Metro sonra kadikoyden otobüs ile gidiyorum zeynep kamile. Kartal da lütfi kırdar eğitim araştırma var ve bana 10 dk uzaklikta ama ben zeynep kamil istiyorum. Hatta gittigim doktora dediğim de uzak mesai saatlerinde trafikten gelebilirmisin tarzı konuşmuştuk doktorla.
Kartal lütfi kurtarın çok hastayı geri çevirdiğini duydum. Biz kendi takipli hastalarımıza ancak yetiyoruz diye o yüzden takipli olarak ayda 1 oraya da gidiyorum. Acil olarak gidersem geri çevrilemeyeyim diye.

En iyisi yapiyorsn bende gidicem ama benim burdaki devlet hastanesi son haftalar hic bir hastane kabul etmedini soylemisti. Sen bi sekilde zeynep kamikdr dogur demisti. Insallah simdi gidicem arastirmalar beni yari yolda birakmaz gec kaldim gibi geliyor bana

Back
X