• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bebegim sag salim dogduktan sonra onu böyle pamuklara sarıp insanlardan kacirmak istiyorum ya. Simdide bebek dogar dogmaz agzina sekerli su ve hurma verecekmisim. Kendi ailemden bunu duydum. Ya ben size guvenmeyeceksem kime guvenecem? Hurma sarilik olmasini engelliyormus, sekerli su da kan sekerini duzenliyormus. Ben bu cocugu kendi buyuyup kesfedene kadar sekerle tanistrmak istemiyorum. Bana anne sutunden once agzina sekerli su verecez diyorlar.

Kizlar bebegim sag salim dogduktan sonra onu böyle pamuklara sarıp insanlardan kacirmak istiyorum ya. Simdide bebek dogar dogmaz agzina sekerli su ve hurma verecekmisim. Kendi ailemden bunu duydum. Ya ben size guvenmeyeceksem kime guvenecem? Hurma sarilik olmasini engelliyormus, sekerli su da kan sekerini duzenliyormus. Ben bu cocugu kendi buyuyup kesfedene kadar sekerle tanistrmak istemiyorum. Bana anne sutunden once agzina sekerli su verecez diyorlar.
Şrkerli su değilde hurma kesin ver hadis ve bizzat okudum

Kızlar hamileligin başından beri ilk defa kahverengi akintim oldu. Sebebi ne olabilir ?Bi kac gundur gunde 2 3 defa adet sancisi gibi agrimda oluyordu. Korkuyorum cok.Cumartesi kontrolüm var ama yarın gitsem mi ?

Eşim götürmez ki. İki adım ötede istoç var. Oraya bile götürmedi internetten sipariş ver diyor. Taşıma sıkıntısı olur diye endişem var metroda falan. Zaten malum ağırlaştık iyice. Ama gitmeye çalışıcam inş.
Tek taşıyamıyor insan canım benimkiler 100 cc belki ağırlığı daha az olur senin ama yine de yalnız gitme derim :(

Eki Görüntüle 2119082 Eki Görüntüle 2119083 Eki Görüntüle 2119084
Kizlar bunlari yapiorum suan ne cok zevkliymis ve yorucuymus .
Henuz tamamlanmadilar tabi

Ay çok güzeller ya şişeye bayıldım ben de başlayacağım inşallah :) güle güle hayırla dağıt inşallah canım
Kızlar selamlar. Bakım çantası almayanlar varsa indirimde ben aldım. Düşünen varsa remi ekte.:anneadayı:
Bayılıyorum bunlara ya :)
Teşekkürler
Eki Görüntüle 2119140 Bende bugün bunları yaptım. Fena olmadı gibi :işsiz:
Eline sağlık canım çok cici olmuş baya uğraşmışsın güle güle kullan. Sizleri gördükçe nasıl hevesleniyorum.

Kızlar hamileligin başından beri ilk defa kahverengi akintim oldu. Sebebi ne olabilir ?Bi kac gundur gunde 2 3 defa adet sancisi gibi agrimda oluyordu. Korkuyorum cok.Cumartesi kontrolüm var ama yarın gitsem mi ?
Kuzum adet sancısı 10 dk dan uzun sürüyorsa ve düzenliyse gelirsin dedi benim doktor, kahverengi akıntıyı bilmiyorum ama adet rengi kanaman olursa da mutlaka haberim olsun dedi. İstersen yarın git için rahat etsin

İlişki vs oldu mu acaba ya ben olsam doktoruma mesaj atar ve giderdim. Öyle durumlarda hiç duramıyorum ya güya 2. Gebelik. Hareket etmese bile panik yapıyorum

Kuzum adet sancısı 10 dk dan uzun sürüyorsa ve düzenliyse gelirsin dedi benim doktor, kahverengi akıntıyı bilmiyorum ama adet rengi kanaman olursa da mutlaka haberim olsun dedi. İstersen yarın git için rahat etsin
Sancılar uzun sürmüyor ve düzenli değil. Beni korkutan ilk defa kahverengi akıntı gelmiş olmasi. Sebebi ne olabilir acaba ya çok tedirginim suan. Harekette etmiyor sanki

İlişki vs oldu mu acaba ya ben olsam doktoruma mesaj atar ve giderdim. Öyle durumlarda hiç duramıyorum ya güya 2. Gebelik. Hareket etmese bile panik yapıyorum
Hayır ilişki filan olmadı. Korkumdan yapamıyorum zaten. Doktorun sahsi numarasini almıştım ama bulamıyorum suan. Hiç lazım olmadı ki çünkü. Şimdi mi gitsem ki

Canım geçen hafta doktor akıntımin olup olmadığını sormuştu. Peki beyaz şeffaf mi yoksa kahverengili pörtük pörsuk mu demişti. Nette bakmadım hiç ama bence git ihmal etme. Ya da yarınki duruma bak ağrın devam ediyorsa için rahat eder gdersin

Bence de yarın git doktora için rahat etsin

hurma sunnet cnm onu ver mutlaka

Cok yanlismis oyle okudum biyerde .
Simdiden konus vermesinler kesinlikle
Ay çok güzeller ya şişeye bayıldım ben de başlayacağım inşallah :) güle güle hayırla dağıt inşallah canım

Bayılıyorum bunlara ya :)
Teşekkürler

Eline sağlık canım çok cici olmuş baya uğraşmışsın güle güle kullan. Sizleri gördükçe nasıl hevesleniyorum.
Tesekkur ederim canim amin.
Begenmene cok sevindim .
Cevrem yok kimseye soramiyorum olmusmu diye ( varda yok :( )
Dedim kk ya atiyim :)

Bence git canim .
Pek duydugum birsey degil temkinli olmakta fayda var .

Eki Görüntüle 2119140 Bende bugün bunları yaptım. Fena olmadı gibi :işsiz:
Valla Can'ım çok da tatlı olmuş. Dünyanın parasını istiyorlar böyle şeyler için. Varsın dikişi azcık yamuk olsun :)

Sancılar uzun sürmüyor ve düzenli değil. Beni korkutan ilk defa kahverengi akıntı gelmiş olmasi. Sebebi ne olabilir acaba ya çok tedirginim suan. Harekette etmiyor sanki
Bence ihmal etmemelisin. Olağan bir şey değilmiş sonuçta. Tedbiren gitmelisin Can'ım.

• Beğen
Reactions: tmz
Back
X