- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #27.661
Hurmanin faydasi neymis kizlar ben bilmiyorum .hurma sunnet cnm onu ver mutlaka
Birde nasil veriliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurmanin faydasi neymis kizlar ben bilmiyorum .hurma sunnet cnm onu ver mutlaka
canim hurma bebek dogunca damagina az bisey suruyorsun sunnet peygamberimiz de bole yapmis cunkuHurmanin faydasi neymis kizlar ben bilmiyorum .
Birde nasil veriliyor.
canım hastaneyi arasan verirler mi. Ben olsam zaten sabahı beklemem şimdi acile giderim açıkcası panik mi dersiniz bilmem de. Seni de panikletmek istemiyorum ama hareket de etmiyor diyorsun. Belki ağır iş falan yaptın bişey olmamıştır Allahın izniyle ama sen tedbirini alırsam iyi olur. Gece rahat uyursun.Hayır ilişki filan olmadı. Korkumdan yapamıyorum zaten. Doktorun sahsi numarasini almıştım ama bulamıyorum suan. Hiç lazım olmadı ki çünkü. Şimdi mi gitsem ki
Canım dudaklarına damağına sürüyorsun. Bir de zemzem suyu damlatırız biz ağzına.Hurmanin faydasi neymis kizlar ben bilmiyorum .
Birde nasil veriliyor.
Kk iyi ki var zaten :) sen hep at bize beğeniriz :))Cok yanlismis oyle okudum biyerde .
Simdiden konus vermesinler kesinlikle
Tesekkur ederim canim amin.
Begenmene cok sevindim .
Cevrem yok kimseye soramiyorum olmusmu diye ( varda yok)
Dedim kk ya atiyim :)
Hareket de etmiyorsa git canım acile neden bekliyorsun, allah korusun. Ben olsam durmazdımSancılar uzun sürmüyor ve düzenli değil. Beni korkutan ilk defa kahverengi akıntı gelmiş olmasi. Sebebi ne olabilir acaba ya çok tedirginim suan. Harekette etmiyor sanki
Canım neden 39+2 dedi belli bi sebebi var mıSağol canım sen de inşallah hayırlısıyla dağıt. Ben mevlüt yapmayacağım oyüzden hastanede dağıtacağım bir de çikolata yaptırdım mı tamamdır. Hastanen nerdeydi senin. Benim de 4 mayıs 39+2 de alacak diye konuştuk ama bakalım erken gelmez inşallah. Ben de öyle bir korku var sanırım dediğin gibi. Erken doğarsa bakamayabilirim diyr. Annem yeni doğmuş bebeğe bakamıyor çünkü her işi bana kalacak ya bakamazsam diye.
Hurma ve zEmzem sürmüştü annem oglumsKizlar bebegim sag salim dogduktan sonra onu böyle pamuklara sarıp insanlardan kacirmak istiyorum ya. Simdide bebek dogar dogmaz agzina sekerli su ve hurma verecekmisim. Kendi ailemden bunu duydum. Ya ben size guvenmeyeceksem kime guvenecem? Hurma sarilik olmasini engelliyormus, sekerli su da kan sekerini duzenliyormus. Ben bu cocugu kendi buyuyup kesfedene kadar sekerle tanistrmak istemiyorum. Bana anne sutunden once agzina sekerli su verecez diyorlar.
Verme şekerli su saçmalamasınlar bu senin çocuğun sözünü dinlet
Cok yanlismis oyle okudum biyerde .
Simdiden konus vermesinler kesinlikle
Tesekkur ederim canim amin.
Begenmene cok sevindim .
Cevrem yok kimseye soramiyorum olmusmu diye ( varda yok)
Dedim kk ya atiyim :)
Kahverengi olanın sebebini söylemedi mi neden olabilirmis yaniCanım geçen hafta doktor akıntımin olup olmadığını sormuştu. Peki beyaz şeffaf mi yoksa kahverengili pörtük pörsuk mu demişti. Nette bakmadım hiç ama bence git ihmal etme. Ya da yarınki duruma bak ağrın devam ediyorsa için rahat eder gdersin
Canım suan hareketlendi çok şükür. Güp güp vuruyor yaramaz. Biraz daha bekliycem eger agrim olursa veya tekrar akinti gelirse mutlaka giderim zaten durmam. Olmazsada yarın gidcem insallah. Hareketlenmis olmasi içimi çok rahatlatti..canım hastaneyi arasan verirler mi. Ben olsam zaten sabahı beklemem şimdi acile giderim açıkcası panik mi dersiniz bilmem de. Seni de panikletmek istemiyorum ama hareket de etmiyor diyorsun. Belki ağır iş falan yaptın bişey olmamıştır Allahın izniyle ama sen tedbirini alırsam iyi olur. Gece rahat uyursun.
Bizim büyük kızın doğum günü 4 mayıs canım, 39+2 de 4 mayısa denk geliyor. Babası çok istedi doktor da olur dedi :) bir de cuma olursa eşim için de daha iyi olur diye düşündük.Canım neden 39+2 dedi belli bi sebebi var mı
İnşallah iyidir ozaman canım sen de dinlen bol bol su iç. Bize de haber ver gidersen.Kahverengi olanın sebebini söylemedi mi neden olabilirmis yani
Canım suan hareketlendi çok şükür. Güp güp vuruyor yaramaz. Biraz daha bekliycem eger agrim olursa veya tekrar akinti gelirse mutlaka giderim zaten durmam. Olmazsada yarın gidcem insallah. Hareketlenmis olmasi içimi çok rahatlatti..
Insallah canim. Haber ederim mutlaka.İnşallah iyidir ozaman canım sen de dinlen bol bol su iç. Bize de haber ver gidersen.
Canım ben sadece normal beyaz akintim olduğunu soyedim. Ayrıntıya girmedik. Ama netten de baktım tehlikeli bişey gibi gözükmüyor baktirmak gerek diyorKahverengi olanın sebebini söylemedi mi neden olabilirmis yani
Canım suan hareketlendi çok şükür. Güp güp vuruyor yaramaz. Biraz daha bekliycem eger agrim olursa veya tekrar akinti gelirse mutlaka giderim zaten durmam. Olmazsada yarın gidcem insallah. Hareketlenmis olmasi içimi çok rahatlatti..
Ayyy şahane olur yaaa. Ne güzel iki kardeş aynı günBizim büyük kızın doğum günü 4 mayıs canım, 39+2 de 4 mayısa denk geliyor. Babası çok istedi doktor da olur dedi :) bir de cuma olursa eşim için de daha iyi olur diye düşündük.
Evet canım bende tehlikeli bi şey olduğunu dusunmuyorum. Hiç harekette etmiyordu o yüzden cok korkmustum ama şimdi hareketlendi,çok şükür. Yinede yarın doktora gitmekte fayda var.Canım ben sadece normal beyaz akintim olduğunu soyedim. Ayrıntıya girmedik. Ama netten de baktım tehlikeli bişey gibi gözükmüyor baktirmak gerek diyor
Öyle mi canım ya. Bir arkadaş daha öyle dedi. Duydukça seviniyorum. Ben eşime olmasın büyük kıza haksızlık gününü çalmış oluruz demiştim. O da ikizler de aynıgün sonuçta niye çalsın birlikte kutlarlar demişti.Ayyy şahane olur yaaa. Ne güzel iki kardeş aynı gün![]()
Ay ne güzel denk gelmiş :) benimde 13 mayıs ama bi hafta geriden geliyo doktor gecen gittiğimde 39 filan bişeyler dedi ama cok net konusmadık bi hf geri oldugu icin normal tarihime göre 40 olunca 39 oluyo 14 mayıs filan geciyo gönlümden ramazandan önce evimize gelelim istiyorum kısmetse bi yandanda sıkıntım olmazsa tamamlamak istiyorum bakalım yasayıp görcez Allah ın izniyle insallahBizim büyük kızın doğum günü 4 mayıs canım, 39+2 de 4 mayısa denk geliyor. Babası çok istedi doktor da olur dedi :) bir de cuma olursa eşim için de daha iyi olur diye düşündük.
İlk çocuk kaç yaşında canım. Olur birşekilde ya. Bir yılı dolmadan hamile kalanlar var. Eş çok önemli ben bunu anladım hamilelikte. İlkinde hep vesvese yapıyordum benle birlikte bakmıyor ilgilenmiyor vs diye ama. BU hamilelikte kızımla çok ilgileniyor. Anladım ki kıyafet seçmesi değilmiş olayAy ne güzel denk gelmiş :) benimde 13 mayıs ama bi hafta geriden geliyo doktor gecen gittiğimde 39 filan bişeyler dedi ama cok net konusmadık bi hf geri oldugu icin normal tarihime göre 40 olunca 39 oluyo 14 mayıs filan geciyo gönlümden ramazandan önce evimize gelelim istiyorum kısmetse bi yandanda sıkıntım olmazsa tamamlamak istiyorum bakalım yasayıp görcez Allah ın izniyle insallah
Bide bu ara korkular basladı iki cocuga bakabilir miyim düzeni nasıl oturturum filan uykularım kacıyo