• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Haklisin sanirim .

Allah sabir versin canim ya

Yok artik.
Beterin beteri varmis .
Benim oglumun alerjisi olmasina ragmen yun yorgan getirirdi her gelisinde ben kizar cope atardim ama senin daha bi degisikmis sabir diliyorum.
Yun yorgan yastik bizde zaten standarta getirnus kadin. Her gittigimde bi yastik yorgan turusturuyor elime. Evde bos baza jalmadi icine koyacagim

Kızlar bu gece düzenli kasılmalar la acile gittim.bebek iki gündür çok hareketli değildi. Ama sancılar düzensiz di.gece düzenli olunca gittim.nst ye girdim.40 birim sancı çıktı.iki kez.orta şiddette sancı n var dedi ebe.nidilat verdiler.simdi eve geldim.devam ederse merkezdeki hastaneye gitmemi söylediler. Bakalım inşallah nidilat iyi gelirse sabah kendi Dr. Uma gidicem.ama şaka maka baya korktum.bakalim ne olucak.

Kızlar bu gece düzenli kasılmalar la acile gittim.bebek iki gündür çok hareketli değildi. Ama sancılar düzensiz di.gece düzenli olunca gittim.nst ye girdim.40 birim sancı çıktı.iki kez.orta şiddette sancı n var dedi ebe.nidilat verdiler.simdi eve geldim.devam ederse merkezdeki hastaneye gitmemi söylediler. Bakalım inşallah nidilat iyi gelirse sabah kendi Dr. Uma gidicem.ama şaka maka baya korktum.bakalim ne olucak.
Gecmis olsun canim ya korkmaya baslafim.
Yarin hayirli haberle don ins .

Benim kayinvalidem neler diyor aklin cikar. Yok siki kundaga saracakmis yok cisli bezini yuzune surecekmis daha neler neler. Sanirim dogum gunu getirtmeyecem hastaneye yoksa saygiyi bozacam
Alsın kendi yüzüne sürsün. Napalım yapcak bişey yok hepsi büyügümuz idare edicez artık. onlar da onu görmüşler.ah bu cahillik..sakın kimse bi dua okumasın herkes saçma işler pesinde

Bence de çok güzel olur benimde doğum günüm 30 Nisan acaba o gunemi alsam ameliyat gunudu diyorum ama erken olur diye de ses etmiyorum :)
Senin 2 hafta var canım ama bakarsın gelişimi öndeyse gelmek ister. Sağlıklı hayırlı zamanda grlsinleryinşallah. Ben de 4 mayısa kadar bekleyeceğini sanmıyorum bebişin ama bakalım :) bu arada eşimin de 30 nisan boğa burçlarını çok seviyorum:))

Yok Can'ım niye gününü çalmış olasınız bence güzel olur. Çifte Doğum günü :)
Zaten arada bir gün de olsa, bir hafta da olsa yine aynı gün kutlayacağız değil mi :-)
Saol canim ben daha yeni ogreniyorum :)

Beni simdiye kadar hicbi yakinim uyarmadi .
Simdi degil hicbir zaman .
Ot yetistiriyorlar sanki .
Saolsunlar ama ilk dogumumda daha cahildim.

:21::KK200:iyiki varsiniz :KK15:
Ya csnım iyiki uyarmamış boşver. Kıyafetlerini yıkama şekerli su ver soda ver diyeceklerine hiç demesinler. Soda nedir ya allah aşkına. Pis boyalı kıyafet ayrı bir olay zaten. Ben hurmayla zemzeme bile karşıydım ama ikna oldum sonradan zaten yutmuyot dudağına sürüyorlar. Mamada da su var diye zemzem e de ses etmedim. :))

Benim kayinvalidem neler diyor aklin cikar. Yok siki kundaga saracakmis yok cisli bezini yuzune surecekmis daha neler neler. Sanirim dogum gunu getirtmeyecem hastaneye yoksa saygiyi bozacam
Gerçekten sağlıklı bir insanın bunu yapabileceğine inanmıyorum. Temizlik imandandır çişli bez ne ya. Çocuğa şiddete giriyor yemin ederim. Allah sabır versin arkadaşım. Eşini tembihle izin vermezsiniz zaten ama arkadaşın da dediği gibi dua diye bişey yok saçma sapan şeyler hep.

Çok geçmiş olsun bol bol dinlen canım. Magnezyum ilacı al kesiyor sancıyı. Rahimi rahatlacak şeyler yapmaya çalış. Belki yorgunluk susuzluk tetiklemiştir.

Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor

Çok geçmiş olsun canım , dualarımız seninle

Senin 2 hafta var canım ama bakarsın gelişimi öndeyse gelmek ister. Sağlıklı hayırlı zamanda grlsinleryinşallah. Ben de 4 mayısa kadar bekleyeceğini sanmıyorum bebişin ama bakalım :) bu arada eşimin de 30 nisan boğa burçlarını çok seviyorum:))

Zaten arada bir gün de olsa, bir hafta da olsa yine aynı gün kutlayacağız değil mi :-)

Ya csnım iyiki uyarmamış boşver. Kıyafetlerini yıkama şekerli su ver soda ver diyeceklerine hiç demesinler. Soda nedir ya allah aşkına. Pis boyalı kıyafet ayrı bir olay zaten. Ben hurmayla zemzeme bile karşıydım ama ikna oldum sonradan zaten yutmuyot dudağına sürüyorlar. Mamada da su var diye zemzem e de ses etmedim. :))
Kilosu 3u geçerse olabilir aslında bilmiyorum bakalım doktor ne dicek :)

Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Canım benim geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun inş. En güzel haberler ile dönersin umarım, kendimi senin yerine dahi koyamıyorum kimse senin gibi hissedemez şu anda eminim lütfen dirayetli ol. Dualarım hep seninle ve bebeğinle olacak, Allah çok büyük.

Çok geçmiş olsun, benim de cumartesi gecesi karnım taş gibi sertleşti sabaha kadar, sabah nstde sancı çıkmadı bugün sabah yine gel dedi doktor şimdi nstye girdim daha doktora gösteremedim. Hakkımızda hayırlısı valla, sağlıkla zamanında doğuralım bebeklerimizi. Sonucu burdan bize de haber ver lütfen

-huzur- -huzur- nasil oldun? Doktora gidebildin mi?
Evet canım gittim. Erken doğumdan suphelendi doktor. Ama çok şükür oyle bi risk yokmus,her şey yolunda. Rahimde açılma falan yok. Kahverengi akinti kırmızıya dönerse ve adet sancıları sıklasir,siddetlenirse korkmamiz gerekir dedi. 5 gun rapor verdi. Progestan verdi. Kahverengi akıntı bi kaç gün daha devam edebilir ama korkacak bi şey yok dedi. Bebek hareket ediyorsa korkacak bir şey yokmuş anladigim kadariyla. Dun otobusle bi yere gitmek zorunda kaldim. Yarim saat kadar cok sarsintili gittik. Ondan oldu diye tahmin ediyorum. İlişki falan olmadı çünkü kendimi yoracak bi şeyde yapmadım. Sizlerde kendinize çok dikkat edin. Bütün gece uyuyamadim stresten. Çok zormuş gerçekten. İnşallah Rabbim bi daha hic birimize yaşatmaz..

Evet canım gittim. Erken doğumdan suphelendi doktor. Ama çok şükür oyle bi risk yokmus,her şey yolunda. Rahimde açılma falan yok. Kahverengi akinti kırmızıya dönerse ve adet sancıları sıklasir,siddetlenirse korkmamiz gerekir dedi. 5 gun rapor verdi. Progestan verdi. Kahverengi akıntı bi kaç gün daha devam edebilir ama korkacak bi şey yok dedi. Bebek hareket ediyorsa korkacak bir şey yokmuş anladigim kadariyla. Dun otobusle bi yere gitmek zorunda kaldim. Yarim saat kadar cok sarsintili gittik. Ondan oldu diye tahmin ediyorum. İlişki falan olmadı çünkü kendimi yoracak bi şeyde yapmadım. Sizlerde kendinize çok dikkat edin. Bütün gece uyuyamadim stresten. Çok zormuş gerçekten. İnşallah Rabbim bi daha hic birimize yaşatmaz..
Geçmiş olsun canım sevindim iyi olmadına bebişin. Daha çok erken biraz daha sabretsinler inşallah :)

Canım ben de var troid gebelikte çıkıyo şuan hafta içi 50 hafta sonu 75 mg ilaç kullanıyorum ancak 3.5 oldu endokrone yönlendirmedi doktorum her ay olcturup doz ayarlaması yapiyor şu anki değerin iyi dedi bana seninki çok çok iyi
12 yillik tiroid hastasiyim her ay duzenli endokrine docente gidiyorm gebelikte tsh kesinlikle 2.5 altinda olmali ve hatta trimester a gore degisen araliklari var bebegin tiroid bezi gelismediginden bizden kullanıyor ve bizimki de ikimize yetmiyor. Zeka gelişimini etkiliyor ihmal etmeyin arkadaşlar M Mustu 34

Canım benim geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun inş. En güzel haberler ile dönersin umarım, kendimi senin yerine dahi koyamıyorum kimse senin gibi hissedemez şu anda eminim lütfen dirayetli ol. Dualarım hep seninle ve bebeğinle olacak, Allah çok büyük.
cok tesekkur ederim canim benim

Back
X