• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kasılma yaşayan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum,
bazı akşamlar benimde karnım kaskatı oluyor, acaba diyorum o_O

ben resimdeki gibi karton kutu alıp, içine lokum çikolata ve badem şekeri
koyayım diyorum, üzülüyorum bir süre sonra çöpe gidiyor,
magnet veya süslü bebek şekerleri, her neyse:işsiz:

benim onlara fazla para vericek kadar da lüksüm yok
ne zorluklar ile işe gidip geliyoruz, çalışanlar olarak diyorum
maddi açıdan , ev taksidim var kira giderim var, varda var
en azından bebek şekeri yedik derler:dondurma::KK53:
kutuuuu.webp

Slm kızlar, girip yazılanları okuyorum ama çok fazla eşlik edemiyorum sizlere; affedin. Dün kan uyuşmazlığı iğnesi için hastanedeydim sabah 8.30'da gittim, akşam 9'a kadar hastanedeydim, o tahlil bu tahlil derken, kan uyuşmazlığı iğnesi uyumu için yapılan tahlil geç çıktı tam doktor sonuçlara bakıp yönlendirecekti ki acilden iki hasta getirdiler ikisinde de erken doğum riski varmış biri poliklinikte fenalaştı, Allah yardımcıları olsun yatış verdiler o hastalara. Benim doğumhaneye gidip işlemlere başlamam 17.30'u buldu, tam işlemlere başlayacaklardı benden eşimin kimlik fotokopisini istediler ki daha önce söyleyen olmadığı için yanımda yoktu, eşimi arayıp durumu anlattım o da telefonda bir sürü laf, kapris canımı o kadar sıktı ki, oturup ağladım bir süre, sonra hastanenin karşısında bir kırtasiye buldum whatshapp'tan gelen evrağın fotokopisini alabileceklerini öğrenince bu defa ben eşimi tripli bir şekilde arayıp, gelme gönder , dedim ama beyefendi pişman olmuş bir şekilde, geliyorum ben dedi:sopa:, iyi ki gelmiş çünkü yanlış bilgi vermişler :silah:, kimlikte kan grubu yazmayınca kabul etmediler, meğer istedikleri kan grubunu belirten bir evrakmış, neyse ki ehliyette yazıyor kan grubu onun fotokopisini verdik, tam herşey tamam derken, bizim iğne mor reçeteye yazılıyormuş ve ellerinde kalmamış :KK12:, bir yerler arandı soruldu, reçete getirtildi, dr yazdı imzaladı, eczaneden iğne getirtildi ve nihayet 9 gibi yapıldı iğne :KK31:, doğumhanede beklerken sezeryana alınacak bir bayan vardı, 7 aylıkmış yüksek tansiyon nedeniyle erken alınacakmış ama çok şükür bebek iyiymiş, prematüre bir bebek olacakmış sadece , yalnız orda uzun süre bekledim ama, hastanenin doğumhanesini felan çok merak ediyordum tüm merakımı da giderdim, sancı odalarını, doğum odalarını felan gezdim gördüm, herşey çok iyi, tek kişilik sancı odaları var bir refakatçı alabiliyorlarmış, doğumdan sonra az bir ücret verip özel oda isteyebiliyormuşsun, hemşire çok iyiydi, tek hasta sezaryan bekleyen kızcağızdı, o yüzden yakınlarını hep aldı yanına, normalde erkek alınmıyormuş eşini bile çağırdı :KK51:, hoşuma gitti doğrusu ama, yine de özel hastanedemi yoksa burda mı doğum yapsam karar veremedim henüz, çok uzattım değil mi? :oops:, dün bütün günüm bu şekilde bir iğne peşinde hastanede geçti ama, çok şükür bunu da hallettik, hepimize vakitli sağlıklı doğumlar inşallah :dua::dua::dua::dua::dua::anne::anneadayı::KK200:

Son düzenleme:
7
sağolasın, ciğer geliştirici iğneyi de iki gün üstüste iki doz şeklinde toplamda dört doz vuruldum. bugünki iğneden sonra yüzüm şişti ödem yaptı kortizon. sen adalat kullanmış mıydın benim tansiyon zaten düşük akalım başlarsam nasıl olacak
Evet canım ben nidilat kullandım onunla aynı doktora bunu söyle çok düşmediği müddetçe kar zarar oranına göre kullanmak zorundasın... Ciğer geliştirici bu dediklerini aynen bendede yaptı ama şiddetlenirse bunun yan etkisini önleyen ilacı var bilgin olsun ama bendede oldu kortizon bebeği strese sokup ciğer gelişimi sağlıyor ve gerçekten çok etkili bir iğne Bebek için senin minnak biliyorum zamanlı gelcek göreceksin ama tedbir şart çok şükür zaten haftalarıda atlattık Allah bilir tabi ama risk oranı az...

kizlar slm sanirim fena usuttum sabah beri hapsirik piskirik :hasta: limonlu ilik su ictim baska onerebileceginiz ne var malum ilac icemiyoruz bogazlarimda hafif kizarik :KK42:
Zencefil oneriyorlar canim denemedim hic .mideden oturu .gecmis olsjn
Eki Görüntüle 2120006 Eki Görüntüle 2120007 Eki Görüntüle 2120008

kizlar bu puset ortusu benim icin hazirlandi bugun kargoya verildi gelince yine cekerim resmini pleksi magnettimde buu tabi onun daha siparisini vermedim ama
Guzelmis canim gule gule kullan .
Puset ortusu disarida kuklaniliyor degilmi .
Hic gormedimde kullanan cok mantikli geldi ama

Selam kızlar umarım herkes iyidir hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ben bugün tembel tembel yattım walla bişey yapasım yok hazırlık yapan arkadaşlara kolay gelsin diyorum
Doğum temizliğini bitirdim şükür ama hastane çantamı eşyaları almama rağmen yerleştirmedim bu arada hafta sonu babannemiz halamız gelmişti okadar güzel ciciler almışlar ki kızıma İnş nasip olur giydirmek çok tatlılar onları bi sudan geçmek lazım havada yağıyor sürekli bi açsa Ogün yıkıcam heralde yoksa kokar

Eklentiler

• 6940679F-A13E-4359-B861-D663A405F812.webp
    6940679F-A13E-4359-B861-D663A405F812.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 69
Slm kızlar, girip yazılanları okuyorum ama çok fazla eşlik edemiyorum sizlere; affedin. Dün kan uyuşmazlığı iğnesi için hastanedeydim sabah 8.30'da gittim, akşam 9'a kadar hastanedeydim, o tahlil bu tahlil derken, kan uyuşmazlığı iğnesi uyumu için yapılan tahlil geç çıktı tam doktor sonuçlara bakıp yönlendirecekti ki acilden iki hasta getirdiler ikisinde de erken doğum riski varmış biri poliklinikte fenalaştı, Allah yardımcıları olsun yatış verdiler o hastalara. Benim doğumhaneye gidip işlemlere başlamam 17.30'u buldu, tam işlemlere başlayacaklardı benden eşimin kimlik fotokopisini istediler ki daha önce söyleyen olmadığı için yanımda yoktu, eşimi arayıp durumu anlattım o da telefonda bir sürü laf, kapris canımı o kadar sıktı ki, oturup ağladım bir süre, sonra hastanenin karşısında bir kırtasiye buldum whatshapp'tan gelen evrağın fotokopisini alabileceklerini öğrenince bu defa ben eşimi tripli bir şekilde arayıp, gelme gönder , dedim ama beyefendi pişman olmuş bir şekilde, geliyorum ben dedi:sopa:, iyi ki gelmiş çünkü yanlış bilgi vermişler :silah:, kimlikte kan grubu yazmayınca kabul etmediler, meğer istedikleri kan grubunu belirten bir evrakmış, neyse ki ehliyette yazıyor kan grubu onun fotokopisini verdik, tam herşey tamam derken, bizim iğne mor reçeteye yazılıyormuş ve ellerinde kalmamış :KK12:, bir yerler arandı soruldu, reçete getirtildi, dr yazdı imzaladı, eczaneden iğne getirtildi ve nihayet 9 gibi yapıldı iğne :KK31:, doğumhanede beklerken sezeryana alınacak bir bayan vardı, 7 aylıkmış yüksek tansiyon nedeniyle erken alınacakmış ama çok şükür bebek iyiymiş, prematüre bir bebek olacakmış sadece , yalnız orda uzun süre bekledim ama, hastanenin doğumhanesini felan çok merak ediyordum tüm merakımı da giderdim, sancı odalarını, doğum odalarını felan gezdim gördüm, herşey çok iyi, tek kişilik sancı odaları var bir refakatçı alabiliyorlarmış, doğumdan sonra az bir ücret verip özel oda isteyebiliyormuşsun, hemşire çok iyiydi, tek hasta sezaryan bekleyen kızcağızdı, o yüzden yakınlarını hep aldı yanına, normalde erkek alınmıyormuş eşini bile çağırdı :KK51:, hoşuma gitti doğrusu ama, yine de özel hastanedemi yoksa burda mı doğum yapsam karar veremedim henüz, çok uzattım değil mi? :oops:, dün bütün günüm bu şekilde bir iğne peşinde hastanede geçti ama, çok şükür bunu da hallettik, hepimize vakitli sağlıklı doğumlar inşallah :dua::dua::dua::dua::dua::anne::anneadayı::KK200:
Canım hangi hastane burası. Baya yoğun bi gün olmuş geçmiş olsun canim.kızlar ben de bugun gebelik eğitimine gttim bi hastanenin.çok faydalı oldu en azından doğum korkusunu biraz da olsa atlattim

geçmiş olsun :)

kan uyusmazlıgı iğnesi için yatış verilmedi mi ?

Azlık rekoru bende mi acaba? 53 le hamile kaldim. 58 kiloyum.

Ben de son 2 aydir kilo almiyorum

canım 41 gün boyunca hiç ara vermeden meryem suresini okuyun kardeşin regl olursa onun yerine onun regli bitene kadar bi yakınınız okusun gerçekten 3 yıl bebek için ugraştım bunu yaptık kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım bi arkadaşım da aynı şekilde kaç başarısız tüp bebek sonrası bu duaya başladı hamile kaldı gerçekten deneyin derim duymuşsunuzdur belkide

07rukiye07 07rukiye07 canim bende meryem suresiyle hamile kaldim. Tilaved secdesi fln var. Nasik okundugunu arastir oyle okusun kardesin. Ben okumaya basladim. Adet olmadan hamile kaldim 40 gunu tamamlamak nasip oldu. Birde adetten temizlendikten 3 4 gun sonra cuma ogle saatlerinde 110 tane bismillahirahmanirrahim yazip hep uzerimde tasidim iliski sirasinda bile. Ikisini yaptığım ay hamilr kalmistim

Ayy Can'ım ben okurken yoruldum valla seni düşünemiyorum. :( geçmiş olsun. Neyseki halletmişsin sonunda.

kizlar slm sanirim fena usuttum sabah beri hapsirik piskirik :hasta: limonlu ilik su ictim baska onerebileceginiz ne var malum ilac icemiyoruz bogazlarimda hafif kizarik :KK42:
Çok geçmiş olsun canım zencefil bal limon ihlamur nane limon tavsiye ederim ama bir fincandan fazla içme canm

endişelenme cnm o ağrı olması normal büyüyor bebişler..Rahimde büyüyor haliyle

Zenderu nun paylaştığı siteden aldım ben..pijama ve geceliğimi..sorunsuz geldiler kaliteleri harika ben çok beğendim..beden işine gelince ben S beğendim hamilelikte önce nasıl olsa göbüş gidecek diye S aldım..lohusa ürünü olduğu için M gibiler..ona göre karar verebilirsin..müsait olunca bir ara atarım resimlerini istersen
Bende onu düşündüm s alsam mı diye dediğin gbi lohusa ürünü ya büyüktür zaten diye şuan oluyor mu peki sana resmini de atarsan sevinirim benimde beğendiğim bir iki ürün var o sitede

Ben Yekta koyacağım inş :emir_bebek: babamız Yusuf seviyor ikisini birlikte kullanırız artık.
Yusuf ismini ben de cok seviyorum. Esim tamam dese hemen koyarim. Ama nedense istemiyor. Daha dogrusu peygamber ismi istemiyor oyle söyleyim. Oysa dinine düşkündür, elinden geldigince ibadetlerini yapmaya calisir.

evde toz zencefil var olurmuki

Canim geçmiş olsun benimde boğaz agrım vardı burun akıntısına çevirdi. Gebelik şekeri cıktı bende zorla balsız limonlu ıhlamur içiyorum oda yumusatiyor
Eczanelerde ballı zencefili pestil satılır ya ben onu ANNONA ANNONA nın dediği gibi evde neredeyse bir tatlı kaşığına biraz toz zencefil katip macun yapıyordum boğazı yakıyor biraz yerken birde bal limon zencefil karıştırıp ılık su ile içiyordum oda yakar ama kendine getirir.

Back
X