Slm kızlar, girip yazılanları okuyorum ama çok fazla eşlik edemiyorum sizlere; affedin. Dün kan uyuşmazlığı iğnesi için hastanedeydim sabah 8.30'da gittim, akşam 9'a kadar hastanedeydim, o tahlil bu tahlil derken, kan uyuşmazlığı iğnesi uyumu için yapılan tahlil geç çıktı tam doktor sonuçlara bakıp yönlendirecekti ki acilden iki hasta getirdiler ikisinde de erken doğum riski varmış biri poliklinikte fenalaştı, Allah yardımcıları olsun yatış verdiler o hastalara. Benim doğumhaneye gidip işlemlere başlamam 17.30'u buldu, tam işlemlere başlayacaklardı benden eşimin kimlik fotokopisini istediler ki daha önce söyleyen olmadığı için yanımda yoktu, eşimi arayıp durumu anlattım o da telefonda bir sürü laf, kapris canımı o kadar sıktı ki, oturup ağladım bir süre, sonra hastanenin karşısında bir kırtasiye buldum whatshapp'tan gelen evrağın fotokopisini alabileceklerini öğrenince bu defa ben eşimi tripli bir şekilde arayıp, gelme gönder , dedim ama beyefendi pişman olmuş bir şekilde, geliyorum ben dedi

, iyi ki gelmiş çünkü yanlış bilgi vermişler

, kimlikte kan grubu yazmayınca kabul etmediler, meğer istedikleri kan grubunu belirten bir evrakmış, neyse ki ehliyette yazıyor kan grubu onun fotokopisini verdik, tam herşey tamam derken, bizim iğne mor reçeteye yazılıyormuş ve ellerinde kalmamış

, bir yerler arandı soruldu, reçete getirtildi, dr yazdı imzaladı, eczaneden iğne getirtildi ve nihayet 9 gibi yapıldı iğne

, doğumhanede beklerken sezeryana alınacak bir bayan vardı, 7 aylıkmış yüksek tansiyon nedeniyle erken alınacakmış ama çok şükür bebek iyiymiş, prematüre bir bebek olacakmış sadece , yalnız orda uzun süre bekledim ama, hastanenin doğumhanesini felan çok merak ediyordum tüm merakımı da giderdim, sancı odalarını, doğum odalarını felan gezdim gördüm, herşey çok iyi, tek kişilik sancı odaları var bir refakatçı alabiliyorlarmış, doğumdan sonra az bir ücret verip özel oda isteyebiliyormuşsun, hemşire çok iyiydi, tek hasta sezaryan bekleyen kızcağızdı, o yüzden yakınlarını hep aldı yanına, normalde erkek alınmıyormuş eşini bile çağırdı

, hoşuma gitti doğrusu ama, yine de özel hastanedemi yoksa burda mı doğum yapsam karar veremedim henüz, çok uzattım değil mi?

, dün bütün günüm bu şekilde bir iğne peşinde hastanede geçti ama, çok şükür bunu da hallettik, hepimize vakitli sağlıklı doğumlar inşallah