- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
- #27.981
Diyet grubu çoğalıyor desene arkadaşımben de sizdenim90 oldum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet grubu çoğalıyor desene arkadaşımben de sizdenim90 oldum
![]()
Senin boyun iyiymiş canım ben de 73 le kaldim 90 oldm boyum 1.6685 ile hamile kaldım ilk aylarda 4 kilo vermiştim şimdi 90 oldum. boyum da 1.73 herkes sadece göbeğimin çıktığını söylüyor ama ben hantal hissediyorum.
Güle güle giysin prenses evet havalar yağmurlu zor kuruyor çamaşırlar ben nevresimlerini yıkadım incecik şeyler anca kurudu kıyafet daha zor kurur bekle biraz daha işin zır kusmını bitirdin zayen sen onlarda hallolurDoğum temizliğini bitirdim şükür ama hastane çantamı eşyaları almama rağmen yerleştirmedim bu arada hafta sonu babannemiz halamız gelmişti okadar güzel ciciler almışlar ki kızıma İnş nasip olur giydirmek çok tatlılar onları bi sudan geçmek lazım havada yağıyor sürekli bi açsa Ogün yıkıcam heralde yoksa kokar
Bizimkide kısmetse emir olacakKizlar ben hala minnos ogluma isim bulamadimfikir vereniniz cikmaz mi?
Aa bi tane adaşımız olucakBizimkide kısmetse emir olacak
Cok guzelmis... Altında yazan diye dimi.instagramdan sanırım..bende bakayım..magnezyum fiyatı ne kadar.gule güle kullan inşallah..Eki Görüntüle 2120006 Eki Görüntüle 2120007 Eki Görüntüle 2120008
kizlar bu puset ortusu benim icin hazirlandi bugun kargoya verildi gelince yine cekerim resmini pleksi magnettimde buu tabi onun daha siparisini vermedim ama
Adıyla yaşasınlar inşallah canım benim bir kızım var asel zeynep bu da emir olsun dedikAa bi tane adaşımız olucakbüyük oğlum ömer buda emir olcak insallah :)
Öz Türkçe bir isim cnm öyle ilahi kutsal demek değil benzeri olmayan demek yani her insan gibi ağır gelmez yani. İçime sindi baştan beri ama eşimi de kırmam o yüzden Yusuf Yekta diyorum şimdiden.tgb34 yekta eşi benzeri olmayan demekti dimi canım ben oğlumda istemiştim ama anlamı ağır gelir diye koymadik demekki oğlumun adı Ömer olacakmış bir şekilde degisiveriyo fikir çocuk adıyla geliyo aslında :)
65 tl bana çok ucuz geldi ben bi tane daha sormuştum ona 200 demişti hatta onu yaptırmayı düşünürken bunu gördüm 1 kere giycek sonuçta ne vereyim 200 tl dedim..
Çok şükür sancı falan çıkmadı![]()
Benim icime gercekten en cok sinen isim suana kadar Ömer. Takmamaya calisiyor ancak tam karar veremedigim icin aklim çeliniyor iste.
Hangi hastanenin gebelik okulu canim? Ben de arastiriyordum evime yakin var midir diye. Uskidar umraniye arasi bir yerde oturuyorum
çok geçmiş olsun, bugünlerde çoğumuz sıkıntılı günler geçiriyoruz. ben de ciğer geliştirici iğne oldum. böbreklerindeki genişleme için ne yapılması gerekiyor acaba.inşallah sıkıntılı günleri hep beraber atlatırız canım ya, dualarım seninleKızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum![]()
Yakışmış birbirine Yusuflar çok uysal olurlar Verde yakışıklı :) babam Yusuf oradan biliyorumÖz Türkçe bir isim cnm öyle ilahi kutsal demek değil benzeri olmayan demek yani her insan gibi ağır gelmez yani. İçime sindi baştan beri ama eşimi de kırmam o yüzden Yusuf Yekta diyorum şimdiden.
Yaa çok geçmiş olsun canım az kaldı inşallah 1 ay daha dururlar miniklerKızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum![]()
Çiğ fındık ceviz badem içi yiyebilirsin canım hem tok tutuyor hem bebek için çok faydalı...ama diğer kuruyemişçide satılan kavrulmuş çerezlerin tuzu sosu vs bize iyi gelmezKizlar doktor tatli hamur isi yeme dedi de .
Kuruyemis serbestmidir acaba .
Acayip ac hissediyorum kendimi 3 gundur
Doymak bilmiyorum.
Evet ya öyle olduCanım hangi hastane burası. Baya yoğun bi gün olmuş geçmiş olsun canim.kızlar ben de bugun gebelik eğitimine gttim bi hastanenin.çok faydalbugu en azından doğum korkusunu biraz da olsa atlattim
Canım türkiye Hastanesi Çağlayanda.en azından doğumla ilgili rahatladım. Planlamak düşünmek izlemek çok da doğru değilmiş. Her doğum farklıdır akışına bırakmak gerekir düşüncesi iyi geldi.internetten başka hastaneler arastralim istersen muhakkak vardrHangi hastanenin gebelik okulu canim? Ben de arastiriyordum evime yakin var midir diye. Uskidar umraniye arasi bir yerde oturuyorum