• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğum temizliğini bitirdim şükür ama hastane çantamı eşyaları almama rağmen yerleştirmedim bu arada hafta sonu babannemiz halamız gelmişti okadar güzel ciciler almışlar ki kızıma İnş nasip olur giydirmek çok tatlılar onları bi sudan geçmek lazım havada yağıyor sürekli bi açsa Ogün yıkıcam heralde yoksa kokar
Güle güle giysin prenses evet havalar yağmurlu zor kuruyor çamaşırlar ben nevresimlerini yıkadım incecik şeyler anca kurudu kıyafet daha zor kurur bekle biraz daha işin zır kusmını bitirdin zayen sen onlarda hallolur

tgb34 tgb34 yekta eşi benzeri olmayan demekti dimi canım ben oğlumda istemiştim ama anlamı ağır gelir diye koymadik demekki oğlumun adı Ömer olacakmış bir şekilde degisiveriyo fikir çocuk adıyla geliyo aslında :)
Öz Türkçe bir isim cnm öyle ilahi kutsal demek değil benzeri olmayan demek yani her insan gibi ağır gelmez yani. İçime sindi baştan beri ama eşimi de kırmam o yüzden Yusuf Yekta diyorum şimdiden.

Kizlar doktor tatli hamur isi yeme dedi de .
Kuruyemis serbestmidir acaba .
Acayip ac hissediyorum kendimi 3 gundur :(
Doymak bilmiyorum.

Benim icime gercekten en cok sinen isim suana kadar Ömer. Takmamaya calisiyor ancak tam karar veremedigim icin aklim çeliniyor iste.

Canim o senin oğlun sen karar vereceksin. Benim oğlumun adı da Ömer Asaf içine siniyorsa takma milleti. Kızıma tam karar vermesek bile elif ebrar düşünüyoruz. Çok demode dedi biri digerleride çok laf söylemedi ama beğenmedikleri belli. Insan ismi ile yaşar. Kimsenin ne dediği umrumda değil hem elif 'in hemde ebrar in anlamı çok güzel

Hangi hastanenin gebelik okulu canim? Ben de arastiriyordum evime yakin var midir diye. Uskidar umraniye arasi bir yerde oturuyorum

Canim zeynep kamil her gittigim de bana kitapcik veriyor gebelik okulumuz var diye. Eğer yakından düşünebilirsin. Bana uzak cunku

Kızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum :110::110:
çok geçmiş olsun, bugünlerde çoğumuz sıkıntılı günler geçiriyoruz. ben de ciğer geliştirici iğne oldum. böbreklerindeki genişleme için ne yapılması gerekiyor acaba.inşallah sıkıntılı günleri hep beraber atlatırız canım ya, dualarım seninle

Öz Türkçe bir isim cnm öyle ilahi kutsal demek değil benzeri olmayan demek yani her insan gibi ağır gelmez yani. İçime sindi baştan beri ama eşimi de kırmam o yüzden Yusuf Yekta diyorum şimdiden.
Yakışmış birbirine Yusuflar çok uysal olurlar Verde yakışıklı :) babam Yusuf oradan biliyorum :KK49:

Kizlar doktor tatli hamur isi yeme dedi de .
Kuruyemis serbestmidir acaba .
Acayip ac hissediyorum kendimi 3 gundur :KK43:
Doymak bilmiyorum.
Çiğ fındık ceviz badem içi yiyebilirsin canım hem tok tutuyor hem bebek için çok faydalı...ama diğer kuruyemişçide satılan kavrulmuş çerezlerin tuzu sosu vs bize iyi gelmez

Canım hangi hastane burası. Baya yoğun bi gün olmuş geçmiş olsun canim.kızlar ben de bugun gebelik eğitimine gttim bi hastanenin.çok faydalbugu en azından doğum korkusunu biraz da olsa atlattim
Evet ya öyle oldu :110:, Pamukkale üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi canım, aslında genel olarak memnunum hastaneden ama dün benim talihsizliğim denk geldi sanırım :olamaz:, olsun ne yapalım sağlıklı olalım da gerisi olup gidiyor bir şekilde :super:, sağol canım :KK15:

Hangi hastanenin gebelik okulu canim? Ben de arastiriyordum evime yakin var midir diye. Uskidar umraniye arasi bir yerde oturuyorum
Canım türkiye Hastanesi Çağlayanda.en azından doğumla ilgili rahatladım. Planlamak düşünmek izlemek çok da doğru değilmiş. Her doğum farklıdır akışına bırakmak gerekir düşüncesi iyi geldi.internetten başka hastaneler arastralim istersen muhakkak vardr

Back
X