• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Cam olmayan biberonların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Kaynatmak doğru mu?
Ben kaynatıyoruz.canim ama çok küçükken hep cam kullandim

Kızlar genital bölgenin üst kısmı ağrıyan varmı?idrar yaptığımız yerde değil oranın üstündeki bölge ağrıyor :(

Valla canım burda milletin çocuğunu değil, kendini ve karnındaki canı dusuneceksin öncelikle. Bugün doğum kitabında okudum 30 lu haftalarda ac kalmanız, yorgun, uykusuz ve susuz kalmanız bebeği etkiliyor diye kötü oldum. Okulda kırk kişiyle sinirsel mücadele et, eve gel eşin işten gelecek diye 5 dk oturmadan yemeğe giriş yatmadan çamaşır as, yarının kiyefetlerini ayarla utule. Karnimizdaki konusamiyor, sesi çıkmıyor diye biz yoruldukca onu etkiliyor ondan çalışıyoruz, okulda sinirlendikce belki de doğduğunda huysuz bir çocuk olacak buna sebep oluyoruz. Ben kendimi paraladm nisan ayının ünitesine kadar anlattım bitirdim konulari. Ne öğrencisi ne idarecisi iyi mi diyecek sadece vicdanım için yaptım. Ama şunu da demeden gecmiyim 18. Haftada kanamam oldu ilki gibi bu kızımı da kaybettim diye beynim durdu ecel terleri dökerek gece hastaneye gittim plasenta aşağıda diye kanama olmuş 15 gün yatcaksin gerekirse doğuma kadar heyete ceviricez dedi doktor. 15 sonra 2 cm yukarı çıkınca eşi okula döndüm. O çok sevdiğim öğrencilerim iki hafta boş geçti dersimiz müdüre çıkıp şikayet edelim demişler salak bir öğretmen arkadaş da gazlamis bunları çıkın konuşun diye. Allahtan yeni müdürüm insan da sağlığınız önemli hocam dedi. Sanki kafama göre gelmedim ben sanki raporlu olunca ilk müdür aranıp bilgilendirilmiyor. Tiyatroya tuyapa goturecektm sınıfı. Dedm 3 derste bitti konu geri değilsiniz korkmayın ben bebegimin canıyla uğraşırken böyle dusunmussunuz ve insanı olarak çok gerisiniz onu nasıl toparlayacaksiniz ,tüm geziler iptal karnimdakinin yaşama hakkıni korumaliyim dedim ciktm sınıftan. Yani degmiyor kimse için canım arkadaşım. Gidip de tartışma yine sen sinirleneceksin anlamazlar insan olsa bağırıp cagirmadan adam gibi sana sorar. Ben olsam alırım raporu bugünden kalsınlar ortada da anlasınlar kıymetini.
Al işte üzülüp arkadan geçmiş olsun diyeceklerine şikayete gidelim diyorlar. Sanki insan değil robotuz hastalanamayız. Veli de gazlamıştır onu tamam onu da anlarım öğretmene ne oluyor. O anlamadıysa halinden yazıklar olsun bize işte. Müdüründen Allah razı olsun o insanlık yapmış. Geziyi de iptal etmişsin iyi olmuş yeni gelecek olan götürsün madem kimseye yaranılmıyor gerçekten tamam maaşımızı alıyoruz ama insan gibi muamele görmek istiyoruz ya. Biz de robot değiliz ki. Çocuklarla vedalaşmadım zaten diğer türlü gitmezdim ama çocuklara sarılıp öpmek istiyorum doya doya. Sağolun canım valla rahatladım sayenizde. Duş da aldım kendime geldim. Yok sadece gidip şunu demek istiyorum. Ben 2 ay önce tarihi belirterek söylemişim ama varsayalım ki 37 ye kdar çalışmayı düşünüyordum. Bu hafta rahatsızlandım vazgeçtim çalışmayacağım. Sizin buna ne gibi tepki gösterme hakkınız var. Yasal hakkım değil mi diyeceğim.

Sıkma canını yaa al raporunu gerekirse dinlenmene bak dikkat etmemiz lazım kendimize şu son zamanlarda
Öyle yapacağım inşallah yarın son günüm.

Seviyorsan sıkıntı yok :) ben de sabahlik almadim daha. Belki almam. Fazla sevmiyorum sabahlik olayini. Ama dogumdan sonra yurutecekleri icin gerekli olur diyorlar. Bilmiyorum naparim.

Adam da hatasini anlayip helallik istemis. Bosver tekrar ugrastigina degmez. Sen haklisin herkese tek tek defalarca haber vermek zorunda degilsin. Ama onun gözünden bakarsan da onda da biraz haklilik payi var, diger yardimcilarin bu durumu ona bildirmesi gerekiyordu. Adam da haliyle sinirlenmis. Bosver sen usteleme. Daha da sinirlerin yipranir.

Ayni fikirdeyim. NormAl zaman olmasina gerek yok. Sadeve hamilelikte bile o tarz beslenseydim yaptirmazdim ben yuklemeyi. Ama baktim zaten deli gibi tatli yiyorum. Ne zarari olabilir dedim yaptirdigima da pisman degilim. Yaptirmayip, farkinda olmadan sekerle yasamak, icecegimiz 75 ml sekerden daha riskli.

İnsallah isine yarar:)
Valla içimde patlar bir gidip yüzüne söylemem lazım ama çok hklısın olan bana olacak bunun da farkındayım. Sadece rencide oldum bağırıp çağırmasıyla.

Kızlar genital bölgenin üst kısmı ağrıyan varmı?idrar yaptığımız yerde değil oranın üstündeki bölge ağrıyor :KK43:
Adet ağrısı gibiyse bugün hallice yaşıyorum onu şuan kesildi ılık sıcak duş çok iyi geldi. Senin de öyle mi :(

Öyle yapacağım inşallah yarın son günüm.inşallah evde rahat geçiririz günlerimizi ayrıca o münasebetsiz adam ne hakla bağırıyormuş insanlık öğrensin terbiyesiz

Valla içimde patlar bir gidip yüzüne söylemem lazım ama çok hklısın olan bana olacak bunun da farkındayım. Sadece rencide oldum bağırıp çağırmasıyla.

Adet ağrısı gibiyse bugün hallice yaşıyorum onu şuan kesildi ılık sıcak duş çok iyi geldi. Senin de öyle mi :KK43:
Benimde allahın izniyle yarın son gün i

Kızlar genital bölgenin üst kısmı ağrıyan varmı?idrar yaptığımız yerde değil oranın üstündeki bölge ağrıyor :KK43:
Bu bahsettigin galiba çatı agrisi oluyor. Ben biraz fazla yorulduysam bahsettigin sekilde agri yasiyorum ve bunu çatı ağrısına yordum.

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Cam olmayan biberonların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Kaynatmak doğru mu?
Kuzum görmemişim evet ama onu kaynamış suda çok tutmuyorsun cam gibi. benim pompanın kapları plastikti. hatırladığım şöyle yazıyordu. Kaynamış suya bırakıp hemen alın içinde bekletmeyin tarzı bişey. He sonra baktım bişey olmadı kaynattım ben ama normalde cam kullandık

Arkadaşlarımmm şu ışıklı isimlikten yaptırdım bu benim yaptırdığım değil ama renkler hemen hemen aynı duvarda gri bi tuhaf durdu sanki.. yoksa yine takıntı yaptım da bana mı öyle geliyo sizce nasıl durmuş?

Eklentiler

• 02817600-FC46-4F74-9663-A9B64AC518A2.webp
    02817600-FC46-4F74-9663-A9B64AC518A2.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 73
Hahahahahah :KK70: eger bu serum isi gercekse ben bi tane aliyim ya tam benlikmis :) yatmak istiyorum yatiyorum ama biri olmadan resmen surunerek kalkiyorum biri elimden tutmayinca cok zor kalkmam.ayyy esim allah razi olsun uykusu ole hassaslistiki bi ih sesimi duysun hemen kalkp yardim ediyo valla
Benim hayal ürünüm serum işi:KK70::KK70:Allah razı olsun canım eşlerimizden benimkide öyle sağdan sola ďönsem iyimisin diye benden önce uyanıyor

Bende sen gibiyim hergün bir ayrı sıkıntım oluyor bebek karnıma sığmıyor artık resmen çok canım yanıyor allah bugünleri aratmasın
Amin canım bebişlerini kokusunu burnumuza çektiğimiz an unutacağız hepsini...kafasını topluyor bazen bir yere ..bugün yine topladı..kafasını sevip ağladım:KK68:

Kızlar kasılmam var benim de. Okulda çok stresli bir gün geçirdim. Müdür yardımcısıyla tartıştım. Devam ederse giderim doktora:KK43:

Bu arada ebebekte emzirme ürünlerinde indirim var kızlar
Canım dikkat et kendine..biraz su iç..ılık bir duş alıp uzan..geçer inş...

Benim izne ayrılmama daha 2 hafta var yaa...ooooffff...37 ye kadar çalışırım çocukları bırakmayım diyordum ama imkanı yok...bi de ben ayrılmadan şunu da yapayım bunu da yapayım dedikçe kadınlar gevşediler çarpım tablosu çalıştırıyorum evden hiç destek yok bunu bilmeyene ben nasıl çarpma bölme öğreteyim yaa...evde de bi çalışıp gelinmez mi...bu ne gamsızlık...ben de bilirdim oturmayı...ya insan biraz destek olur...sadece 8.haftada kese etrafında kanam ile 3 gün raporluydum gitmedim...hiç ihmal de etmedim...havanda su dövüyorum resmen

Kızlar bu aksam yemekten önce bi kötü oldum tansiyonla alakalı diye düşündüm sonra gözlerimin yuvaları agrımaya basladı ölctüm 15 e 8 cıktı limonlu su ictim 14 8 cıktı takip ediyorum bakalım ama napmak gerek gitmeli miyim acile filan

Herkese merhaba güzel anneler ve kuzulari, bugün kontrolum vardı 32+0 olduk şükür 1700 gr mis kızım bir ay önce 1300 idi normal mi sanki daha önce daha hızlı mi büyüyordu ne, bana öyle geldi bilmiyorum. Raporumu da aldm memuru bulamadm müdürle karşılaşınca o aldı . Meger dilekçe yaziliyormus eve geçince memur aradı hocam yarın uğrayın dilekçe vermeniz gerekli diye. Çalışan arkadaşlar bilginiz olsun.
Benden dilekçe istemediler canım, öğretmen arkadaşla gönderdim raporu, müdürü aradım sorun yok dedi. İdareden idareye değişiyor demek ki

Ya özellikle bugün canım çok kızdırdı beni. Raporum Çarşamba başlıyor ama öğretmen bulurlarsa pazt den rapor alayım diyorum. Kasılmam sık değil canım sağol aralarda hareket de ediyor ama ara ara kasılıyorum zaten çok gerginim
Öğretmen bulamazlarsa da gitme canım normal rapor al, kasılman da olmuşken riske atma kendini. Ben sadece müdüre söylemiştim, herkese tek tek açıklama yapmana ne gerek var. Hayır öyle bile olsa zümrene arkandan atıp tutmasına ne gerek var ! Ne seviyesizlik böyle, sanki keyfi izin alıyorsun. Bu idarecilerin küstah tavırları beni deli ediyor

Öyle yapacağım inşallah yarın son günüm.

Adet ağrısı gibiyse bugün hallice yaşıyorum onu şuan kesildi ılık sıcak duş çok iyi geldi. Senin de öyle mi :KK43:
Adet ağrısı gibi değilde gıcık bi ağrı nasıl anlatsamki

Benim izne ayrılmama daha 2 hafta var yaa...ooooffff...37 ye kadar çalışırım çocukları bırakmayım diyordum ama imkanı yok...bi de ben ayrılmadan şunu da yapayım bunu da yapayım dedikçe kadınlar gevşediler çarpım tablosu çalıştırıyorum evden hiç destek yok bunu bilmeyene ben nasıl çarpma bölme öğreteyim yaa...evde de bi çalışıp gelinmez mi...bu ne gamsızlık...ben de bilirdim oturmayı...ya insan biraz destek olur...sadece 8.haftada kese etrafında kanam ile 3 gün raporluydum gitmedim...hiç ihmal de etmedim...havanda su dövüyorum resmen

Benim de 3 hafta kaldi bir an once gecsin istiyorum

Kızlar bu aksam yemekten önce bi kötü oldum tansiyonla alakalı diye düşündüm sonra gözlerimin yuvaları agrımaya basladı ölctüm 15 e 8 cıktı limonlu su ictim 14 8 cıktı takip ediyorum bakalım ama napmak gerek gitmeli miyim acile filan
Çok yükselmiş tansiyonun biseymi üzüldün canım.cok dusuremezesen git serum verirler

Çok yükselmiş tansiyonun biseymi üzüldün canım.cok dusuremezesen git serum verirler
Yok cnm ya üzülmedim hiç yemegide abartmadım yemekten önce basladı zaten gariplik sonra yemek yedim gözlerim yuvaları agrıyo bakayım biraz daha takip edeyim düşmezse gidicem

Back
X